Aradence minunate! (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Anca Ioana!
Am fost incoerenta? Cred ca din cauza socului. Deci...sotzia e cu amantul de zece ani, iar cu sotul de vreo 8-9. I-a facut sotului 2 copii, iar acum zice ca cel mic care are 2.5 ani e al amantului.S-a trezit acum ca nu mai poate trai fara amant si vrea sa plece la el cu tot cu copii. Sotul evident nu vrea sa-i dea copiii. Toata lumea stia ca amantul era steril. Noi nu credem ca e copilul amantului, cred ca e o gaselnita de-a iubitilor ca sa nu fie judecati prea tare ca sunt impreuna. Asteptam testul de paternitate, sa vedem cum se termina telenovela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA MINE IONILOR SI IOANELOR!
N-am retinut eu prea multe la cate am pe cap in perioada asta,doar ceva urme de telenovela serioasa
Aaa si ceva cu cure de slabire.Ce reusiti sa dati jos puneti-le deoparte.Le cumpar eu,ca eu de la 52 de kg nu ma clintesc oricata cioco as baga in mine

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, si eu vreau sa slabesc, dar nu-mi iau nici un angajament acum.

Gabi, acum am mai intelesc cum e telenovela, oricum e incurcata rau.

Alina.a, eu n-am avut probleme cu constipatia la copii, zic si eu sa incerci cu Biotics Baby.

Monica, iti dau si eu cu placere cateva kg.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
LA MULTI ANI Ioanelor si Ionilor! Aseara am vrut sa scriu, dar nu a mers forumul.
De ieri am inceput si noi gradi, care s-a facut 7 lei. Gabi, Alina la voi cit e?
Moni si eu kg de dat...
Gabi, dar chiar ca e telenovela...
Alina, felicitari pt dintisori. Cit despre constipatie, nu am alte idei...
Cristina, spor la cautat casuta...
Flavia,imi pare rau si sunt alaturi de tine si capu sus.
Alina, uite poze http://picasaweb.google.com/albume.poze

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alina a., tocmai de aceea am lasat mierea pe locul 2, pt ca stiu ca e considerata periculoasa. Dar cerealele nu neaparat ingrasa, mai ales ca exista cereale fara gluten, tocmai, cerealele au un rol f important in buna functionare a sistemului digestiv, datorita aportului de fibre.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, si la Dragos la gradi tot 7 lei e, uitase Calin sa-mi spuna, mi-a zis acum cand l-am intrebat daca s-a scumpit.
Am vazut pozele, f dragute si finute fetele. Ce inalte sunt!
Din poze se pare ca au facut ceva sceneta fain.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Imi merge asa de greu netu... Gabi, Diana, sau care mai aveti ceva stiinta, ce pot sa fac daca m-au pescuit astia de la microsoft ca n-am licenta pe windows? A mai facut si Teo un car de bine si a dat update ca-i trebuia lui nush ce winamp mai destept. Asa ca trebuie sa fac ceva.
Gabi, am inteles mai bine acum, dar tot e rau de tot incurcata treaba.
No, ma duc ca o venit Vladut sa butoneze.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada, te-au avertizat cumva cei de la Microsoft? Poti sa iti cumperi licenta de windows, costa 300 roni, home edition , si numa bine o luati pe firma.
Azi nu am avut curent pana la 12. A fost tare nashpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ada, edit + delete

Cristina, faina serbare, pare ceva deosebit.

Gabi, n-ai fost incoerenta, e complicata povestea in sine.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA mersi ca si eu m-am trezit chiar ieri cu tampenia aia in PC,acum am scapat rapid asa.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput