Aspirante optimiste >20 (240)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

am revenit fetele...am facut testul si a aparut doar o liniuta este cat se poate de NEGATIV...eu imi doresc sa fie bebe marinik dar sotul este cel ce se protejeaza ca dak ar fi dupa mine acuma as ramane gravida...dar dupa atatea promisiuni sa vedem daca se tine de cuvant in anul care va veni ,si va aparea si bebele
eee asta e , viata merge mai departe daca nu a fost sa fie acuma , va veni si momentul meu sunt convinsa doar ca va trebui sa mai am putina rabdare , dar va multumesc ca ma incurajati si k sunteti alaturi de mine de aceea eu va iubesc pe toate

Anca Sotie fericita si in curand viitoare mamica

fugi la DOCTOR!!!!! ai mai avut intarziere si nu te-ai dus, pai de ce????? offff ancutzo...ce-ti fac io intr-o zi!!!!

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

oana am vrut si vreau sa ma duc dar cu sarbatorile astea si programarile cam greu...dar imediat dupa ce trece anul nou o sa ma duc sa imi fac si eu programare la dr...sa vad ce se intampla de nu imi vine ciclul la timp...cred ca sunt dereglari hormonale cel mai probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:

oana am vrut si vreau sa ma duc dar cu sarbatorile astea si programarile cam greu...dar imediat dupa ce trece anul nou o sa ma duc sa imi fac si eu programare la dr...sa vad ce se intampla de nu imi vine ciclul la timp...cred ca sunt dereglari hormonale cel mai probabil

asa te vreau!!! da nu ca nu ajungi la dr ca....te belesc!!!

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

ok onutzo ia zii de tine cum te mai simti cum e sa fii gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Bebi, in primul rand tu trebuie sa mergi la dr NEAPARAT sa vezi ce sunt cu intarzierile astea asa mari la tine .Sigur e o problema pe undeva , cred ca de natura hormonala , e posibil ca din acest motiv tu sa nu ramai insarcinata
Cat despre sotul tau..poate ar trebui sa aveti o discutie mai serioasa , copiii se fac in doi , sunteti o familie , trebuie sa fiti uniti si deciziile sa le luati impreuna
Sunteti inca tineri , dar daca tu iti doresti un copil , fa l sa inteleaga cat este de important pt tine acest lucru , puneti va amandoi in balanta motivele , tu de ce vrei , el de ce nu vrea si hotararea pe care o luati sa fie comuna

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Am avut atata treaba ca nu mi-am vazut capul...Si ieri a fost ziua tatalui meu (si ziua de nume si de nastere) si au fost o gramada de invitati...
Eu am mai intrat noaptea cand am avut timp si am mai citit ce a-ti sris voi dar ziua nu am avut timp...Uf...
Acum sunt la servici la minirevelion si striga toata lumea la mine sa plec de la PC si sa ma apuc de ghiortzait carne da' eu m-am saturat de carnazti, carnuri, sarmale,etc nu mai pot

http://tt.lilypie.com/HVY9p2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
0+

Mergi la inceput

quote:

Ancuta mama, cand ti-am sarit toate in cap sa mergi la dr. nu era nici o sarbatoare si ai dat bir cu fugitii...Acu' ai gasit scuze cu sarbatorile...Las' ca-ti dam noi tie bataitza cu bata

0+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, minirevelion!!! ce e ala??

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

marinik...chestia e ca noi momentan nu am prestat pt bebe ...daca ne-am apuca in adevaratul sens as ramane gravida sunt sigura , la mine inca nu se pune problema sa existe probleme de ce nu raman gravida...noi trebuia sa ne apucam in noiembrie dar din anumite motive nu ne-am mai apucat de bebe ...ideea e sa ne apucam de bebe abia prin aprilie 2008 atunci voi vedea daca raman repede sau nu , momentan nu pot sa zic ca sunt probleme in conceperea lui.
cat despre sotul meu , am discutat de nenumarate ori pe aceasta tema legata de bebe ....el isi doreste ca si mine sa raman insarcinata numai k el ca orice viitor parinte se gandeste cum ne-am intretine mai ales ca eu nu lucrez , cu un singur salariu chiar nu ai cum...acum daca raman in aprilie as vrea sa imi bag somaj dupa ce termin ca gravida fiind nimeni nu ma mai angajeaza pe mine...si pe baza somajului as putea lua indemnizatia ...sa vedem ce va fi si la anul.
scuze ca am scris roman aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudinna

wow, minirevelion!!! ce e ala??

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

E ala unde te intalnesti cu colegii si-ti faci de cap pana nu mai poti!!!! Si la noi s-a organizat unul pe firma da' nu ne ducem la ala ca stau toate tzatzele si se uita ca la urs...ca nu stiu cum te-ai imbracat, ca nu stiu cum dansezi, ca te-ai imbatat si de aia razi ...asa ca ne organizam la nivel de birou si iese fff bine. Suntem vreo 13-14 persoane, incropim de-o masa si un gratar, bem si noi ceva si pe urma fugutza acasa dupa vreo 12 ore de distractie

0+

Mergi la inceput