Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Hei,Principe,am pus niste poze,cu rugamintea ca in februarie sa pui si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vad ca Emma nu e singura care s-a tavalit si noi nici macar nu avem atata zapada

iahim cool] si pt poze

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Cu placere,Aida!Va pupam!

Mergi la inceput

Prima poza cu omul de zapada este dinainte de craciun,cand a mai nins,celelalte sunt de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Oau ce zapada mistoacaaaaa .
Mai fete da la noi a nins da vad ca nu tine dar pi la voiiiii....
Foarte frumos. Mai am pus si eu poze de la cununie sunt chiar ultimele 5 parca cine vrea sa vada cum este urecheat saracul mire de ficamea.
Hai ca va pup pe toate si ma duc de pe aci ca sa-mi pun o gurita de cafea.

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

iahim,mi-au dat lacrimile cand am vazut atata zapada .ce craciun frumos ati avut..si an nou.
multam de fotos...va punem si noi la noapte,acum ne odihnim un pic ca abia am venit de afara ...si pe la 4 iesim iar ca nu mai este trai cu manzul, de cand a venit din vacanta nu vrea sa stea de loc pe mosia lui ,vrea pe drum,la plimbare.

stefi,n-ai grija ca doarme si la noapte.sa ne mai pui fotografii.mi-a aduc aminte ca sebastian in primele 3 saptamani a luat in greutate 1300 g,zicea pediatrul ca daca continua asa il pune la dieta...mi-ai facut pofta si vreau si eu un bb mic si pofos ca al tau.va pupam.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce poze frumoase... mai puneti... Promitem ca punem si noi niste poze ... timp sa avem.
Abia acum seara a nins si la noi. A mai fost o tentativa in preajma Craciunului. Acum vad ca se depune. Sa vad miine daca pot scoate masina...

Noi sintemn bine... ne emotionam tare usor. Cind vad pufuletul Stefaniei ... si pe voi cu zbenghii de copilasi... cad intr-o stare de melancolie - fricoasa groaznica. Cit mai am pina acolooooooo.......

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mi-e ciuda ca nu pot sa ma uit la pozele cu voi, sunt pe conexiunea vodaphone in roaming si merge tare prost.
Ma uit cand ajung acasa.

Ah ce repede a trecut timpul! Maine ne intoarcem. Tare bine ne-a prins excursia asta. Sa vad cum o sa se obisnuiasca iar Vivi cu plecarile mele...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

buna seara fetelor.

la multi ani! multe realizari si bucurii pe anul asta, ce nu ati reusit sa faceti anul trecut sa dea D-zeu sa faceti anul acesta inmultit.

in sfarsit a nins si la noi azi si s-a ASEZAT. nu-mi vine sa cred.

stefania sa-ti traiasca puiutza , sa fie sanatoasa sa va bucuratzi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!

... si haideti mai vioi ca au trecut sarbatorile

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput