Aradence minunate! (87)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzica spune:
La multi ani Anca Ioana!
Am fost incoerenta?
Cred ca din cauza socului. Deci...sotzia e cu amantul de zece ani, iar cu sotul de vreo 8-9. I-a facut sotului 2 copii, iar acum zice ca cel mic care are 2.5 ani e al amantului.S-a trezit acum ca nu mai poate trai fara amant si vrea sa plece la el cu tot cu copii. Sotul evident nu vrea sa-i dea copiii. Toata lumea stia ca amantul era steril. Noi nu credem ca e copilul amantului, cred ca e o gaselnita de-a iubitilor ca sa nu fie judecati prea tare ca sunt impreuna. Asteptam testul de paternitate, sa vedem cum se termina telenovela![]()
monica70 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA MINE IONILOR SI IOANELOR!
N-am retinut eu prea multe la cate am pe cap in perioada asta,doar ceva urme de telenovela serioasa
Aaa si ceva cu cure de slabire.Ce reusiti sa dati jos puneti-le deoparte.Le cumpar eu,ca eu de la 52 de kg nu ma clintesc oricata cioco as baga in mine 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
alinamoro spune:
Ada, si eu vreau sa slabesc, dar nu-mi iau nici un angajament acum.
![]()
Gabi, acum am mai intelesc cum e telenovela, oricum e incurcata rau.
Alina.a, eu n-am avut probleme cu constipatia la copii, zic si eu sa incerci cu Biotics Baby.
Monica, iti dau si eu cu placere cateva kg.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI Ioanelor si Ionilor! Aseara am vrut sa scriu, dar nu a mers forumul.
De ieri am inceput si noi gradi, care s-a facut 7 lei. Gabi, Alina la voi cit e?
Moni si eu kg de dat...
Gabi, dar chiar ca e telenovela...
Alina, felicitari pt dintisori. Cit despre constipatie, nu am alte idei...
Cristina, spor la cautat casuta...
Flavia,imi pare rau si sunt alaturi de tine si capu sus.
Alina, uite poze http://picasaweb.google.com/albume.poze
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
ancapolgar spune:
Alina a., tocmai de aceea am lasat mierea pe locul 2, pt ca stiu ca e considerata periculoasa. Dar cerealele nu neaparat ingrasa, mai ales ca exista cereale fara gluten, tocmai, cerealele au un rol f important in buna functionare a sistemului digestiv, datorita aportului de fibre.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
alinamoro spune:
Cristina, si la Dragos la gradi tot 7 lei e, uitase Calin sa-mi spuna, mi-a zis acum cand l-am intrebat daca s-a scumpit.![]()
Am vazut pozele, f dragute si finute fetele.
Ce inalte sunt!
Din poze se pare ca au facut ceva sceneta fain.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Imi merge asa de greu netu... Gabi, Diana, sau care mai aveti ceva stiinta, ce pot sa fac daca m-au pescuit astia de la microsoft ca n-am licenta pe windows? A mai facut si Teo un car de bine si a dat update ca-i trebuia lui nush ce winamp mai destept. Asa ca trebuie sa fac ceva.
Gabi, am inteles mai bine acum, dar tot e rau de tot incurcata treaba.
No, ma duc ca o venit Vladut sa butoneze.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Ada, te-au avertizat cumva cei de la Microsoft? Poti sa iti cumperi licenta de windows, costa 300 roni, home edition , si numa bine o luati pe firma.
Azi nu am avut curent pana la 12. A fost tare nashpa.
DianaR spune:
Ada, edit + delete ![]()
Cristina, faina serbare, pare ceva deosebit.
Gabi, n-ai fost incoerenta, e complicata povestea in sine.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
monica70 spune:
DIANA 
mersi ca si eu m-am trezit chiar ieri cu tampenia aia in PC,acum am scapat rapid asa. 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )