cum sa postez poze?

cum sa postez poze? | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

TARE MULT AS VREA SA POSTEZ SI EU CEVA POZE CU MICA MEA PRINTESA ,DAR CUM SUNT CAM INCEPATOARE IN ALE CALCULATORULUI NU PREA MA PRICEP!DACA CINEVA MA POATE AJUTA AS MULTUMI DIN SUFLET

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Poti incepe prin a nu mai scrie cu majuscule. Ele sunt percepute ca niste strigate in discutiile virtuale. Tie nu ti-ar place sa tipe cineva la tine, nu?
Pentru partea cu pozele la semnatura, cauta la FAQ ( e un subforum putin mai jos). Acolo vei gasi o gramada de subiecte de gen.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

SCUZE!sar chiar strig........dupa ajutor!deci?la multi ani 2008 si sa ne aduca mai multe bucurii sanatate,si tot ce va doriti.Dar astept un raspuns...

ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

In ceea ce priveste pozele, daca ai aun album pe unul din site-urile care gazduiesc poze(webshots, picasaweb, etc.) ne pui link-ul in semnatura ta(cu copy/paste). Daca nu ai va trebui sa-ti faci un album, mai intai.
Mai poti pune poze sin albumul desprecopii, dar trebuie sa fiew poze de dimensiune mica(mai mici de 100kb).
Sper sa -ti fi dat niste informatii pentru inceput. Mai vezi si la topicul cu Lectii si know-how

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

Iti faci un cont pe un site de foto, webshots.com de ex, iti incarci acolo ce foto vrei, copiezi link ul respectiv, intri in profilul personal de pe DespreCopii si dai paste unde scrie Semnatura....sper ca ai inteles ceva, atat m am priceput sa explic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by andrath

Poti incepe prin a nu mai scrie cu majuscule. Ele sunt percepute ca niste strigate in discutiile virtuale. Tie nu ti-ar place sa tipe cineva la tine, nu?

Nu cred ca intrebarea isi are rostul.Este de ajuns explicatia,dupa cum a specificat si fata ca e noua.

Alexa fa-ti un cont pe webshot,dai la optiunea upload,incarci pozele din calculatorul tau,dupa incarcare iti accesezi albumul,sus la link day copy,apoi te duci la profil personal si dai paste la semnatura si va aparea linkul aici.
Intra pe "Lectii know how online de pe forum si acolo vei gasi mai multe informatii care te vor ajuta pas cu pas!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Iti super multumesc rhoneea!imi esti de mare ajutor.ca si voi restul.Ei,o sa invat si eu incet incet.nu sunt chiar in plop dar la faza cu postatul pozelor....oricum azi o sa butonez toata ziua ca doar esarbatoare,nu?atat cat ma lasa a mea copila care imi cere pictura la calc toata ziua!dar o scot eu la capat!Acu o sa facem o plimbare pe la bunici,profitand de faptul ca stam la tara si ca afara ninge foarte frumos!plus faptul ca Georgi a mea o ia razna in casasi apoi toata ziua.deci multumesc si sper sa mai vb ca am de gand sa descopar cam tot ce e cu forumul asta si ce am vazut pana acum imi place!Sa ti traiasca junioru,chiar aseara citeam povestea ta fara sa stiu ca azi ne vom intersecta!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Alexa intra aici si cauta ceea ce doresti.
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9

Intai activeaza-ti PM-ul din stanga paginii,profil personal,apoi mesaje private,si apasa pe activeaza PM.
Vei putea trimite si primi mesaje private.
Daca consideri ca te mai pot ajuta cu ceva te rog da-mi msj pe pm.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

quote:
Originally posted by andrath

Nu cred ca intrebarea isi are rostul.Este de ajuns explicatia,dupa cum a specificat si fata ca e noua.

Asa este, intrebarea nu-si are rostul.
Alexa_love, bine ai venit pe ! Sedere placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bine ai venit pe forum...si eu tot din Bacau...welcome!

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Multumesc,ma bucur sa vad ca Bacau e si el pe aici .mersi de ajutor.ce ne am face fara prietene?am sosit si noi acasa.......e greu ca avem ceva mofturi cadou de la bunici asa ca sper sa am timp sa citesc macar cateva subiectepe forum!si da ,am de gand sa stau pe forum caci vad ca e chiar bun!

alexa

Mergi la inceput