Cafea cu aroma de femei *60*
Raspunsuri - Pagina 13
wonderful spune:
Da,am sa pun in masina ori manele ori pe Marcel Pavel,la maxim.Cand o incepe ala sa 'traiasca' melodia,o sa zic c-am uitat sa-mi scot vibratorul.
A_Iulia spune:
Wendy, ei vezi, pai trebuia sa citesti si tu la subiectul cu orgasmul - nu ai nevoie de vibrator deloc. Tot ce trebuie sa faci este sa stai (si sa asculti). Si uite-asa faci orgasm multiplu unul dupa altul ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Manele , daaaaa ... tan_ca_ran_ca _tanca ... asta e dat din buric 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Acuma dau rochii,aia galbena imi place,dar ar trebui sa-mi trag pielea si de pe burta ca sa am asa inaintare!Wonderbras,nu-i asa?Ce mi-e wonderbras ce mi-e wonderful?!Imi bag o buca si tot o rezolv!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, ei vezi, pai trebuia sa citesti si tu la subiectul cu orgasmul - nu ai nevoie de vibrator deloc. Tot ce trebuie sa faci este sa stai (si sa asculti). Si uite-asa faci orgasm multiplu unul dupa altul
Adina + Olivia Q1.04
De la manele sau de la Marcelus?Si-acuma imi spui?Sa vezi ca nici n-am sa mai cobor din masina.'Oh,viata mea...!'Parca incep sa simtzesc ceva...Nu stiu continuarea

aidaciolac spune:
Pai mie sincer imi plac mai mult tzatzele lu aia ... si rochia e buna , dar cu tzatzele alea ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Pai nu'sh de la ce faci orgasmele alea, cica asa povesteau acolo, ca poti sa le faci de la orice ![]()
Sa vezi ce zambitoare coboara fericita Wendy din masina ![]()
Ce importanta mai are cum? Stii tu, scopul scuza mijloacele ![]()
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
O sa ajunga si ea ca viitoarea dr-ita ... sa stea fara sa se unduiasca si sa aiba orgasm
Faza naspa o sa fie daca o sa vrea sa il aibe si la ora ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Pai mie sincer imi plac mai mult tzatzele lu aia ... si rochia e buna , dar cu tzatzele alea
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Aha,deci sa n-o mai iau ca n-am dotarea aleia,io mi-s fomeie mai simpla si cu numere mai mici la tzatzare.Sa pun vata ca la taiat nu ma duuuuc,chiar daca dr Stan e aici langa mine.
A_Iulia spune:
Wendy, cu rochia iti zic eu cum sa faci sa intri in ea: iti iei ciorapi care strang (nu stiu cu se cheama exact) si fundul si burta.
Ai sa respiri un pic mai greu
, da rezultatul final e impresionant
Adina + Olivia Q1.04