soacra noastra "cea de toate zilele" - 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

A mea soacra cand vine la masa, chiar si atunci cand gateste sotul meu (si NUMAI el), ne multumeste la amandoi. Cand gatesc eu, imi multumeste mie.
Dar eu am noroc de soacra buna.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Posibila mea viitoare soacra e mai in varsta si a emigrat si ea in tara asta la 20 de ani, varsta care o avem si eu cand am venit in Anglia si de aceea am crezut ca o sa fie mult mai intelegatoare fata de mine.La inceput totul a fost foarte politicos intre noi.Apoi, vara trecuta eu si prietenul meu am petrecut o parte din vacanta de vara la casa de vacanta a parintilor lui in Franta impreuna cu fratele si cumnata lui.Inainte ca eu si prietenul meu sa plecam de la ei si sa mergem in alta regiune a Frantei am facut curatenie in camera in care am stat, in baie, etc, sa nu aiba maica-sa ce sa comenteze.Am gasit pe jos un fel de dispozitiv de plastic ca un creion, cu un ecran.N-am mai vazut asa ceva in viata mea asa ca l-am pus in camera noastra pe noptiera si am plecat (eu si prietenul meu, parintii au ramas in casa de vacanta).Dupa ce am condus vreo 2 ore suna telefonul.Prietenul meu raspunde pe speaker.Era maica-sa.Mai intai l-a luat de departe ca trebuie sa vorbeasca ceva cu el despre mine si ca ar face bine sa se ne intoarcem inapoi.Eram pe punctul de-a ne intoarce, eu am inceput sa plang pt ca mi-am dat seama din tonul ei ca nu e de bine si nu intelegeam ce am facut gresit.In fine, o sunam din nou si incearca al meu sa o convinga sa-i spuna care e problema si daca se merita sa pierdem o zi de vacanta conducand inainte si inapoi.Ne-a zis ca a gasit un test de sarcina in camera noastra (era a lui cumnata-sa din anul precedent cand fusese gravida) si ca ea tine tare mult la baiatul ei si nu vrea sa vada cum il prind eu in capcana.I-a explicat al meu ca nu e testul meu, etc, totul s-a rezolvat dar am ramas cu un gust incredibil de amar.La urma urmei daca ne intorceam inapoi si ii confirmam ca testul e al meu ce facea?Ma punea pe masa cu cracii in sus si-mi facea ea chirotaj acolo pe loc??Fiu-su are 40+, oare nu e destul de matur sa decida pt el???M-a suparat tare si atitudinea prietenului meu, in loc sa-i zica ca nu e treaba ei el era foarte trist ca era ma-sa suparata.Nu am uitat de incident si am avut grija sa-i reamintesc mereu prietenului meu cat de nedrept a fost fatza de mine in acea zi.Asa ca i-o fi spus lui ma-sa sa-si ceara scuze ca sa scape de gura mea.Si intr-o zi la cina ea mi-a zis ca ii pare rau de toata durerea pe care mi-a provocat-o la faza cu testul de sarcina.I-am zis ca o inteleg ca ii e greu sa aiba incredere in mine si ii vrea doar binele baiatului ei dar macar sa aiba incredere in el ca e destul de istet sa isi aleaga o femeie care e sincera si nu are interese ascunde.La care ea mi-a raspuns ceva de genul :''Pey tocmai asta-i problema, ca nu cred ca e''.Ceea ce eu din nou am vazut-o ca atac personal dar barbatu-miu spune ca sunt eu nebuna si paranoice si ca vai, ce dragutza a fost ma-sa sa-si ceara scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aniela, e de departe una din cele mai scarboase povesti despre soacre pe care am auzit-o. Imi dau seama ce ai simtit pt ca si a mea m-a pus in situatii de genul asta. Sper sa va gasiti pacea si, daca va iubiti, veti fi impreuna cu sau fara acordul ei.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Mda, te inteleg perfect Aniela... A mea nici nu vorbeste cu mine, nici nu se uita la mine, de parca nu am fi in aceeasi incapere!
Si stii ceva? Am renuntat sa mai incerc sa fiu draguta cu ea. Ea se face de ras prin comportamentul ala infantil. Daca nu vrea sa imi vorbeasca si considera ca nu avem ce sa ne spunem, asta este.
In definitiv, nu cu ea am de gand sa traiesc!
Sarbatori Fericite, fetelor!
Macar zilele astea sa nu ne mai gandim la ele :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Cum am mai scris undeva,a mea la inceout m-a facut in toate felurile,iar acum ma pupa in fund.Dar pt mine tot soacra ramane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Soacra mea?
Pe linga faptul ca acum 2 veri a venit la noi si cind sotul a fost plecat la servici m-a descusut despre cum ne intelegem, mi-a dat apa la moara spunindu-mi cite i-a facut "feciorul" apoi i-a transmis lui toate comentariile mele inflorindu-le si drept urmare relatia dintre sot si mine s-a deterioral fiind aproape de divort. Trebuie sa mentionez ca la toate astea a fost partas si socrul care este acru rau.
Alta, cu care cred ca as cistiga concursul:
Anul trecut in vara, Danuta mea avea cam doi ani, o gramada de energie si nu-i placea sa asculte de nimeni.Sebi era micut. Socrii la mine, eu trebuia sa merg la cumparaturi. Buuuun. Se ofera socrii sa stea cu Danuta acasa, eu il iau pe Sebi si plec la cumparat papa.
Cind ma intorc, dupa vreo ora, SURPRIZA: gasesc o varguta rupta dintr-un copac din fata casei. O intreb ce-i cu varga(deja mi se urcase singele la cap) si-mi spune ca a "amenintat-o" pe Danuta cu Sf. Neculai ca era obraznica. VVaaaaaaaaaaiiii!!!!!!!!!!. Am crezut ca-i omor. Eu is dintr-o bucata, juma' oltean, juma' moldovean si al dracului de rea de gura iar daca se ia cineva de copiii mei, JAR maninca. A fost vai mama ei. Acum se teme sa ramina singura cu mine in aceeasi camera:). I-am zis de m-am racorit, de fapt le-am zis amindurora. Socru, vine vara asta pe la noi si eu, slabisem de la 59kg la 55kg, deci aratam decent si oricine ma cunostea remarca diferenta, dar SOCRUL, NIC, cica: vai, dar te-ai mai ingrasat? IMI VENEA SA-L STRING DE GIT.
Ca sa nu mai spun ca nepoata de pe fii-sa e mai buna si mai cuminte decit obraznicii mei.
Ca drep raspuns, n-o mai sun decit la ziua ei si acum cind merg in Romania de sarbatori, stau la ea DOAR O ZI SI NU AM DE GIND SA FAC NIMIC TREABA, NA!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Vai fetelor,

Sa nu-i criticati pe soti niciodata fata de soacre! Abia asteapta sa aiba munitie.

Eu nu-l critic pe sot, ci cand am ceva de spus suna cam asa, ( da stiu sunt rea!)

- ei, daca avea cei 7 ani de-acasa nu intrazia la intalnire
- daca-l educa si pe el cineva ca lumea acum manca legume si fructe
- nu-si schimba destul de des ciorapii, daca avea si el noroc sa-l invete cineva cand era mic!!!!
Turbeaza soacra, ca n-are ce zice, ca-i servesc NUMAI adevaruri.

Are soacra mea o boala: vine la noi la masa si incepe sa se lamenteze:
- vai baiatul mamei, aproape 40 de ani "baiatul", tu nu mananci : rosii, vinete, puteti pune aici orice fructa si leguma doriti
- Pai, si aici interviene nora cea rea, daca in primii ani de viata nu l-a invatat nimeni!
- Soacra: o mama nu poate gresi niciodata.
- Da, zau si aia de aveau 5 copii aprope morti de foame si plini de vanatai, desculti de Craciun, nu cumva ar exista o miiica sansa sa greseasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Am citit in mare cam sunt si alte soacre, chiar zilele trecute la serviciu imi povestea o colega despre soacra ei, ce fel de poama este ca daca ar divorta si au doi copii mici lui soacra-sa nici nu i-ar pasa. Eu pot sa spun ca sunt un caz fericit, am ajutor si din partea mamei care este departe de mine dar ma ajuta cum poate cu banii si soacra mea care este mai aproape dar care nu stau cu ea dar nici nu ma deranjeaza. In 5 ani o singura data a venit soacra la mine si asta doar 5 minute sa ne ia ptr ca ii invitasem la restaurant fiind ziua sotului meu si ea urcase sa aduca cadoul. Imi place de soacra mea ptr ca este un om de cuvant te poti baza pe ea, cand iti zice ceva se tine de cuvant. De ex trebuia sa vanda un teren pe care nu credeam ca se va mai vinda vreodata si ne-a promis ca ne da 5000 de euro si ne-a dat, m-a ajutat enorm mai ales la inceput cand nu o duceam asa de bine cu banii, pana si detergent mi-a dat. De socru nu am ce sa ma plang, este un om de nota 20, el nu se baga cu nimic, dar intotdeauna sfaturile lui au fost binevenite si ale soacrei mele. Ei nu au pretentii sa ii ducem nimic, din contra ne zic ca ne ajuta atata timp cat pot ca este de datoria lor, pun bani deoparte ptr inmormantare zic ca daca se intampla ceva cu ei sa nu cada toata cheltuiala pe seama noastra ca nici noi nu avem bani. Cand este ziua soacrei mele si ii cumpar un cadou se vaita toata ca de ce i-am luat ca noi nu avem bani. Ea sta la cativa km de BUcuresti, la tara, la toata lumea ma lauda ca ii dau creme bune sa se dea pe maine, ea are o piele foarte uscata. Niciodata nu mi-a reprosat nimic, eu cand m-am mutat la sotul meu aveam doar hainele atat, nu i-a pasat, ii zice mereu cumnatului meu care nu este insurat, ca sa ia o fata saraca ca fata aceea este recunoscatoare sa nu ia fata cu casa si bani ca alea sunt fitzoase. Ce defect are soacra mea, este prea panicoasa, sa nu afle ca suntem bolnavi ca se agita toata, ea de fapt se agita ptr tot neamul, ptr fratii ei care nu merita nici un "Buna Ziua" dar ce sa faca sunt fratii ei si o doare sufletul cand patesc ceva, nu mai spun de copii. De cand a aflat ca vrem sa plecam din tara o doare sufletul ca nu ne mai vedem asa de des, de fapt ne vedem cam o data pe luna sau chiar la doua luni, dar vizitele vor fi si mai rare, la an sau la cativa ani. Imi spune mereu