Aspirante optimiste >20 (242)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_oana26 spune:
Yubi,
cum s-a rezolvat pana la urma cu chistul tau hemoragic?
Intreb pt ca s-ar putea sa fiu in aceeasi situatie, sunt in z35, nici urma de rushii, teste de sarcina negative, BHCG dozat ieri, in Z 34 a fost 8,3 iar la echo s-a vazut ceva pe un ovar cu aspect de folicul dominant, sau poate de corp galben , nu mi-a spus sigur ce e
Si tot astept sa apara rushii dar nimic, nimic
CrisaS spune:
Bai fetelor nu ma speriati!!!!
Cum adica , ce poate fi?Voi cite teste ati facut pina acum?Eu nu am facut decit unul singur...ce Dumnezeu....chiar asa toate relele sa mi se intimple numai mie?![]()
![]()
![]()
Marynikuleeeeeeee unde pleciiiiiiiii? D sa traiti o sa fiu gravida pina vii tu!!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
oanasm spune:
'neatza!

hai arianna si crisa

oana26 eu stiu ca valoarea bhcg peste 5 inseamna sarcina...
Oana
5+ 
o noua viata
medeea_vs spune:
Neata!!! La multi ani la toate aspirantele! Sa fiti sanatoase si sa va aduca noul an bebelachele mult dorit. 

Eu am racit un pic.
Si mi-e un somn......numai chef de munca nu am. ![]()
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
oana_oana26 spune:
Oanasm, nu prea cred ca e sarcina pt ca testele de urina sunt in continuare negative
Cred ca depinde si de laborator, ei au zis ca pana la 10 e val normala la femei negravide
Oricum, azi e Z36 si nimic
oanasm spune:
quote:
Originally posted by oana_oana26
Oanasm, nu prea cred ca e sarcina pt ca testele de urina sunt in continuare negative
Cred ca depinde si de laborator, ei au zis ca pana la 10 e val normala la femei negravide
Oricum, azi e Z36 si nimic
de obicei testele de urina (surchek) depisteaza sarcina de valoarea de 25...iar alte teste...mai sensibile (femina) de la valoarea bhcg 10
Oana
6s 
o noua viata
oana_oana26 spune:
la sarcinile trecute testele s-au pozitivat inainte de ziua 28, de asta mi se pare cam suspect
Eu inca mai astept
oana_oana26 spune:
alta ciudatenie e faptul ca desi am luat Duphaston din Z15-Z24, menstruatia tot nu vineeeeeeeeeeeeeeee
OF
marynik spune:
Feteleee , nu ati scapat de mine
Nu am mai plecat , deocamdata
La Bucuresti e o zapaaadaaaaa , cum nu am mai vazut din copilarie
Efectiv mormane de zapada , din masina se mai vede decat varful antenei , dar nu pt mult timp![]()
Si inca ninge , si ninge , si ninge
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
medeea_vs spune:
Super Marinik! Vreau si eu zapada. La noi e un ger de-ti crapa fata daca iesi afara. ![]()
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png