Bebe nu apare pe test... menstruatia nu mai vine
Fetelor, am 12 zile de intarziere a mentruatiei. Nu am planificat un bebeu dar nici mentruatia nu mai apare... Ma simt total diferit, am niste intepaturi jos sub burtica ca niste intepaturi de ac, ma simt mai obosita si nu prea ma mai pot concentra de cateva zile, ma ia cu ameteala de azi de dim, de Craciun m-au durut si sanii... adica in linii mari nu prea sunt in apele mele. Am facut testul Barza ieri de dimineata si a iesit negativ. Paradoxal, in Ajunul Craciunului un alt test Barza mi-a iesit cu o liniuta rosie si una rozalie... Voi ce parere aveti?
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Pai daca ti-a iesit si cea de-a 2-a liniuta, eu zc ca cu ochisori. mai repeta testul. ia-ti un Clear Blue, care e unul dintre cele mai sensibile teste de sarcina sau fa-ti un test de sarcina din sange.
Bafta multa si sa fie asa cum iti doresti. 

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
alinushca spune:
Anca Whish, nu sunt deloc de acord cu Clear Blue. Am facut intre-o luna mai toate testele de pe piata. Taman pentru ca a doua liniuta era mai pala. Si ShureCheck a iesit cel mai clar pozitiv iar ClearBlue a iesit ce mai slab vizbil.
Tessh, Barza este unanim recunoascut ca un test PROST. Incearca un ShureCheck, sau pentru situatia asta a ta speciala, mergi si fa un beta-HCG azi si unul peste 2 zile sa vezi cum evolueaza treburile. Din ce povestesti tu este bebe. Iar de teste de sarcina care nu s-au pozitivat din varii motive s-a mai auzit in cazuri in care bebe era acolo si s-a nascut bine-sanatos.
camisv spune:
Daca ai facut corect testul si eu zic ca este sarcina. Din experienta mea am ajuns la concluzia ca testele sunt fals pozitive numai daca sunt incorect facute: daca se lasa/se pune mai mult in urina, daca se citesc dupa intervalul inscris pe prospect. Povestea cu testul aruncat la cos, care dupa aia l-ai luat si era pozitiv si mai era si bb este pura coincidenta: am acasa un pumn de astfel de teste pozitive,care bineinteles ca nu aratau sarcina, ci doar erau prost facute. Dar teste negative, cand este sarcina totusi, am auzit.
Tin pumnii sa fie cum iti doresti.
irlandeza spune:
Daca a doua liniuta a aparut eu zic ca esti insarcinata. Cel mai sigur e sa-ti faci un test de sange, BHCG. E cel mai concludent.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 zile ?!?! 
Tessh spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri! Am sunat astazi la doctorita mea la cabinet si imediat dupa Anul Nou ma voi duce sa vad exact ce se intampla. Daca e bebita va anunt! 
Tessh spune:
M-am intors cu vesti, sa va spun asa... Ieri seara, in ziua a 15-a de intarziere a CM am avut o pata maronie pe lenjerie... am crezut ca "asta e semnul cel mult asteptat"... azi de dimineata, m-am trezit si aveam mai multe pete maronii si apoi a aparut si o sangerare de mentruatie. Eu inca nu am dureri mentruale cum am in mod normal dar poate e mai bine ca macar ma simt si eu bine de Revelion. Iar bebeita va aparea cand va vrea el sa apara ca asa e cel mai frumos :) Va doresc la toate mamicile un an nou extraordinar din toate punctele de vedere, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va pup si petrecere frumoasa diseara!
Tessh