Lipsa dorintei sexuale .....la barbati
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Iti trebuie rabdare si ambitie. Daca nu sunt alte probleme, daca realizezi ca ai omorat pasiunea, consider ca rabdarea afectiunea ambitia si pasiunea se pot (re)modela usor usor inapoi. Dar probabil va trebui sa incepi cu tine.
Eu cred ca merita. Intotdeauna a meritat sa se dea o sansa unei relatii daca a fost o relatie buna si s-a deteriorat din motive subiectiv umane. Oamenii invata, oamenii capata experiente si consider ca intotdeauna merita sa-si acorde si sa acorde periodic cate o sansa lor si celor din jurul lor.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
zepellina spune:
quote:
Originally posted by marius
Iti trebuie rabdare si ambitie. Daca nu sunt alte probleme, daca realizezi ca ai omorat pasiunea, consider ca rabdarea afectiunea ambitia si pasiunea se pot (re)modela usor usor inapoi. Dar probabil va trebui sa incepi cu tine.
Eu cred ca merita. Intotdeauna a meritat sa se dea o sansa unei relatii daca a fost o relatie buna si s-a deteriorat din motive subiectiv umane. Oamenii invata, oamenii capata experiente si consider ca intotdeauna merita sa-si acorde si sa acorde periodic cate o sansa lor si celor din jurul lor.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
ft frumos
adriuta spune:
Mie imi cam "miroase"a ...alta iubire. Poate sunt eu pe alta frecventa dar ceva nu-i kosher aici...De obicei barbatii care gasesc "the other one" sunt toal dezinteresati de actuala relatie si practic NU SUNT INTERESATI in a rezolva problema.
O viata frumoasa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Simona R. spune:
He..he....ce a trecut timpul!
Nu-ti miroase bine....nu a fost deloc "o alta iubire",ci o urata criza existentiala a lui(pe care nici acum nu stiu daca a rezolvat-o).Intre timp am divortat(ehehe..deja a trecut anul)pt ca ,spre depsebire de barbatul Iliei 99 ,al meu nu a fost atat de destept sa incerce macar sa mai dea o sansa acestei relatii si sa incerce sa-si rezolve problemele;va ajunge probabil la a treia femeie sa inteleaga ca problemele erau la el si nu la femeile din viata lui.
Legat fix de titlul subectului....la cateva luni de cand nici nu suporta sa ma atinga,venea la mine sa vada daca nu vreau sa ma culc cu el pt ca nu gasea alta fraiera la momentul ala...si multe ,multe ar mai fi de spus...
Eu as zice ca a facut o mare greseala cand a renuntat la noi(eu si copilul),el inca crede ca a avut motive sa o faca......si uite asa s-a mai pierdut o iubire....parerea mea...
Va pup....
mychydutza spune:
imi pare rau ca s-a terminat in felul asta.............oricum , decat asa intr-un vesnic compromis, mai bine deloc! parerea mea
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*