Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 3-(72)
Raspunsuri - Pagina 20
anda spune:
hopaaaa, o aparut barza. oki si urechi...unde-ai fost, ce-ai facut? cu cine ai fost? nu de alta, da-n lipsa de ale noastre vieti, ne-am ingrijorat. 

hai te tzuc aidutz.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Bey , dar
sunteti.
Am pus si io o intrebare si m-ati luat repede in colimator 
Deci , pe mine m-a tinut cam mult CM luna asta , iar dupa am tot prestat ca nebunii si ... nu m-am ridicat pana dimineata din pat ...hihihi ... si asa s-a intamplat si cu Emma ca nu se potrivea cu datele doctorilor.
Si ma tot intreb si io "mai stii?!?!" . Nu e nimic programat , dar daca e , e bine venit
.
Asa ca mey disperatelor , la cat ati batut voi din picioare azi nu m-as mira sa fie ceva prins ![]()
Va
si ma duc sa ma uit la poze. 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, tinem pumnii sa fie, daca e pe bune si va doriti, asa sa fie...
Io numa-s socata ca nu ne-ai zis nimic in atata timp ca ai mai vrea un surior sau o fratioara pt Emma...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Pai eu am zis cand ne-am intalnit ultima oara la mall , dar voi nu m-ati bagat in seama
... mai ales cand am vazut cum s-a purtat Emma cu Maya 
Anda am vazut ca ati fost la patinoar
si noi mergem maine la Tormac ca este lacul inghetat si toata lumea patineaza.
Abia astept ... pacat ca nu am patine si pt Emma ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Claudia frumosi foc puisorii tai
... ce sa mai spun de stadion ... eu nu am fost niciodata la un meci 
lore draga
si la printesica ta dulce 
Deci , 2 brunete frumoase , mai avem 4 ... si asa trebuie sa ma vopsesc , sa ma fac bruneta deci ? ![]()
Doris te bagi daca nu imi convine?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Gata , ati amutit? V-am luat piuitul? V-am desumflat? 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, stai cuminte, nu fa prostii singura...![]()
Maria a facut azi o chestie singura, mi-e groaza sa-i vad opera...![]()
Anda iar a facut una, dupa ce m-am chinuit sa ii scot negrul, munca de chinez, e neagra iar, tot singura...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Ok Doris e in regula asa cum va salut eu de departe,
Anda mai esti prin zona ca iar imi prind urechile,deci trebe sa pun dita-mai carnatul si apoi sa ii dau nume tot timpul cand scriu mesaj,ptr ca numai numele linkului nu mi-l salveaza la semnatura de la profilul meu,imi pune tot carnatul,ca v-ati saturat de carnat cred cat am vb de el,cum pana mea sa mai fac ca o iau razna.
Aido ce te-au atacat gagicile,data viitoare taci si faci le spui direct cand stii sigur ca esti gravida,ca altfel le pui pe jar,dar se poate si acu sa fii dupa cum spui.PUsi
Doris-Alina spune:
Claudia, aici, pe dc, la semnatura, in profil personal, dupa ce faci cum ti-a zis Anda, selecteaza( bifeaza) semnatura selectata in mod automat, asta asa va ramane, si nu mai e nevoie sa pui la fiecare postare carnatul, ok?
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Va astept aici
POZE CU NOI