Aspirante optimiste >20 (242)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare ,la toate fetele .Am venit si eu mai devreme de la servici si am intrat sa vad ce mai faceti.Oana eu am luat niste antiinflamatoare si trebuie sa mai merg la control sa vedem cum mai este chistul,dar de regula stiu ca se reabsorb singure.Eu pana acum nu am mai avut asa ceva si mie nu imi intarzia cm de obicei,iar testele la cele 2 sarcini au iesit pozitive la 2-3 zile de intarziere ,deci mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu mine.Crisa eu am facut 8 teste de sarcina.Am inceput cu ziua 11 DPO si ultimul la 6 zile de cand trebuia sa-mi vina cm.,si atunci m-am hotarat sa merg la ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Noname, cuma fost la laparo??? Chiar acum se opereaza o prietena ... E naspa tare?

http://tt.lilypie.com/W2B8p2.png
Pina in 8 martie 2008 voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata feteleeeee.....v-a fost dor de mine?
Eu v-am simtit lipsa si chiar ma intrebam oare ce fac fetele mele de pe forum...
Vreau si eu sa va urez "La multi Ani, un 2008 plin de reusite si mai ales sa vedem cat mai multe liniutze duble!!!"
Feicitari noilor -dute: claudinna, giulianna si dyanira.
Crisa, Arianna asteptam vesti bune...
Maryb imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat...sa ai putere sa mergi mai departe si promitem si fim alaturi de tine...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Marynik tu mai ai putin si te pui pe treaba.
Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc, asa ca pleaca mai rpd la munte, ca ti-am zis eu ca o sa veniti mai multi de acolo

PUPICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Nu e naspa operatia, dar cel mai nasol este dupa, pentru ca in timpul operatiei iti baga in abdomen niste gaze , si pana le elimini e tare naspa.
Dar pe mine dupa operatie la 2 h m-au dus in salon, iar la 4 ore dupa operatie am iesit sa fumez o tigara.Dureri dupa operatie nu as fi avut deloc cred dak nu aveam gazele alea bagate.
Acum nici nu mi se mai cunosc gauricile alea.
Pe mine cel mai tare m-a durut , mai tare decat operatia HSG si colposcopia.
PUPICI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Anais si noi am prestat zilnic din Z7 numai ca mor de ciuda ca pe 31 si 1 cand era mai important am ratat ca am avut musafiri care au dormit la noi si nu am putut. Am prestat aseara si mai prestam azi si maine si dupa aia o las mai moale. Mi-e ciuda de mor ca am ratat astea 2 zile.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Oanaiacovita dupa tiker-ul azi e zi de testare. Vad ca taci malcZi repede ce a iesit la test.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Eu vreau sa prestez si luna asta chiar daca am chist,pt. ca doctorita mea a zis ca nu are nimic daca raman gravida,sper sa aiba dreptate.Care dintre voi a avut cm. la sfarsitul lui decembrie?Eu am avut pe 28 dec.Dar nu mai stiu sa calculez pt. ca a fost de 35 de zile si in mod normal eu am de 29.Problema este ca am avut 2-3 picaturi de secretie roz-maron din ziua 29 ,atunci cand ar fi trebuit sa-mi vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Medeea eu nu ma testez inca...luna trecuta am avut 14 zile de intarziere...nu vreau sa fiu iar dezamagita...
Nu am simptome de cm, doar sanii ma dor si sunt mari...ma mai inteapa din cand in cand prin ovare...
Dar avand in vedere ca analizele m-au iesit proaste(progesteron mic)...nu am sperante...
Cu toate ca eu cred ca pana la urma am ovulat in z19...dar fiind la bunici nu am putut presta...
Deci luna asta nu imi pun sperante...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Noname , ce te a facut sa recurgi pt laparo?
Si care a fost diag dupa operatie , ce tia zis?
Unde te ai operat?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput