Rahova sau apropiere (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu am pus de-o supa si daca tot am fiert zarzavat mult am zis sa fac si o salata boeuf ca-mi facuse dory pofta acum vreo 2 zile
dar ce te faci ca la mama inc asa nu merge decat cu maioneza facut in casa asa ca ma apucai sa fac si de-asta...eu faceam repede, repejor ca aveam borcanashu pregatit cumparat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, eu alt copil nu mai fac, asta am mai spus-o de nenumarate ori, barza a plecat de la noi in tzarile calde si nu se va mai intoarce.

Monica, spor la tocat zarzavat, maine parca te aud ca faci si fasole cu costitza afumata ca ti-am facut pofta

Mergi la inceput

Hai ca la primul paragraf am vrut sa ma adresez lui Vio si cu gandul la mancarurile lui Monica.....

Mergi la inceput

onica, am uitat sa te intreb, ce ai facut cu tastatura pt. Dan? ca nu mi-ai mai spus nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Maine sa ne tineti pumnii: mergem la gradi! Am niste emotiiiiiii de mor nu alta.
Ma grabesc acum ca trebuie sa vad ce haine ii pregatesc sa ii dau la ea... Revin maine sa va spun in ce hal a plans... ca nu sper deloc sa nu faca urat cat se poate. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Cristina, chiar ma gandeam la voi mai devreme.., ma bucur ca ai reusit cu gradi si va tin pumnii pt. maine, bafta! La ce gradi va merge pana la urma?
Vreau sa te intreb si eu ceva: tu ce nr. ii comanzi lui Ale incaltaminte de la LA REDOUTE ? Dar pantaloni pt. tine? Poate ma ajuti si pe mine sa fac o comanda de la ei,
Sa intrii maine sa ne povestesti cum a fost prima zi de gradi, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

CRISTINA ,succes maine la gradi,sa ne spui si noua la ce gradi ai reusit s-o inscrii..
DORY tu la ce gradi vrei s-o inscrii pe alexa?

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Mire, la gradi 205 o dau pe Alexa, este la Sebastian, langa "La Fourmy"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La 54, in Ferentari, acolo unde e si nepotul meu.
Dory eu incaltari comand 26-27, am pantofi 26 buni si adidasi 27 foarte mari. Iau si teapa dar macar ii vin mai incolo.
Pt mine pantaloni iau 50 daca nu au material elastic si 48 daca sunt cu ceva elastan. Dar 50 imi e mai bun. Numai la Taillisime 50 imi e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, fasole am facut alaltaieri
cris, bafta maine la gradi sa ne zici maine cum a fost

dory, tastatura pentru Dan am luat-o am gasit la 60 Ron(cu tot cu mouse...fara fir amandoua)si am pus eu toti banii ca imi propusesem sa dau 50 Ron si nu a fost mare diferenta si maine il sun pe Catalin sa i-o dau...
fetelor daca vreti sa mai puneti ceva pentru Dan, imi ziceti si pun eu si-mi dati cand ne vedem, ok? ca daca tot ma intalnesc cu fratele lui sa-i dau...astept sa vad ce ziceti si apoi maine iau leg cu catalin...care tot aici in rahova lucreaza...asa ca e super ok.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput