Aradence minunate! (87)
Raspunsuri - Pagina 18
DianaR spune:
Miha, sincere condoleante!
Gabi, nu-s eu cine stie ce priceputa, traiasca internetul si mai ales google-lul. Astept sa intre Ada sa stiu ca a vazut ce si cum si apoi sterg raspunsul sa nu ma aleg cu vreo mustrare.
Oricum Ada varianta lui Gabi e cea mai corecta, a mea ii de moment
.
Alina, nu prea ai ce sa faci. Doar sa fii cu ochii pe ea ca s-o opresti la timp ca e neplacut ptr tine si ptr mamica celuilalt copil. De fiecare data cand o opresti ii zici nu lovi, fa draga draga... Si pana la urama sau invata sau ii trece faza cu lovitul si scapi.
Am o mare dilema si mare nevoie de ajutor
. Am nevoie de parerea voastra. M-am tot uitat peste pozele din 2007 sa trimit 2 la concursul cu anul 2007 in secunde sau asa ceva si nu stiu ce sa aleg... Eu zic una, sotul alta... Deci, le-am pus intr-un album (sunt doar 6) si rugamintea mea e sa va uitati la ele si sa alegeti 2 care vi se par mai faine si sa-mi spuneti aici sau pe PM cum va place.
Albumul e aici: http://good-times.webshots.com/album/562066471clHUZu
Muuuuuuultumesc!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Intrebare ptr cele ce umbla pe LR, lego duplo sau thomasuri gasesc pe acolo? Asta ca n-am chef sa ma prinda microbul asa ca prefer sa nu intru daca nu-i musai...![]()
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
alinamoro spune:
Diana, mersi pentru sfaturi, voi incerca asa.![]()
Greu e sa alegi intre cele 6 poze ca toate sunt foarte frumoase.
Mie imi plac mai mult(pentru concurs) fleosc si a venit primavara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
ILDI25 spune:
Miha condoleante 
Diana pozele sunt toate reusite ,mi-a fost greu sa aleg ,mi-e imi place poza 2 si 3 .
Ioana esti mai bine?
Alina a nu stiu ce sfat sa-ti dau cu constipatia ,nu ne-am confuntat cu asa ceva ,intr-adevar perele baloneaza ,eu i-am dat lu David multeee la inceput de diversificare dar el n-a avut treaba ,dar eu sunt mare si daca mananc uneori pere am niste crampe ,bine eu am o digestie tare sensibila, din pacate.![]()
Gabi chiar ca povestea e un scenariu de telenovela, pacat ca exista si situatii din astea din care au cel mai mult de suferit copii .Unii oameni probabil nu costientizeaza ca vor sa-si cladeasca fericirea pe nefericirea celuilalt.
Ildi
si
David (2 mai 2006 )
gabitzica spune:
Repede ca sunt contra cronometru. Nu am destule pe cap azi, mai am si programare la dentist.
Diana, mie imi plac toate dar cel mai artistice sunt " a venit primavara" si "fleosc"
X-ray spune:
diana sunt superbe toate.dar sa sti ca si eu as opta(cu greu) pt "fleosc".si ar fi bine sa intri si tu pe LR sa te cuprinda si pe tine microbu',na!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Intrebare ptr cele ce umbla pe LR, lego duplo sau thomasuri gasesc pe acolo? Asta ca n-am chef sa ma prinda microbul asa ca prefer sa nu intru daca nu-i musai...Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Diana, eu la jucarii nu m-am uitat,INCA.
Sunt nervoasa ca mi-am pierdut toata ziua pe LR.

Acum merg s afac bagaje.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
pufymic spune:
Miha sincere condoleate!
Ildi multumesc ca ai intrebat de mine, inca nu sunt bine....voce inca nu am ca lumea+ ca ma simt destul de rau....
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!