Durerea unei pierderi de sarcina (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Laura! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am citit acum la odisee ca pe fetita Laurei o cheama THEA MARIA.

Bine ai venit pe lume THEA MARIA!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor, cu intarziere va fac urari de an nou fericit, sanatos, plin de bucurii si impliniri. Cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Deci, sa va povestesc de Paris. A fost cea mai urata vacanta din viata mea. Poate daca nu as fi fost gravida nu ar fi fost atat de chinuitor. Pe 29 m-am trezit la 4,45. Deci, destul de dimineata. Calatoria cu trenul a fost un infern. De acasa am plecat stresata si fara chef de vacanta. Eram stresata ca stiu ca trebuia sa ma pis, trebuia sa fac ceva si mai gros.....in tren e destul de naspa daca iti vine sa faci ceva gros. WC nu era cine stie ce si de asta eram stresata. Nu beam apa ca sa nu imi vina sa fac pipi. Cum nu beam apa........imi venea cistita. tot timpul calatoriei, 7 ore, m-a durut spatele de am zis ca mor. Era pentru prima oara de cand am ramas ca stateam asa mult in fund. Ma dureau picioarele, capul.Tot. am ajunsintr-un tarziu...am incercat sa ma culc putin, nu am reusit din cauza haosului din hotel facut de turistii prea entuziasmati de mirajul Parisului. SPre seara am mers putin sa vedem centrul....dar la numai cativa metri facuti deja ma durea spatele la osul sacru....picioarele.....imi era somn....ce mai.....sufeream. A doua zi eram mai bine dpdv al oboselii, dar la fel cum faceam ceva pasi cum incepea sa ma doara spatele. In seara de ajun de Revelion....un infern. Am iesit din camera la 21,30 cu gandul sa mergem sa manacam. Pranzul il mancasem la 12,30. Deci aveam o foame de lup. Si vreau sa va spun ca nu am gasit nici un restaurant (decent dpdv financiar) care sa fie deschis...adica erau deschise dar inchideau si deic nu ne mai primeau. Deja am intrat in crize....pentru ca deja incepeam sa tremur de foame. am mers enorm de mult pana la turn ca imi aduceam aminte ca acolo mai erau tonete unde gaseai hot-dog.uri. Intr-un final am gasit o toneta de aia..ne-am asezat la rand si in 2 secunde l-am pierdut pe Alin din ochi. Am inceput sa ma uit disperata in jur. Alin nicaieri. Eram disperata. Deja eram super stresata ca era o maree de lume....galagioasa, care urlau ca niste nebuni,etc....nu aveam la mine nici telefin, nici bani...........si cand la un moment dat Alin imi apare in fata. Era un barbat care se asezase intre mine si Alin si de asta nu-l mai vedeam. Atunci am izbucnit sa plang. Un plans isteric, nebunesc.....ma muscam de falca pentru a inceta ca deja se uita lumea la mine. Alin se si enervase .....ceea ce m-a intristat enorm de mult. Ca vedea ca eram super stresata. Trebuie sa va spun ca eu sufar de claustrofobie si cu toata lumea aia.....eram la culmea disperarii......plansul m-a eliberat de tot stresul.Ma rog....am cumparat hot-dog-ul...l-am mancat.....ne-am gasit un loc in fata turnului si am inceput sa asteptam ora 12. Vreau sa va spun ca in acel moment as fi dat un an din viata mea ca sa fiu acasa, la caldura si cu mancare buna. Ajunsa ora 12......dezamagire totala. Ma asteptam la un spectacol imens de artificii.........vreau sa va spun ca astia nu au dat nici macar o artifica!!!!! Ce mai dadea vreun turist .....dar primaria Parisului nu a dat NIMIC!!!! Enorm de dezamagita. Mi se pare imposibil ca o maree de lume unde nu mai intra nici macar un ac....sa stea acolo doar sa vada un turn care la ora 12 incepe sa sclipeasca............lucru care il poti vedea in fiecare ora de seara. Ce mai.....am plecta cu coada intre picioare.......la fel pe jos..........am ajuns la hotel cu spatele rupt in 2!!!.
Cand am plecat pe 2 ...am avut o calatorie cu trenul la fel de infernala ca si prima. Doar ca de data aceasta mi-a explodat capul de durere. Am avut greata tot drumul ca am avut locuri ca mergeam cu spatele...si de asta ameteam........greata din cauza durerii de cap.........spatele ma durea.........nu am dormit deloc ca ma durea nervul siatic.........vai nici nu va pot spune cat de rau m-am simtit. La Paris am mancat numai rahaturi. Deja stau stresata pana fac toxoplasmoza. Sper ca mersul ala pe jos sa nu imi fi facut rau. Deja sunt paranoica sa nu se fi intamplat ceva.......mi se pare ca burta nu-mi mai creste.........ce mai....cea mai chinuitoare vacanta.
Cam asta a fost Revelionul meu. Am invatat din aceasta vacanta ca NICIODATA nu voi mai pleca undeva de sarbatori. in primul rand pentru ca nu te bucuri deloc de vacanta. Aglomerat, nu gasesti mancare.......tot felul de feluri de mancare in care intestinul tau nu e obisnuit.......aaaa apropo de asta e inutil sa va povestesc de atacurile de diaree care le-am avut eu si sotul in noaptea de 30 decembrie. Iar sotul, cu vomitat toata noaptea. Deci.........am invatat lectia.
Asa a fost revelionul meu.

