Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Da,am sa pun in masina ori manele ori pe Marcel Pavel,la maxim.Cand o incepe ala sa 'traiasca' melodia,o sa zic c-am uitat sa-mi scot vibratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, ei vezi, pai trebuia sa citesti si tu la subiectul cu orgasmul - nu ai nevoie de vibrator deloc. Tot ce trebuie sa faci este sa stai (si sa asculti). Si uite-asa faci orgasm multiplu unul dupa altul

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Manele , daaaaa ... tan_ca_ran_ca _tanca ... asta e dat din buric

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Acuma dau rochii,aia galbena imi place,dar ar trebui sa-mi trag pielea si de pe burta ca sa am asa inaintare!Wonderbras,nu-i asa?Ce mi-e wonderbras ce mi-e wonderful?!Imi bag o buca si tot o rezolv!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wendy, ei vezi, pai trebuia sa citesti si tu la subiectul cu orgasmul - nu ai nevoie de vibrator deloc. Tot ce trebuie sa faci este sa stai (si sa asculti). Si uite-asa faci orgasm multiplu unul dupa altul

Adina + Olivia Q1.04

De la manele sau de la Marcelus?Si-acuma imi spui?Sa vezi ca nici n-am sa mai cobor din masina.'Oh,viata mea...!'Parca incep sa simtzesc ceva...Nu stiu continuarea

Mergi la inceput

Pai mie sincer imi plac mai mult tzatzele lu aia ... si rochia e buna , dar cu tzatzele alea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Pai nu'sh de la ce faci orgasmele alea, cica asa povesteau acolo, ca poti sa le faci de la orice

Sa vezi ce zambitoare coboara fericita Wendy din masina

Ce importanta mai are cum? Stii tu, scopul scuza mijloacele

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

O sa ajunga si ea ca viitoarea dr-ita ... sa stea fara sa se unduiasca si sa aiba orgasm
Faza naspa o sa fie daca o sa vrea sa il aibe si la ora

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Pai mie sincer imi plac mai mult tzatzele lu aia ... si rochia e buna , dar cu tzatzele alea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Aha,deci sa n-o mai iau ca n-am dotarea aleia,io mi-s fomeie mai simpla si cu numere mai mici la tzatzare.Sa pun vata ca la taiat nu ma duuuuc,chiar daca dr Stan e aici langa mine.

Mergi la inceput

Wendy, cu rochia iti zic eu cum sa faci sa intri in ea: iti iei ciorapi care strang (nu stiu cu se cheama exact) si fundul si burta.

Ai sa respiri un pic mai greu, da rezultatul final e impresionant

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput