Minune si iar minune

Minune si iar minune | Autor: Clopotzel

Link direct la acest mesaj

Dragi aspirante,
doar vreau sa va scriu cateva randuri sa stiti putin poveastea mea si sa va incurajez ca speranta nu este pierduta.
Sunt o veche suferinda de anexite repetate, chisturi ovariene in sir, rana pe col, infectii urinare...deci intr-un cuvant nimic optimist in privinta unei aspirante la bb.
In luna cand ne/am hotarat sa incercam sa vedem daca reusim un bb era chiar luna cand aveam ovulatia pe ovarul cel mai "schilodit" de chisturi inflamtii anexite etc. Eu eram atat de convinsa ca incercam degeaba...stiind cat de greu este dupa atatea raceli si mai ales ca de abia terminasem un tratament de anexita.....Insa surpriza a venit cu testul de sarcina pozitiv...tremuram ca varga nu stiam daca e adevarat ce vad daca sa m bucur sau sa plang...inca nici acum nu ma pot bucura pe deplin ptr ca imi este f teama cu asa istorie neagra ....imi este teama sa nu am complicatii... Imi spun mereu ca ce va vrea Dumnezeu aceea va fi si la fel debine cum a fost si mununea sa raman insarcinata poate sa fie si minunea de a avea o sarcina dusa pana la capat.
Curaj fetelor! Nu deznadajduiti!

6+

Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Clopotel, Felicitari! Ai cat mai multa grija de tine, roaga-te des... asuma-ti starea de si ai cat mai multa grija de corpul si de sufletul tau. Si atunci totul va fi sigur bine. Cu Doamne Doamne inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicitari si sarcina usoara!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Felicitari draga Clopotzel! Sa ai sarcina usoara si un copil minunat! Intr-adevar ne dai sperante iti multumim. Sa ne mai scrii, sa te rogi si Dumnezeu va avea grija de tine.

Mergi la inceput