ce sa mai fac
Sotia are pe altul de 2 1/2 ani.numai acum am aflat.Vera sa plece cu el.Noi avem 1 copil, el 4 copii. I-am spus ca fac orice sa salvez casnicia. Nu vrea. Ce pot sa mai fac?
Raspunsuri
Oliv75 spune:
Zambeam acum gandindu-ma cat scriu femeile la un astfel de subiect pt a-l prezenta si cat scriu barbatii. Fain, scurt si la obiect.
"I-am spus ca fac orice sa salvez casnicia"...tocmai "orice-ul" asta te va transforma intr-o victima sigura. Chiar daca esti dispus la mari sacrificii nu trebuie sa-i reamintesti partenerului in mod constant ca ai face totul pentru ea/el, pentru ca in unele cazuri iti poate exploata sentimentele. Nu stiu cate sanse ai sa-ti recastigi sotia si implicit sa salvezi casnicia voastra, dat fiind faptul ca relatia ei extraconjugala dureaza de multa vreme, deci nu e doar o aventura trecutoare. Ignor-o o perioada, arata-i ca viata ta nu depinde de ea ci in primul rand de fericirea copilului vostru, dandu-i totodata o lectia de morala. Fii preocupat de copil, de serviciu, de viata pe care trebuie sa ti-o continui chiar daca ea, iresponsabila, a ales alt drum. Daca-ti vine sa plingi, fa-o, te descarci si gata, dar nu de fata cu ea.
Nu cred ca esti o bruta, astfel ca ea sa fi avut motive intemeiate sa incheie relatia voastra.
aura_m spune:
Ma doare cand aud asa ceva ptr ca avem un exemplu in familie. Cumnatul meu are 29 de ani si de 2 ani chiar cred ca sunt 3 s-a incurcat cu o femeie de acolo din sat, ea are 40 de ani, casatorita si cu o fata de 15 ani. Nu mai stim ce sa facem, acum 2 ani ptr impresie artistica cumnatul meu a zis ca se sinucide, l-am cautat peste tot, socrii mei au fost la toate spitalele din Bucuresti, ei stau la cativa km de capitala, a doua zi apare acasa si sa aflam mai tarziu ca el statuse intr-un bar cu un prieten si noi ne dadeam de ceasul mortii sa il cautam, nu ne raspundea nici la tel. Ea este ca nevasta lui, numai ca nu stau impreuna, socrii mei nu accepta sa o aduca acasa, mai ales ca au iesit si vorbe prin sat ca soacra mea se intelege bine cu ea, soacra mea nu o cunoaste decat din poze sau ca unele "guri" spun ca deja s-a mutat acolo. Sunt multe de spus, ca el lucreaza si o tine pe ea, pe fata ei, ii plateste tel, ii cumpara haine, cand a fost in Germania sa isi cumpere masina i-a luat si ei de imbracat, ca nu mananca nimic pana nu ii aduce si ei. De cate ori zice soacra mea ceva despre ea, cumnatul tipa la ea. O alta criza a facut-o acum cateva saptamani, cand trebuia sa mearga cu soacra mea la aeroport sa conduca o verisoara/nepoata soacrei. A preferat sa mearga cu "ea" sa isi plateasca "ea" tel, iar soacra a trebuit sa vina in Bucuresti cu maxi taxi. Cand s-a intalnit cu cumnatul meu si i-a reprosat si cand a facut-o intr-un fel pe "ea", cumnatul meu a inceput sa tipe si era sa intre in doua masini. Nu stiu sotul"ei" ce zice, cred ca se complace, acum ceva timp am auzit ca a dat-o afara din casa dar soacra"ei" l-a imbunat sa o primeasca ptr ca el mai are o sora care a fost parasita de sotul ei si saraca mama sa isi vada ambii copii despartiti. Anul trecut cumnatul meu si-a cumparat bilet la mare in aceeasi perioada cu "ea", ce tambalau a mai fost si atunci, ce crize a mai facut pe acolo, ne-a spus verisoara care a fost cu el. Ce poze mai facea cu "ea" si cu fi-sa cand sotul ei nu era atent. Dar soacra mea a zis sa treaca sarbatorile si ii zice ca ea ii da binecuvantarea sa se insoare cu ea, daca numai asa este liniste si pace in casa, dar la ea sa nu vina sa mearga cu chirie si ea nu il mai cunoaste de fiu. Oricum aceasta situatie trebuie sa se termine intr-un fel. Am auzit de la soacra mea ca barbatul "ei" a vandut niste pamant anul trecut si ce s-a gandit amanta lui cumnatu-meu, sa ii fure banii lui barbatu-sau si sa fuga cu cumnatul meu in lume. I-am zis lui soacra-mea sa nu faca asa ceva ca infunda puscaria si el ca si complice.
