Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Fana,harnicuta mai esti!Macar tu,ca io am stat cu mana la q toata ziua.De aia e vacanta,nu?Noi maine dimineata plecam la Tulcea si, cum n-are net acolo, va doresc un an linistit,sa fiti sanatoase,si voi si copiii,nasteri usoare cu dilatari rapide ,inima buna,taria de a trece ceva mai usor peste suparari si aceeasi placere si drag de a ne intalni la povesti aici.Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bine ca te-ai hotarat sa mergi la sorele...saluta tulcea...si ca o noutate am si eu un frate la tulcea...nu degeaba suntem amandoua din Bacau....apropo la focsani,sibiu,brasov ai ca am si pe acolo
iti doresc un an nou bun,plin de impliniri si satisfactii...la fete le urez maine

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mei disttractie placuta la toata lumea ca eu nu stiu ce rev. voi avea cam naspa ca cica maine isi tin masa tinerii insuratei si mie cam na nu stiu cum sa va zic da sa ma duc cu Teo dupa mine ... si chiar nu am cu cine o lasa. E cam aiurea ca e chiar fratele lui Tibi (sotului meu) si asta cam face mutre ca tre sa mergem dar nu vreauuuuu . O sa fie nebunie ca la ficamea cand ii este somn face scandal si sa vedeti ce fericita voi fi....
Sper ca macar voi sa aveti un revelion linistit !
Va pup

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hehe, noi maine seara avem bal-mascat, mi-am luat costum de vrajitoare (dau de Devil's wife, sau dracula's daughter) - nu e chiar infricosator. am sa port o peruca neagra cu breton.
Hihihihi

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Hehe, noi maine seara avem bal-mascat, mi-am luat costum de vrajitoare (dau de Devil's wife, sau dracula's daughter) - nu e chiar infricosator. am sa port o peruca neagra cu breton.
Hihihihi

Adina + Olivia Q1.04

Hm,degeaba descrii costumatia,asteptam s-o vedem in fotografii,sa vad cum iti sta bruneta.Petrecere frumoasa!La hiene,pardon,capre,pardon,reni ati mai fost,sau v-ati lamurit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello , hello!
Bal mascat spuneti? Maduc sa citesc.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Da Adin vrem sa vedem costumatia si freza

Lulu esti mare neserioasa ... stii tu.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Cum fu la patinaj,d-ra Aida?
Sa vezi cat tre' sa ne mai milogim de Adin sa ne arate fot. Poate le arata cat sunt eu plecata.Stii bine ca le sterge imediat.O fi fro clauza la firma ei,ori e fro shpioanca...de nu-si arata mutritza.Sau tre s-o ducem la medic?

Mergi la inceput

N-am mey poze acuma, o sa le pun prin februarie incolo, va anunt

Cand dreaq sa le pun. Nici cablu sa le descarc nu am la mine. Da' bruneta arat ca femeia fatala (au venit niste cunoscuti romani in vizita si eu eram cu peruca bruneta - n-au zis nimic. Apoi cand mi-am dat-o jos au zis ca tocmai se gandeau ce coafura de femeie fatala mi-am tras )

Asa ca asteptam victime.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Azi reni n-am mai vazut - desi am fost intr-un parc cu animale, am vazut foci, pinguini, pelicani, gaste de toate felurile, caprioare, capre, cai. Chiar si elani - frumusei. Da' reni n-aveau

Da-i la naiba de reni asa mici si pricajiti, pai magarii sunt armasari pe langa reni.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput