Va rog daca puteti sa-mi recomandati un instructor bun ,rabdator ,dar exigent .As prefera sa fie instuctor la Sc. de soferi Ilioara .
Nu stiu de ce cauti in mod deosebit la o scoala. Sunt instructori care te iau de acasa si te lasa inapoi tot acasa, arondati la scoli de soferi. Important e sa fie instructor bun. Eu am facut cateva lectii cu un astfel de instructor, excelent. N-am acum nr. sa ti-l dau.
andre_ea , te rog daca poti sa-mi dai nr. de tel. al instructorului respectiv.
Am dorit sa fie de la sc. Ilioara deoarece cand eu am facut sc. acolo se faceau si ore de curs in afara celor de traseu ,unde predau niste prof. extraordinari .Apoi am intalnit politisti examinatori care aveau reticente fata de sc. nou infiintate ,desi elevul era f.bine pregatit practic.
Tot acolo am avut ghinionul sa intalnesc un instructor care m-a terorizat psihic ,si de indrazneam sa-l intreb ceva referitor desigur la scoala ,imi spunea ca femeile trebuie sa stea la cratita nu la volan.
Acum nu vreau sa treaca si fiica mea prin ce am trecut eu.
Am luat examenul din prima si acel instructor a fost foarte mirat ,cum a reusit sa ia examenul o femeie din grupa lui si cativa baieti nu.Ba mai mult nu a vrut sa se prezinte in ziua examenului cu masina pe care facusem sc.
Acel curs m-a marcat pentru o mare perioada de timp.