Aspirante optimiste >20 (242)
Raspunsuri - Pagina 13
marynik spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
...stii bine ca nu esti singurica ...
http://tt.lilypie.com/6GwTp2.png
LAURA
Ce faci meyyyy ????

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by marynik
Crisa , iar te ai colorat fata ?
Fata da uit-te si tu ce boratura.Nu inteleg cum au facut astia modul de-a te colora ca se amesteca :))) Eu am pus rosu 1 intensitate peste albastrul ala care era oribil si uite ce kkt a iesit.Oribillll.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
marynik spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by marynik
Crisa , iar te ai colorat fata ?
Fata da uit-te si tu ce boratura.Nu inteleg cum au facut astia modul de-a te colora ca se amesteca :))) Eu am pus rosu 1 intensitate peste albastrul ala care era oribil si uite ce kkt a iesit.Oribillll.
Crisa
Vreau si eu sa fiu
De asta si mie mi e frica sa o schimb , ca cine stie ce kkt iese si la mine
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
yubi spune:
Crisa, nu mai fi suparata.
Stiu ce simti ,pt. ca si eu am fost in aceeasi situatie luna trecuta si eu m-am jelit,dar acum o iau iar de la cap.La mine dezamagirea a fost f. mare pt. ca mie nu imi intarzia cm.( de 2 ori mi-a intarziat si atunci am fost gravida).Cate zile de intarziere ai?
CrisaS spune:
Iti dai seama ca orice pui peste verdele ala:))) iese ca dracu.Ce panarama..Si la altii e asa de perfect!!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu 
roxanaz spune:
sunt si eu o proaspata aspiranta
silvi8
Trimis la - 03/01/2008 : 15:36:55
--------------------------------------------------------------------------------
deabia m-am inscris, asadar bine v-am gasit!
duminica am luat ultima pastiluta iar dupa ce am citit tot ce se putea pe aici (azi numai asta am facut)m-am hotarat sa astept 3 CM-uri si apoi sa trec la treaba. sotul meu vrea bebe in martie 2009, eu stiu ca bebe vine cand vrea el dar Flo nu prea intelege asta (el e mai ceva ca un bebe)
ma bucur f tare ca v-am gasit si sunt sigura ca o sa va saturati de mine, sunt extrem de fricoasa asa ca o sa va cam stresez cu intrebarile...
asadar 3 luni prezervativ, timp in care o sa ajung si pe la ginecolog si pe la medicul de familie apoi pot sa ma apuc de treaba linistita? sau mi-a scapat ceva?
mii de pupici ptr toate aspirantele dar si ptr pitici si mamici
silvi
oana_oana26 spune:
Crisa,
hai ca facem echipa la numarat zilele de intarziere fara rost, macar de era ceva acolo in burtik
marynik spune:
quote:
Originally posted by oana_oana26
Crisa,
hai ca facem echipa la numarat zilele de intarziere fara rost, macar de era ceva acolo in burtik
Si tu ai teste negative ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
oana_oana26 spune:
o multime si Bhcg dozat in Z 33, adik pe 1 ianuarie, asa ca sa incap anul bine, era 8,3
Dar mai astept, poate s-au inzapazit rushii astia de nu mai ajung