Daca sotul meu mi-ar fi facut asa ceva cred ca il lasam demult, chiar daca aveam un copil, chiar daca va impacati si ea isi revine din ratacirea asta, acel trecut si ce s-a intamplat tot va persista si nu ai cum sa il uiti orice ai face. Sau poate depinde de persoana... dar tensiune tot va exista si la nervi este imposibil sa nu rabufnesti si sa nu aduci aminte de trecut.
AURA
aura_m spune:
Ma doare cand aud asa ceva ptr ca avem un exemplu in familie. Cumnatul meu are 29 de ani si de 2 ani chiar cred ca sunt 3 s-a incurcat cu o femeie de acolo din sat, ea are 40 de ani, casatorita si cu o fata de 15 ani. Nu mai stim ce sa facem, acum 2 ani ptr impresie artistica cumnatul meu a zis ca se sinucide, l-am cautat peste tot, socrii mei au fost la toate spitalele din Bucuresti, ei stau la cativa km de capitala, a doua zi apare acasa si sa aflam mai tarziu ca el statuse intr-un bar cu un prieten si noi ne dadeam de ceasul mortii sa il cautam, nu ne raspundea nici la tel. Ea este ca nevasta lui, numai ca nu stau impreuna, socrii mei nu accepta sa o aduca acasa, mai ales ca au iesit si vorbe prin sat ca soacra mea se intelege bine cu ea, soacra mea nu o cunoaste decat din poze sau ca unele "guri" spun ca deja s-a mutat acolo. Sunt multe de spus, ca el lucreaza si o tine pe ea, pe fata ei, ii plateste tel, ii cumpara haine, cand a fost in Germania sa isi cumpere masina i-a luat si ei de imbracat, ca nu mananca nimic pana nu ii aduce si ei. De cate ori zice soacra mea ceva despre ea, cumnatul tipa la ea. O alta criza a facut-o acum cateva saptamani, cand trebuia sa mearga cu soacra mea la aeroport sa conduca o verisoara/nepoata soacrei. A preferat sa mearga cu "ea" sa isi plateasca "ea" tel, iar soacra a trebuit sa vina in Bucuresti cu maxi taxi. Cand s-a intalnit cu cumnatul meu si i-a reprosat si cand a facut-o intr-un fel pe "ea", cumnatul meu a inceput sa tipe si era sa intre in doua masini. Nu stiu sotul"ei" ce zice, cred ca se complace, acum ceva timp am auzit ca a dat-o afara din casa dar soacra"ei" l-a imbunat sa o primeasca ptr ca el mai are o sora care a fost parasita de sotul ei si saraca mama sa isi vada ambii copii despartiti. Anul trecut cumnatul meu si-a cumparat bilet la mare in aceeasi perioada cu "ea", ce tambalau a mai fost si atunci, ce crize a mai facut pe acolo, ne-a spus verisoara care a fost cu el. Ce poze mai facea cu "ea" si cu fi-sa cand sotul ei nu era atent. Dar soacra mea a zis sa treaca sarbatorile si ii zice ca ea ii da binecuvantarea sa se insoare cu ea, daca numai asa este liniste si pace in casa, dar la ea sa nu vina sa mearga cu chirie si ea nu il mai cunoaste de fiu. Oricum aceasta situatie trebuie sa se termine intr-un fel. Am auzit de la soacra mea ca barbatul "ei" a vandut niste pamant anul trecut si ce s-a gandit amanta lui cumnatu-meu, sa ii fure banii lui barbatu-sau si sa fuga cu cumnatul meu in lume. I-am zis lui soacra-mea sa nu faca asa ceva ca infunda puscaria si el ca si complice.
Daca sotul meu mi-ar fi facut asa ceva cred ca il lasam demult, chiar daca aveam un copil, chiar daca va impacati si ea isi revine din ratacirea asta, acel trecut si ce s-a intamplat tot va persista si nu ai cum sa il uiti orice ai face. Sau poate depinde de persoana... dar tensiune tot va exista si la nervi este imposibil sa nu rabufnesti si sa nu aduci aminte de trecut.
AURA
aura_m spune:
Imi cer scuze ca mesajul meu apare de doua ori, am crezut ca nu l-am trimis ca imi dadea o eroare si am zis sa il mai trimit o data sa nu il pierd, cat am scris sa mai scriu inca o data nu imi pica bine.
AURA
nick1000969 spune:
Da nu sunt o bruta. Am fost impreuna 8 ani inainte de casatorie, si 10 casatoriti fara sa scad 2 1/2 ani.
O iubesc, imi iubesc copilul,si imi va fi greu fara ei.
a gasit la acel om ce nu i-am dat eu suficient, tandrete, comunicare, respect. Zic ca n-am reusit sa ma exprim prea mult concentrandu-ma mai mult pe servici si pe probleme financiare ale unei noi vieti departe de casa. Acum am ajuns la concluzia ca stresul si problemele nu au ajutat ci au distrus.
Oricum cred catrebuie sa fiu tare, va fi greu,nu pot sa cred ca va pleca,am avut incredere in ea.
iula78 spune:
Nick, nu cred ca mai ai ceva de facut in relatia cu sotia ta. Poate pt tine este mai greu sa accepti ca femeia ta este acum a altuia, dar aceasta a fost alegerea ei. Conteaza acum alegerea ta- sa-i arati cat de mult depinzi de ea, sa faci n compromisuri, sa traiesti in continuare cu ea stiind ca a fost a altuia si va mai fi si in viitor sau sa accepti sfarsitul acestei relatii careia ea i-a pus capat si sa-ti vezi de viata ta. Cred ca mai onorabil pt tine ar fi sa iesi cu fruntea sus si cu increderea ca-ti vei gasi o alta partenera. Poate nu trebuie sa ne cramponam de ideea de a avea in viata un singur partener. Mai vb.
PS. Chiar nu ti-ai dat seama timp de 2 1/2 ani ca ea te inseala? Nu-mi vine sa cred.
nick1000969 spune:
Parintii ei inca nu stiu. Le va spune ea o gogoasa. Mi-a spus sa nu le spun. Cum ar trebui sa actionez?
nick1000969 spune:
m-a inselat la lucru cu patronul ei. numai ei doi lucra acolo. Am simtit ca ceva nu mai este cum era, dar am crezut ca poate e vina mea, iar din vara nu mai dormim impreuna si abia in noiembrie am inceput sa spionez, si am aflat.
Am lucrat multe sambete ,duminici, 11ore pe zi de multe ori, vedeam patul cand ajungeam acasa si reprosuri ca nu ajut destul in casa...
acum doi ani a murit tata, acum un an socrii vroiau sa stea aici definitiv si ne uitam sa cumparam casa(stress probleme), bine ca n-am cumparat nimic.
Si ma gandeam in treacat ca ar putea face ceva, am mai inrebat-o, dar a si jurat pe ce are mai scump ca nu e numic. Si am crezut-o. Totusi nu credeam ca ar fi putut face asa ceva.
Cristina_A spune:
Nick, daca poti si daca vrei, detaliaza un pic evolutia casniciei dintre voi si cauzele care crezi ca au dus la esec. In privinta faptului ca te inseala, nu tu esti de vina. Te inseala pentru ca EA a ales sa te insele. Tu esti dispus sa faci orice sa-ti salvezi casnicia, dar este oare si ea? Caci altfel eforturile tale vor fi inutile.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
MissParker spune:
Tu ti-ai clarificat sentimentele tale adevarate pentru ea? O iubesti cu adevarat sau te agati de statutul casniciei si ti-e greu sa accepti ca poate acest proiect de viata al tau a esuat? Ce anume te determina sa-ti doresti sa salvezi o casnicie in care ea te inseala de 2 ani si jumatate?