Timisoara, Impreuna...de Revelion ( 73 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no hai mariaa, inca un rind!!!!!(de cafea, ce credeati?)

cit despre distractie, f bine faci!!! sa va fie de bine! asa as face si eu, eu fac in limita posibilului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, ok, multam! nici nu arde chiar asa, ca dehh, mai trec si nervii fetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine si pt

... cred ca am dormit cu in sus asa rau m-am trezit

pe toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, da tu la cine te scuzi, mama?
Hai fii serioasa, e super ce faci, atat pentru al tau sot, cat si pentru tine, trebuie cumva sa-ti descarci starile si sa-ti incarci bateriile...si cine te judeca, iaca scartz, de aia iti vine sa tusesti...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si io daca comenteaza cineva. Hai Mariaa baga mare acum cat inca mai poti

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza si de la mine. io la lucru
da oricum parca ii mai bine decit ca o bila prin casa.
ultimele zile ne-am scos cu zapada, am mai iesit afara, dar in rest....bile cu oki...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Nu inteleg ,remarca mea era una de apreciere.Scuze poate s-a inteles gresit..

un suflet trist

Mergi la inceput

Iecsss, Anda, esti la job? nu-mi aminti, ca asa bine e sa stau home...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Lore, stai linistita mama! cine are urechi de auzit, sa auda am zis!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Fetili, eu plec cu Ines afara...sa profit la maxim de zilele libere...cand terminati pag. 20, aveti cap nou deschis, il gasiti voi...

O zi buna, ne auzim...

POZE CU NOI

Mergi la inceput