sa nu mai vorbesc despre plecare ca o doare sufletul. Suntem ca doua prietne, imi cunoaste colegele asa din ce i-am povestit, ii povestesc ce am mai facut ea la fel, despre vecinele ei. Ma inteleg foarte bine si pot sa spun ca eu am tipat la soacra mea, dar ea saraca a inteles de ce eram nervoasa si a pus asta pe seama stresului mai ales ca atunci cand m-am mutat la sotul meu ma certasem cu mama mea, dar asta este alta poveste, dar bine ca pana la urma toate s-au linistit si acum toti suntem fericiti. Nu mai spun ca soacra imi trimite muraturi, varza de sarmale tot ea imi da. O data i-am spus sa ii dau bani sa imi puna muraturi, dar mi-a zis ca nu, atata timp cat ea este in viata imi trimite ea, cand nu o sa mai fie ea sa o pomenesc. Ea merge pe acelasi principiu ca al meu "Ceea ce tie nu iti place altuia nu face" Este bine sa mergi la drum cu astfel de oameni, care atunci cand vorbesc o treaba o si duc pana la capat nu te dezamagesc.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Nu am soacra, dar am 2 bucati cumnate....
Una a incetat de mult (6 ani) sa ne viziteze, dar cealalta se tine pe metereze.
Vine pe la noi la inceputul nostru si tocmai imi srangeam rufele, ea fata buna sa ma ajute sare sa impacheteze exact lenjeria mea tanga. Nu ma laud dar sunt mica si slabuta, mai exact nr.1, ea cred ca 14.
Comentariu: "Vai ce chilotei mici, te cuprind?" Si ii flutra prin balcon probabil sa stie si vecinii ce lenjerie indecenta port.

De Sf. Valentin se infinteaza la noi si ii da cadou sotului o agenda, gestul nu ma deranjeaza in sine dar de ce chiar in acea zi? E indragostita de fratele ei atat de mult ca nu mai putea astepta cadoul o zi doua?
Plecam 5 zile la mare iar sotul o roaga sa aibe grija de catel, nu stiu de cate ori a trecut pe acolo, dar nu foarte des.
Cadourile ei ma scot din sarite, intotdeauna isi face curat prin frigider si ne aduce noua ce nu mai mananca ea.
De cate ori vine la noi are grija sa-i aminteasca sotului ca nu prea mai are bani, este singura, 40 de ani necasatorita,nelogodita, are un seviciu destul de bun, ce face cu banii nu stiu. Lista poate continua la nesfarsit, dar as scrie 3 romane cu intamplari despre cumnata mea.

[
consti]

Si maine va fi o zi
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UAUTOLOGIN_ID=85954993213

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

quote:
Originally posted by puputi
De Sf. Valentin se infinteaza la noi si ii da
cadou sotului o agenda,
gestul nu ma deranjeaza in sine dar de ce chiar
in acea zi? E
indragostita de fratele ei atat de mult ca nu mai
putea
astepta cadoul o zi doua?

Off topic .
Stiu ca pare ciudat pentru noi, dar in Japonia,
Valentine's Day e ca un fel de 1Martie de-al
nostru ,numai ca martisorul lipseste.
Barbatii primesc ciocolata (sau cadouri, mai rarut
si mai nou ),
iar femeile primesc cookies de White Day pe 14
Martie ....iar faza cu chiloteii nu ma mira defel .
Asa-s japonezele ; ridica tonul cand se mira de ceva .

Fetelor, bafta cu soacrele voastre si sa speram
ca nurorile noastre n-or sa intre sa ne barfeasca
pe DC . Eu n-am de ce ma plange ,Slava Domnului,
dar am auzit multe cazuri de genul asta , cand nu
sunt probleme cu soacra dar cumnata(-ele) sunt de groaza.

Va doresc un an nou fericit si multa, multa sanatate.

*grupul fetelor fantastice *

Mergi la inceput