Aspirante optimiste >20 (242)
Raspunsuri - Pagina 3
yubi spune:
Eu implinesc 30 de ani pe 4 martie.Am pierdut 2 sarcini,una la 25 de ani (chiuretaj terapeutic ,din cauza unei sarcini extrem de toxice,adica am slabit 10 kg in 2 sapt.,nu ma alimentam absolut de loc,nici macar o gura de apa,iar dupa perfuzii vomitam ,nici saliva nu o puteam inghiti,in momentul in care am inceput sa vomit cu sange mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa duc sarcina la capat ,pt. ca nu aveam decat 5 saptamani,eu am inceput sa vomit de la 3 saptamani de la conceptie),sarcina a 2-a a fost la 28 de ani si desi eram hotarata mai bine sa mor decat sa mai renunt la ea ,s-a oprit in evolutie la 5 saptamani ![]()
claudinna spune:
eu tot iti tin pumnii!!
si sa stii ca pana sa fac testul, nici eu nu luam in seama simptomele astea
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
yubi spune:
Amandoua sarcinile au fost dorite,desi nu au fost programate si am ramas insarcinata din prima.Acum m-am hotarat (cu greu,din cauza fricii)sa mai incerc o data si mi-am facut o gramada de calcule de ovulatie,temperatura bazala,mucus cervical etc.Prima data am incercat in luna noiembrie,deci acum ar fi a treia luna si incerc sa fiu optimista ,dar nu mai vreau sa fac nici un calcul pt. ca luna trecuta am fost foarte dezamagita.
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by claudinna
eu tot iti tin pumnii!!
si sa stii ca pana sa fac testul, nici eu nu luam in seama simptomele astea
Sarumina claudinna!! Daca nici maine nu vine o sa mai fac un test ..dar..citeam acuma la odisee la fete ..la iulie august si zicea rontzy ca o inteapa la trei degete in partea stinga de buric...exact asa m-a intepat pe mine alaltaieri si ieri seara.Oare ce-o fi acolo..ca ma inteapa bine!!!pOATE FI BEBELACHE?
Offf cit stres!!!!
Claudinna tu cind mergi la medic? Sa vezi simbureata?
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
claudinna spune:
mai sa stii ca acum este chiar cat o samanta de mar!
cred ca dupa 7 ma voi duce, sa vedem cand se vor curata drumurile, ca sunt blocaje din cauza zapezii si ma duc la craiova la medic.
am rugat pe cineva sa-mi faca programare si sa vedem ce a reusit sa faca
abia astept sa-l vad!! ca sa nu-ti mai spun ca abia astept sa se nasca, sa-l cunosc...asta dinainte de a fi conceput:)
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+
yubi spune:
Luna trecuta mi-a intarziat 6 zile ,ceea ce mie in mod obisnuit nu mi se intampla si am facut vreo 8 teste de sarcina.Cand am vazut ca si in ziua 6 de intarziere e tot negativ m-am dus la un ecograf endovaginal si aveam uterul gol
, in schimb aveam un chist hemoragic pe ovarul stang (cel care trebuia sa ovuleze).
CrisaS spune:
Chestia asta cu abia astept sa-l cunosc cred ca e generala.Vara-mea innebunise cu chestia asta, vreau sa-l vad, vreau sa vad cum e cum are fata e cineva pe care nu stiu.Mama era turbata.Plus ca toate care au fost gravide , ma refer la toate persoanele cu care am avut eu de-a face au spus acelasi lucru ca sentimentul de a fi graviduta este unic!!!!
Sper sa am sansa sa pot si eu sa vad!!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
yubi spune:
Acum nici macar nu mai stiu cand ovulez,pt. ca pana acum aveam cm la 29 de zile ,dar acum a fost de 35 de zile.Am inteles ca din cauza chistului hemoragic a fost intarzierea asa de mare si ca de fapt ovulul in loc sa se rupa si sa iasa din ovar s-a spart in interiorul ovarului,ceea ce inseamna ca nici macar nu am ovulat.

sunteti foarte dragute.