Este partenerul sufletul pereche?

Este partenerul sufletul pereche? | Autor: anaism59

Link direct la acest mesaj

Va intelegeti din priviri? intelege/stie ce va doriti fara sa ii faceti un desen ca sa inteleaga? Se da peste cap sa va faca pe plac? Vine mereu cu flori acasa? El imi spune ca ceea ce imi doresc eu nu exista, barbatul perfect nu exista si eu de fapt la asta aspir - dar nimeni nu va putea sa se ridice la inaltimea pretentiilor mele. Oare chiar asa sa fie? Am vazut cupluri de oameni in varsta care se tineau de mana la 60 de ani, care se sarutau etc, etc - lucru care nu se va intampla sigur in cazul nostru. Daca nu ar fi minunatia de copil pe care o avem impreuna am fi fost despartiti demult .. Oare cat ne va mai tine impreuna? Stiu ca nu am fost coerenta .. sper sa intelegeti ce am vrut sa spun.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lucrurile nu se exclud. Daca partenerul nu e sufletul pereche, nu inseamna ca relatia nu merge bine.

La voi se pare ca lucrurile merg rau. Dorinta ta de a avea perfectiunea langa tine poate agrava lucrurile, dar nu cred ca asta sta la baza problemelor. Copilul nu e un motiv sa stati impreuna, daca nu il mai vrei despartiti-va si gata.

Personal nu prea cred in suflete pereche, poate in cupluri unde exista o chimie extraordinara pentru un numar de ani.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am vazut si cupluri asa zise "suflete pereche" la care relatia nu prea mergea. Am vazut si cupluri de "suflete pereche" a caror relatie e super...! Eu personal nu am simtit asta niciodata: ca mi-am intalnit sufletul pereche! Dar sunt convinsa ca daca as intalni pe cineva asemanator mie, relatia nu ar avea nici o sansa. Asa, cu sotul meu, care este foarte diferit de mine din toate punctele de vedere, simt ca ne completam reciproc; unde-i lipseste lui, am eu, si asa ne imbinam in toate si formam un intreg. Dar nu simt ca suntem suflete pereche, din contra, rar mi-a fost dat sa intalnesc un cuplu in care partenerii sa fie atat de diferiti unul de celalalt!
Si revenind la ce ai spus tu: ce intelegeri din priviri? daca nu ii desenez in culori ce vreau, raman doar cu dorinta...!!!
da, mai vine cu flori acasa, dar nu face un obicei din asta.
si da, inca ne mai sarutam pe strada (adica pupicuri, nu saruturi din alea de adolescenti), ne giugiulim (in casa), ne gadilam, ne alergam, si astea toate insotiti de fiul nostru, bineinteles. Cateodata ai impresia ca suntem un grup de copii care se harjonesc.
anaism59, cred ca esti tanara si ai multe asteptari de la ceilalti! Inceraca sa-ti faci viata frumoasa tu singura, nu astepta de la altii. De ex. spune-i direct ce vrei, barbatii nu prea inteleg apropourile (mie mi-au trebuit vreo 10 ani sa inteleg acest lucru)! E adevarat, ar fi frumos ce zici tu, sa-ti citeasca partenerul in priviri, dar crede-ma, asa ceva nu exista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Al meu sot - DA! E sufletul meu pereche. Cu bune si rele, nu l-as schimba pe toata lumea asta!!! Il iubesc cand imi spune ce viitor frumos avem in fata, il iubesc cand stam la taclale ore intregi, il iubesc cand e obosit si morocanos si nu are chef de vorba. Il iubesc cand ma intelege "din priviri" cum spuneai, il iubesc cand vorbesc cu el si parca vorbim limbi diferite, ca nu intelegem nici unul ce vrea celalalt sa spuna. Il iubesc cand e tandru si dragastos si il iubesc cand nu are chef de nimic altceva decat sa leneveasca pe couch si sa se uite la tv. Il iubesc pentru ca daca ar fi dupa el, nu ne-am certa vreodata, nu ma critica, nu ma stresez daca nu am mancare gatita, daca nu am chef sa sterg praful (desi situ ca nu suporta).
Da, cred ca e sufletul meu pereche, pentru ca ma intelege, ma iubeste exact asa cum sunt, in 5 ani nu a incercat sa schimbe absolut nimic la mine, ma lasa in pace cand sunt cu fundu'n sus, dupa 5 ani inca suntem tot lugu-lugu, stam pe couch d emulte ori tinandu-ne de mana, noaptea se trezeste si ma ia de mana, ne spunem tot timpul "te iubesc", ne lasam mesaje pe frigider cu un simplu "te iubesc" sau "mi-e dor de tine" si mai ales, il iubesc pentru ca mi-a dat ce mi-am dorit cel mai mult in viata: un camin linistit si un bebe! Il iubecs pentru ca lucreaza greu sa aduca bani in casa sa avem tot ce avem nevoie si chiar mai mult, il iubesc ptr. ca are ce nu am eu (calitati), il iubesc ca nu are aceleasi defecte ca si mine. Stiu ca pentru restul lumii nu e barbatul perfect, adica nu imi face surprize, nu imi aduce flori, nu e romantismul intruchipat, dar pentru mine, e perfect!!!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ce frumos