LAURA AI FETITA!!! Felicitarile mele cele mai sincere!!!!! Ce frumos dar de an nou!! Refacere rapida.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRLANDEZA hai cu bb!!! abia asteptam vesti si poze!![bum]

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

miha74 , multumesc ca mi ai raspuns,sincer eu am luat utragestan cat a zis doctora adica 3 luni , urma dupa trei luni sa repet analiza , exact la o luna dupa ce am intreupt tartamentul am ramas insarcinata, nu siu daca intreruperea tratamentului a fost un lucru bun sau nu tinand cont de faptul ca am pierdut sarcina la 7 saptamani,o singura zi m am bucurat de sarcina ca abia aflasem si urmatoarea zi am pierut o. Nu am mers la doctor sa mi fac analiza respectiva si de aceea doream sa aflu sa iau in continuare sau nu utrogestanul.Acum am trei luin de la avort si pot incerca o noua sarcina , pana acum am avut interdicitii.Sunt in dilema sa iau sau sa nu iau?Stiu doar ca doctora a zis sa le iau ca am o insuficienta si pastiele ma vor ajuta sa mentin sarcina.... Multumesc oricum pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

irlandeza

laura felicitari

noi vad ca incet da' incet incepem sa ne acomodam..important e ca se misca ceva... cert este ca asa cum spun cei de aici..ca tb sa fiu elvetiana... in sensul ca tb sa fiu precisa si sa nu ma las induioasata.. tb sa imi impun un pic de reguli si totul va fi bine.. e usor de spus dar greu de realizat... depinde mult si de bebe.. dar educatia incepe de acum... si daca eu nu sunt in stare sa respect unele reguli saraca nu va intele nimic... asa ca am decis sa o fac un pic pe-a dura... ma doare dar tb ... e spre bine sau..

ieri am fost la prima vizita ... suntem ok.. dar pediatra s-a cam speriat... a prins in greutate aproape dublu decat tb.. si a pus niste falcuti.... e tare scumpica... dar m-a si certat ca nu ea tb sa ma comande pe mine..caci eu sa nu o vad ca plange caci mi se rupea sufletul.. imi cerea papica ii dadeam... si defapt se vede ca papa...dar tot ceea ce era in plus imi varsa si tot ea suferea saraca...asa ca am impus un orar... si sper sa il si respect ....
vad ca sunt ieri si azi ca papa si sta mult mai bine doarme si mai bine....asa cum tb...

eu va pup sper sa trec mai des ..macar sa va salut ...va doresc tot binele din lume...acum tb sa va las caci e ora de papica

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Laura felicitarii pt thea!!!! sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii. si refacere cat mai usoara!
Irlandeza hai ca tu urmezi suntem pe faza . hopa o sa se umple lista de fetite asa ca urmatorii tre sa fie musai baieti . Iti doresc o nastere cat mai usoara si rapida.
Idaira ceva vesti? Oare nu tu facusei analiza aia si spuneau ca rezerva ta ovariana e foarte mica sper sa nu incurc borcanele.
va pup fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

FELICITARI LAURA!!!!!
Sa-ti traiasca micuta Thea Maria si sa va umple inimile si viata de fericire!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Laura felicitari. Bine ai venit pe lume THEA MARIA. Laura sa-ti traiasca, sa se faca mare si sa va bucure viata.

Irlandeza, hai draguta, tinem pumnii si asteptam vesti.

Danangie imi pare rau ca nu ti-a placut concediul. Eu cred ca cel mai frumos este sa-ti petreci sarbatorile in familie, alaturi de cei dragi. Lasa ca a fost o experienta din care ai invatat ceva.

Slimatei ma bucur pentru tine si bebelina ta. Nu cred ca e asa un capat de tara ca a luat mai mult in greutate decat era normal. Incet, incet o sa va faceti si un program. Cred ca in orice familie, cand vine un bebelus, el este seful in casa o perioada.

Cristina 20+ viitoare mamica de

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Bine ai venit, Thea Maria! Laura, felicitari din toata inima si refacere grabnica! Ai reusit!!!! Nu stiu altii cum sunt, dar mie povestea ta imi da un curaj extraordinar si ma face sa nu-mi pierd speranta

Mamagiuliei

Kossir, La multi ani si tie! Stai linistita, ca nu enervezi pe nimeni, noi suntem aici sa te ascultam cand ai nevoie

Danangie, imi pare rau ca nu a fost vacanta visata. Si eu am ajuns la aceeasi concluzie in legatura cu plecatul de acasa de sarbatori. Dar acum esti la tine, nu mai fi stresata, ai grija de bb mic si va fi bine

Stefania, io la bebei nu ma pricep, ce stiu stiu din teorie, ca mai citesc despre psihologia copilului. Ce voiam sa zic: e bina ca vrei sa stabilesti o rutina, dar nu-ti impune sa fii prea dura, fa ce-ti spune instinctul. Citeam chiar ieri ca nu se poate vorbi despre rasfat la copii mai mici de 2 ani... ai grija de tine!

Irlandeza,

Eu sunt tare amarata, aseara am avut niste simptome extrem de urate de infectie urinara, n-am putut dormi pana pe la 4, stateam si bazaiam in baie, asa dureri puternice aveam. Mi-e tare frica sa nu fiu gravi, nici nu stiu ce sa iau pt infectie, sa nu-i dauneze cumva lui bb...Azinoapte n-am mai rezistat si am luat o amoxicilina, scria in prospect ca se da in sarcina, dar sunt tare stresata oricum. Azi mi-am luat niste ceai cu merisor, afin si alte cateva plantute, care nu-s pe lista celor contraindicate in sarcina. A mai fost cineva in situatia aceasta, voi ce ati luat?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput