Aspirante optimiste >20 (240)
Raspunsuri - Pagina 18
marynik spune:
quote:
Originally posted by oanasm
marynik...si io am zis ca e 4+///dra se pare ca io nu inspir incredere
Oana5+
o noua viata
Pai eu sunt sefa , nu vezi ?
Glumesc , desigur , ne a ascultat pe amandoua
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
claudinna spune:
hai mey ca am incredcre in voi, numai ca imi placea si mie sa cred ca-s mai mare:))
mi-am trimis sotul sa ia acid folic, sa iau una dimi si una seara??
crisa, ia fa tu un test!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
4+
CrisaS spune:
DA, Claudinna!! Asa e ai dreptate o sa vin la odiseea ta!!Iti promit!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
marynik spune:
quote:
crisutza deci tb in crestere??? in a cata zi esti??? da raportu!!! te pomeni ca ne faci si tu o surpriza
Oana5+
o noua viata
Eu cred ca ne pregateste o mare surpriza
Are test dar nu vrea sa faca , eu nu am putut sa o conving , asa ca am nevoie de ajutorul vostru
Ea a zis ca mi face cadoul de sf Vasile , dar eu vreau mai repede
Haideti fetelor sa o incurajam pe Crisutza noasta

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
CrisaS spune:
quote:
crisutza deci tb in crestere??? in a cata zi esti??? da raportu!!! te pomeni ca ne faci si tu o surpriza
Oana scumpa....mea...este dupa ce am avut-o 36.1..in ziua 19 parca ...si am crezut eu ca am ovulat pentru ca a doua zi mi-a aparut albusul...de atunci e in crestere..azi a fost 36,9 si eu nu am avut-o 36,9 niciodata ieri a fost 36,8...sau asa ceva...Sa dea Dumnezeu sa fie tare as mai fi fericita.Azi sint ziua 30....daca trec de ziua 32 fac test!!
Crisa
CrisaS spune:
Azi nu mai pot face ca data trecuta am facut cu al n-spelea pisu si ati facut scandal:))
Fac ..fac ...fuck!!!!:)))))
Crisa
CrisaS spune:
Vai fetelor asa nu vreau sa-mi vina!!!!Nici nu va imaginati!!!Maine cred ca nu rezist si fac test!!!Desi a cam inceput sa ma doara!!Dureri surde e adevarat dar sint:(((((((
Crisa
oanasm spune:
marynik...si io glumeam cun increderea![]()
crisaaaano bun...bun, nu faci azi ca prea te-ai pishat...da maine dimineata????? ce mai vrei tu sa astepti ziua 32...sa treci de ea...sa nu stiu ce...noo? ce zici? bagi un pishi maine dimi?![]()
Oana
5+ 
o noua viata
oanasm spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Vai fetelor asa nu vreau sa-mi vina!!!!Nici nu va imaginati!!!Maine cred ca nu rezist si fac test!!!Desi a cam inceput sa ma doara!!Dureri surde e adevarat dar sint:(((((((
Crisa
no...schimba parantezele alea in :)))),, plizzzzzzzz! senzatii surde de cm si io am avut ..asa ca nu te scoate cu asta! hai no ca noi facem galerie deja pt maine dimineata

Oana
5+ 
o noua viata