_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

Al meu sot - DA! E sufletul meu pereche. Cu bune si rele, nu l-as schimba pe toata lumea asta!!! Il iubesc cand imi spune ce viitor frumos avem in fata, il iubesc cand stam la taclale ore intregi, il iubesc cand e obosit si morocanos si nu are chef de vorba. Il iubesc cand ma intelege "din priviri" cum spuneai, il iubesc cand vorbesc cu el si parca vorbim limbi diferite, ca nu intelegem nici unul ce vrea celalalt sa spuna. Il iubesc cand e tandru si dragastos si il iubesc cand nu are chef de nimic altceva decat sa leneveasca pe couch si sa se uite la tv. Il iubesc pentru ca daca ar fi dupa el, nu ne-am certa vreodata, nu ma critica, nu ma stresez daca nu am mancare gatita, daca nu am chef sa sterg praful (desi situ ca nu suporta).
Da, cred ca e sufletul meu pereche, pentru ca ma intelege, ma iubeste exact asa cum sunt, in 5 ani nu a incercat sa schimbe absolut nimic la mine, ma lasa in pace cand sunt cu fundu'n sus, dupa 5 ani inca suntem tot lugu-lugu, stam pe couch d emulte ori tinandu-ne de mana, noaptea se trezeste si ma ia de mana, ne spunem tot timpul "te iubesc", ne lasam mesaje pe frigider cu un simplu "te iubesc" sau "mi-e dor de tine" si mai ales, il iubesc pentru ca mi-a dat ce mi-am dorit cel mai mult in viata: un camin linistit si un bebe! Il iubecs pentru ca lucreaza greu sa aduca bani in casa sa avem tot ce avem nevoie si chiar mai mult, il iubesc ptr. ca are ce nu am eu (calitati), il iubesc ca nu are aceleasi defecte ca si mine. Stiu ca pentru restul lumii nu e barbatul perfect, adica nu imi face surprize, nu imi aduce flori, nu e romantismul intruchipat, dar pentru mine, e perfect!!!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Desiree2002 subscriu la tot ce ai scris!!!
Din clipa in care l-am vazut pentru prima data m-am indragostit de el si el de mine. Suntem de 6 ani impreuna la fel de indragostiti, poate chiar mai mult. Iar dragostea noastra se va intregi cand va veni si puiucul nostru drag pe lume...care se va naste sa sarbatoreasca fix 7 ani de iubire...

Doresc tuturor oamenilor sa se simta atat de fericiti si liberi in relatia lor asa cum ma simt eu...

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Oare chiar exista acel suflet pereche,sau asa ne amagim noi?Daca exista si este asa perfect cum spun uni,eu dupa multe cautari,se pare ca inca nu l-am intalnit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu nu cred ca "suflet pereche" inseamna ca iti seamana... Mai degraba e acea persoana care iti indeplineste asteptarile, corespunde tiparului din mintea ta: de exemplu, sa vina cu flori acasa - poate pentru o alta femeie nu e asa important gestul asta.

Este cel pe care nu simti nevoia sa-l schimbi, sa-l "imbunatatesti", nu te lupti cu el sa ajungi la consens si n-ai vrea sa fie altfel decit este.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Gindidu-te ca exista un "suflet pereche" zic eu ca saboteaza de la inceput relatia. Cum individul/individa "calca nitzelus pe bec"...drama mare...nu-i sufletul meu pereche.

Acuma si eu vad perechi tinindu-se de mina la 60-70 de ani dar nu sint atit de naiva incit sa-mi inchipui ca 30-40 de ani de casnicie plutesc pe un fagas lin si lipsit de "cotituri" intr-o fericire continua...Viata pur si simplu nu este asa. Nici macar in povesti.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mmm... despre perechile care se tin de mina dupa nspe zeci de ani impreuna, ce sa zic? Ca sint eu sigura ca la un moment dat in acei nspe ani au regretat ca s-au luat?

Probabil sint si povesti fericite de la start la final: n-am nici o dovada ca nu-i asa, de ce n-ar putea fi?
Ca sint - multi- care ascund ditai bubele sub presh da' afisheaza fericirea absoluta, e adevarat, dar nu-i obligatoriu sa fie asa in TOATE cuplurile.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput