Aspirante optimiste >20 (241)
Raspunsuri - Pagina 2
maryb spune:
am intrat sa va multumesc frumos de incurajari.
eu ce sa spun, am inceput sa-mi revin si ma gandesc ca mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu. Am incercat sa iau partea buna a lucrurilor si daca asa a fost Voia Domnului....eu nu am putut sa ma impotrivesc. Privesc cu curaj inainte si vad ca deja am inceput sa elimin un tesut (ca niste fire de ata arata si multe particule mici mici ca niste scame) de culoare maro, ceea ce ma bucura si imi da sperante ca nu voi ajunge la chiuretaj ca mor de frica.
va pup pe toate si va doresc numai bine.
maryb
Arianna_M spune:
Maryb....
.....
sa fii tare....sa te rogi la D-zeu ...si EL o sa iti de-a putere sa treci peste necaz...si vorba ta bine k nu a fost mai tarziu.
noi suntem alaturi de tine 
....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
marynik spune:
Maryb , te pup , esti o fata tare curajoasa , ai grija de tine
Offf , cand citesc...asa imi aduc aminte de mine si imi trec prin minte clipele alea...
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
sunshine4ever spune:
Fetelor va doresc LA MULTI ANI fie ca anul sa ne aduca darul cel mai dorit, sa n-i se implineasca dorinta de a fi mamici. Doamne ajuta.

pe toate
in asteptarea unui ingeras
marynik spune:
Americancooo , te astept sa mi faci o bucurie pe ziua de azi
Ma jur ca ma imbat daca aud cuvantul magic de la tine ![]()
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
ramonzca79 spune:
ziua buna fetelorrrrrrrrrrrrrr..uite ca am mai aparut si eu....
wowwwwwwww..m-am uitat la lista cu gravi foste aspirante...pai fetelorrrr....a ramas cam gol pe aici ....
ehe....eu ziceam ca maine voi face un test dar ...cred ca o sa-l fac degeaba pt ca nu am sperante pt luna asta...nici nu prea am prestat....nici nu am stiut exact perioada ovulatiei pt ca abia a fost primul CM dupa chiuretaj si nu a venit dintr-o data ci cate o picatura..doua...etc....si in plus nici nu am simptome..prima data am avut sanii beton si ma dureau salele....acum nimic...o sa fac maine unul asa doar sa ma simt bine ca incep iar perioada asta ...a testelor...
ce noutati mai sunt pe aici????
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!
claudinna spune:
in curand va fi plin de gravidutze pe aici, sunt convinsa!! adica daca s-a intamplat la mine...io aici nu va las, ca stiu cate indura o aspiranta...
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
4+
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by marynik
Americancooo , te astept sa mi faci o bucurie pe ziua de azi
Ma jur ca ma imbat daca aud cuvantul magic de la tine
Mincai-as eu gura ei..de fata
Tb e tot crescuta 36,88 azi...nu stiu ce sa va zic, sper doar sa nu fie o intirziere mare.Burticul a inceput putin sa ma doara....acum vreo 3 minute ...iara sper s anu fie de la cm...adica sa nu vina.Maine , daca nu vine azi fac test!! Desi s-ar putea sa fie devreme daca am ovulat tarziu!!
Nu stiu, o vedea.
Claudelo....ce bine ca ai trecut pe la noi.Ai vazut claudinna noastra ce vrednica a fost?Mai bine zis claudinnu!!!
Maryb esti o luptatoare si te pupam , esti prietena noasra draga!!
Arianna da tie ti-a venit? Ca am pierdut sirul.
Ancuta, ce bine ca mai vii si pe la noi.M-am uitat la pozele tale...Maria e o dulce, seamana cu sotul tau , perfect...si s-a facut si ea mare ma!!!
Va pup pe toate
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
noname spune:
Buna fetelor!
Marynik sa stii ca sunt si eu pe aici neinsarcinata dar asteptam si nu trebuie sa ne pierdem speranta ca odata si odata cand o vrea Doamne Doamne mergem si noi la odisee.
Intind fetele care au ramas insarcinate ultimile si ne iau cu ele pe toate aspirantele .
aaaaaaaa apropo vreau si eu sa fiu trecuta pe lista aspirantelor bineinteles dak vreti si voi .
Dar nu stiu ce date trebuie sa dau , sau nu trebuie
?
Pupicei multi 

Bebei 

si mai multi!!!!