Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ciuf sa ne zici cum a fost la patinoar, da?
distractie placuta
si eu abia astept sa merg acasa...sa sparg gheatza asa cum facu si aida

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

multa miscare la inceput de an!
O zi cat mai buna la toate fetele!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monico hai ca mai ai putin si pleci spre patria mama

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

monico hai ca mai ai putin si pleci spre patria mama

patria mama sub nameti - copilasii vor fi superincantati

Mergi la inceput

da...asa este...am vb si cu mama si zciea ca este jale dpdv transport...dar sper sa se reglementeze pana venim noi si totusi sa mai ramana ci ceva zapada
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Am fost aseara la patinoar. Vedeta de mine nu a patinat pe motiv de o durere de genunchi. Cand am ajuns acolo mare ne-a fost supriza sa il vedem pe Luca patinand fara galeti. Ooopss. Copilul a venit cu bunicul si niste prieteni care l-au luat de la gradi, iar noi am ajuns cu o jumatate de ora mai tarziu. Asa ca nu ne asteptam sa il gasim pe Luk Muk patinand singurel. Prietenii nostri si-au dus fetita sa ia lectii de patinaj, iar nivelul ei e mai jos decat al lui Luca. Noi am zis ca il lasam singurel sa experimenteze si daca nu se prinde miscarea de el atunci apelam si noi la un profesor. Insa se pare ca nu mai e nevoie. La inceput mergea pe gheata precum un robotel invartit de cheie, cu pasi mici si desi, dupa care a inceput sa prinda curaj si sa mearga mai bine.
Mai era o fetita pe gheata imbracata in rochita si ciorapei din aceia de patinaj ... era o dulceata. Mi-o inchipuiam si eu pe Mimozel cand o mai creste sa fie regina ghetii. Am voie sa visez, daaaa?
Maine mergem la ski. E o zi ideala de skiat; soare si multa zapada.
Acum sunt la serviciu, ma dreg cu niscai otrava (Sprite) nu am mai baut de vreun an, cred, si nu stiu ce ma pocni acum o pofta de niste chimicale. Vreti si voi?
Monica, cand pleci in Romania? Din ce oras esti? Tu nu pleci cu bagajoaie dupa tine? Ca la mine asta e oroarea cand merg in tara, ca ma apuc sa cumpar cadouri pentru toata lumea, vecini, si nu mai am loc sa imi pun si hainele mele in geamantane . Si lumea cand ma vede ma eticheteaza drept saraca.
Ah, apropos de toale, aseara ma uitam pe site-ul cu muzica romaneasca online si am ramas masca ce destrabalare in videoclipurile alea. Luca care e mare fan de muzica statea protapit pe scaun fara sa zica pas, cu niste ochi holbati, nu stiam cum sa il gonesc, sa ii acopar ochii sa nu vada unduirile sexy ale fetelor in chilotei. Bag de seama ca imbatranesc, nu mai sunt la curent cu ce e in Ro ...
ma duc sa mai fac si ceva treaba.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

ciuf, haine groase nu avem asa ca nu am ce bagaje sa fac doar ce-i pe noi si abia le-am gasit si pe astea...nu-s prea groase...doar cat sa supravietuim pana ajungem acasa la mama care ne-a luat de toate
iar de aici cadou nu prea poti lua decat pielarie(genti, curele, portofele, pantofi...mai multe barbatesti si alte accesorii) si cafea...in rest...nimik...cam astea am luat de cadou
si distractie placuta maine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, foarte norocoasa sa zbori fara prea multe bagaje -
eu patesc ca ciuf plina de bagaje mai ales cand merg spre Ro,abia imi gasesc loc pentru lucrurile personale iar la aeroport stres nevoie mare - mereu am dublul kg.permise,pana acum am scapat cu bine de taxe suplimentare
am fost in vara acasa si spre marea mea bucurie am observat ca acum exista "tot" in Romania - chiar daca preturile sunt mai mari ca aici de ex.

Mergi la inceput

aici nu este mai nimik mai ieftin ca acasa...asa ca de-aia nu ma agit ...si vorba ta...gasesti si acasa tot ce vrei...
da pielarie...merita...asta am si luat pentru cadouri...pantofi, genti, portofele, curele cafea...si cam atat...
plus ca am patit-o cu bagajele cand am fost in vara de eu am ajuns ok si bagajele peste 2 zile, desfacute si luate din ele 2 parfumuri si multe alte chestii...si mergem cu aceeasi companie...imi vine sa car totul la mana sa nu patesc la fel...
pe toate
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput