Aspirante optimiste >20 (241)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Mey, zi repede, ce zi esti si cat a avut ultimul tau ciclu ?

Sint z32 alinusca si a fost pe 30 noiembrie um:(
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

OK, ziua 32, dar cat dureaza la tine un ciclu in ultima vreme? Ca la mine luna trecuta a durat 36 de zile. Si atunci ziua 32 ar fi cam devreme sa testez... nu ca nu as incerca... Depinde totul de ovulatie. Luna asta am facut eco si am descoperit ca ovulez chiar mai tarziu decat mi-as fi imaginat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

buna fetelor.
Claudinna, Giuliana, Arianna felicitari sa aveti o sarcina usoara , la termen si fara probleme.

Maryb imi pare tare rau pentru ce s-a intimplat, iti doresc sa ai putere sa treci cu bine.

Crisa , poate ca tu esti din categoria gravidelor l-a care se pozitiveaza testele mai greu. Cumnata mea a facut teste de sarcina pina in luna a 2 a si ii ieseau negative, si pina la urma a fost la dr. si avea spre 3 luni deja sarcina.

Gaby cum a iesit prajitura?

pupici dulci la toate fetele

eu, muncesc de zor de dimineata, acum astept sa fiarba un piept de pui.

in curind

Mergi la inceput

Alinushco...pai ultimele 3 menstruatii au fost de 29 si respectiv 28 de zile.Inainte pe la inceputul anului am avut si de 30 si de 32 si de 33..dar nu e o regula , adica nici un ciclu nu-i la fel.deci ca sa spun asa am cicluri intre 28-33 Faza e ca mi s-a cam dereglat de la utrogestan...Lunile in care nu am mai pus utrogestan a venit la 29....Acum am pus luna trecuta si vad ca iar...o iau pe aratura.Si eu luna asta am ovulat in ziua 21..fff tarziu , e posibil sa fie cam devreme ar fi ziua 12.Cine stie?Simptome de ciclu nu am!!
Pusichetule...numai Dumnezeu stie.Faza e ca partea de jos simt ca-mi explodeaza acum nu ma mai gindesc la sarcina...ma gindesc sa nu am altceva pentru ca nici macar pantalanul de pijama nu-l suport acolo...deci dorm cu pantalonul sub burta ca sa zic asa...si sint ffff balonata:(
E clar , gravi nu sint , e intirziere...desi cu tb asta mare..ma rog cine stie mai facem test!!
Va pupic dulce si multumesc ca sinteti alaturi de mine
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Crisa ..............
eu zik sa mai ai putina rabdare....este prea devreme...zik eu

Pusichet......multumesc frumos pt urare ....dar la mine nu e bb ....sau cel putin nu stiu eu

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Si bineinteles ca la horoscopul meu de ieri scrie asa...''Stai ca pe ghimpi, in asteptarea unei vesti care intarzie...nu-ti varsa oful pe cei din familie!!!
Ma pai daca e sa se confirme...eu mai am rabdare sa astept..problema e ca ma deranjeaza chestia asta cu cm....asa lung , ba e lung ba e scurt ba ...nici nu stiu ce sa mai cred!
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Crisa eu cind am fost gravida nu puteam suporta pantalonul, il tineam sub burta, nici apa de la dus nu o suportam, atunci mi-am dat seama ca e ceva la mine in burtik.
de obicei la CM nu aveam simptome de astea adica sa nu suport pantalonul pe burta.
eu zic sa iei in considerare asta, si sa te poti ca o graviduta, chiar daca nu s-au pozitivat testele.

in curind

Mergi la inceput

Arianna dar au venit rushii la tine?

de ce spui ca nu e bebe?

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mergi la inceput

Claudela , ce faci soro?Ce ne vizitezi asa de rar?
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput