Aspirante optimiste >20 (242)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
ce mai fac fetele mele??
ceva nouati sub soare??
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
alinushca spune:
oana_oana26, asta cred ca este cea mai "sanatoasa" gandire, si cea mai optimista desi poate la prima parere poate nu pare! cand afli noutati ?
marynik, nu mai zic nimic draga mea. dupa 2 avorturi consecutive nu vreau sa "ma mai fac de ras" ! ![]()
marynik spune:
quote:
Originally posted by alinushca
marynik, nu mai zic nimic draga mea. dupa 2 avorturi consecutive nu vreau sa "ma mai fac de ras" !
Nu inteleg ce vrei sa spui
Te a denajat ceva din ce ti am spus ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
yubi spune:
Bine ai venit,silvi8 !Mai sunt si altele fricoase pe aici,adica eu
.Dupa 2 sarcini pierdute,e cam greu sa nu iti fie frica
,dar cand vad ca si alte fete au trecut prin asa ceva si merg inainte,mai prind si eu curaj 
alinushca spune:
quote:
Originally posted by marynikquote:
Originally posted by alinushca
marynik, nu mai zic nimic draga mea. dupa 2 avorturi consecutive nu vreau sa "ma mai fac de ras" !
Nu inteleg ce vrei sa spui
Te a denajat ceva din ce ti am spus ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Nu mai, in nici un caz. M-ai intrebat cand fac testul. Sunt sigura ca s-au mai gandit si altele ca mine. Sa zicem ca fac testul maine. E pozitiv, dupa care incepe toata lumea de pe forum care imi e draga sa ma felicite, si o saptamana mai tarziu... aaa... sorry guyz, n-a fost sa fie... Nu te-ai gandit niciodata asa? O fi tarziu si sunt eu ramolita.
Momentan, avand in vedere proximitatea celor 2 pierderi (Aprile si Octombrie) imi dau mai multe sanse sa nu reusesc decat sa reusesc. Asa ca daca as testa, si ar fi pozitiv, ar fi mai bine sa astept macar pana la prima ecografie buna (in cazul meu, ca nu am avut parte de asa ceva). Capisci?
noname spune:
Doamne, nu stiu ce m-a apucat! Am insomnii
si ma plictisesc de moarte.
V-as face o cafeluta , dar se raceste pana dimineata
, asa ca va las pe una din voi sa o faca maine, ca eu dak nu dorm nici la ora asta, cine stie cand ma trezesc maine.
PUPICI!!!
CrisaS spune:
Noname, tu cam ai insomnii dese..ia vezi ca nu e bine.
Fetelor v-as face eu cafea dar se raceste pina maine.Lasa ca va faceti voi si-mi pastrati!
Va pup si va doresc sa aveti o dimineata placuta.
Hai ma nici o graviduta oe anul astaaaa????
Offfff
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
oanaiacovita spune:
Neata fetele...sa imi reiau obiceiul...
O
calda va asteapta..
O zi buna va doresc....
Oana
te asteptam
my pictures
visul
winter spune:
Neata fetele!
Sa aveti un an plin de bucurii! Oana
vin si eu la cafea!
Claudinna
FELICITARI!
Eu sunt in Z14 aproape de ovulatie ...sper in continuare![]()
http://tt.lilypie.com/75Top2.png"