Aspirante optimiste >20 (241)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

marinik, cat de muuuuulti ?

LA MULTI ANI !! Deci incepem de la ora asta?

NOROC! Eu nu beu in seara asta decat vag... daca cine stie... nu mai vine CM ? Si apoi si eu sunt genul rau care cum bea cum se culca. Noroc! Sau poate sa beu? Macar poate nu ma mai nervozeaza asa de rau ovarele astea pe care imi vine sa le impusc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multi ani fetele!!!
la cati mai multi bb-ei sanatosi si nu in ultimul rand mult,dar mult fufu

cu drag Maria si mami

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani fete dragi !!!!!!!!!!!!!

sa fiti sanatoase si sa auzim numai de gravidutze !!!!!!

LA MULTI ANI 2008 !!!!!!!!!

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!...SI MULTI ..MULTI..MULTI PRUNCI!!!

am facut testul aseara si e negativ....dar cred ca-s fraiera fetelorrr...pt ca asa anapoda cum mi-a venit CM dupa avort...cred ca la fel de aiurea a fost si ovu;atia...adica nu in ziua 14...dar eu dupa nu prea am mai prestat...asta e..vad ca mi se umfla cate putin sanii...sper ca macar sa vina la timp Cm si dintr-o data...nu pe picaturi...

Crisa...pusichet are dreptate ...cat am fost insarcinata nici eu nu suportam nimic pe burta....cel putin centura de la masina ma termina....si aveam abia 2 luni...deci...muuulta baftaaaaaaa!!!

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multa sanatate va doresc si un an nou numai cu bucurii si impliniri. Va doresc sa aflati minunata veste ca veti deveni mamici chiar in prima luna a anului.

bujo 11+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Da bujoooooo si noi ne dorim sa vedem dubluuuuuu chiar din prima luna!!Ce bine ar fi desi cind ma gindesc ca va iesi fecioara.Glumesc desigur!!1Fie ce-o i NUMAI SA FIEEEEEEEEEE!!!!1
Voi deja fetele mele sinteti la sf petrecerii la noi e aproape 10 noapea...astept sa faca 12 sa dau si eu noroc..si sa ma asez in pat pentru ca tare rau mi-a fost azi...ca e de la ulcer ca oi avea altceva nu stiu..cert e ca sint galbena la fata , obosesc ca dracu...si-mi simt burta ca o tapusa...partea de jos...acum ma gindesc sa nu fie eva apendicul..sau nici nu mai stiu ce sa cred..sa fi racit la ovare , tare rau ma simt...Simptome de ciclu nu am , sinii nu sint asa extrem de sensibili si umflati in schimb partea de jos a burtii ma ucide.Acum lasind gluma la o parte , daca e sa fie bebe bine daca nu mai incerc..ce credeti ca ar mai putea fi?
Hai ca ete si eu ce conversatii fac in noaptea de anul nou.
Va doresc tot binele din lume , sa fiti fericite iubite , sa va fie bebelasii sanatosi, sa aveti sarcini usoare si NOI astea in astepare sa dea Dumnezeu sa vina cit mai repede.
LA MULTI ANI!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LA MULTI ANI!
se pare ca-s cam singura pe aici, dar vreau sa va spun ca ma bucur ca existati si ca va multumesc tuturor pentru ce ati facut pt mine.
un sfat, exemplul personal, experienta voastra, m-au ajutat sa merg mai departe si ma bucur mult ca a fost creat acest mijloc prin care sa ne cunoastem mai bine intre noi, dar si pe noi insene!
VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CA ANUL ACESTA SA VI SE IMPLINEASCA DORINTA SI SA FITI FERICITE ASHA CUM SUNT EU ACUM!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dimineata la mine si La multi ani in noul an!!
Se pare ca nu s-au trezit damele...se doarme inca...deoarece s-a distrat lumea aseara..si e logic sa se doarma.
Va astept sa faceti ochisori.
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Eu nuuu dormmm
Am ajuns la 6 dim acasa , m am trezit la 12 si de atunci ma frichin prin pat ca nu pot sa dorm
Si sunt rupta de oboseala

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!
Anul 2008 sa ne aduca la toate gravidutzele multa sanatate, mult noroc o sarcina usoara si BB-ei sanatosi.Iar la aspirante sa le aduca mult visatul cadou: un BB sanatos.

Diana
5+

Mergi la inceput