soacra noastra "cea de toate zilele" - 2
Raspunsuri - Pagina 19
anca_vlad spune:
bai nu fiti rele ca "ele e batrane!" si din cosmos nu se vede ca oalele "e murdare!" si uite asa o sa ma traga de urechi lemoni ca rad de dragele noastre socrele!
si a mea e fan "nora pentru mama!" astept sa imi fac cunostinta cu cea pe care o considera PERFECTA!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
trischa spune:
dupä ce am citit pe aici cänd o sä mä intänlesc cu a mea soacrä, o sä-i cer iertare cä eu am fost o norä rea si am incuiat-o in beci.o sä mä jur cä nu mai fac si ca sä mä creadä cä o sä devin bunä si bländä o sä zidesc usa la becisi dacä mä gändesc bine soacra mea nici nu-i rea dar am o cumnatä...
anca_vlad spune:
da ixxi eu o invitam in casa poate cine stie.......... aveai noroc si scapai basma curata!
PS cat a stat in hol, acolo a si mancat?!
POZE VLADUT
martie spune:
Trischa, am si eu una bucata cumnatica, mamaaaa, n-are copii, dara daca ar avea ar fi peste niste ani soacra soacrelor, iar in combinatie cu maica-sa (soacra-mea) e LETALA.
Sunt pe mine ca ciuma, raia etc. Chiar acum vorbeam cu sotu' ca am chef de scandal, abia astept sa le zic cateva, vreau sa fim certate, sa nu ma mai sune, sa ma lase dr....... in pace. Vreau sa nu mai aud de ele.
anca_vlad spune:
sa u ii spui sotului de noi si de unde se trage aceasta atitudine!!!!!!!!!!ca cine stie poate cenzureaza DC-ul si nu ar fi frumos sau le trimite la spionat pe acilea!
eu o sunam sa sti si ii spuneam de se satura!
POZE VLADUT
martie spune:
Anca, nu mai, ca si el nu mai stie ce sa faca sa scape de ele, mereu ma intarata pe mine, sa le zic vreo doua, ca el, na ... curajos, ca barbatii, ma trimite pe mine la inaintare. S-a saturat de intrigile lor si de tot scandalul pe care au chef sa-l faca, soru-sa e divortata, 34 de ani, libera la mare, la soare, nu ca noi cu 2 copii mici, nedormiti noaptea.. si au activitate cumnata si cu socrela.
Dar na! ca nu ma mai suna pe mine, dar abia astept. Stai tu linistita ca stie el ce scriu eu pe aici, si inca inmultit cu 3, iar daca intra ele la spionat, nu mai pot, sa dovedeasca ca eu sunt.. eu.
Zic si eu ca ele "Cine, eeeeeuu? sunteti nebune, la balamuc cu voi"
SEPH0RA spune:
Servetel asta e problema mai mare (cred eu): sotul! Nu suntem asa norocoase ca martie...ce te faci cand iti zice ca TU esti nebuna ca bagi in seama toate astea iar lui maica-sa ii gaseste tot felul de scuze?!?!?
Eu incerc sa nu mai intreb nimic vis-a-vis de subiectul "soacra"...dar e tare greu....cand il vezi nervos, stresat, ca se cearta cu tine din orice, ca vrea sa ne despartim, te gandesti: oare soacra il cicaleste cu telefoanele sau e altceva?!? Offf...
Daca il ai aproape pe sot cred ca, totusi, poti trece mai usor peste rautatile ei, dar cand nu, ce faci?
alex_ioanid spune:
foarte bine spus Sephora, problema este sotul!!! Nu vreau sa fiu rautacioasa, sau sa par nesimtita domnilor, dar sa va povestesc ceva... nu ma implica personal, e vorba despre un var de-al meu... dupa ce s-a insurat, cum a venit cu sotia acasa, taica-sau i-a reprosat: ce l-ai gasit pe fiu-meu cu casa, masina, si alte cele... tu n-ai adus nimic (desi stia care e situatia ei, si ca este o fata fara prea multe posibilitati). stiti ce a raspuns sotul: tata, mama... de azi inainte daca mai aveti ceva sa-i reprosati sotiei mele, imi spuneti mie, si rezolv eu problema, nu tipati la ea, pentru ea voi doi sunteti niste straini! l-am apreciat foarte mult pentru gestul respectiv, si de atunci parintii lui nu au mai facut niciun repros sotiei. deci domnilor, putina autoritate in fatza parintilor. cand va casatoriti, va casatoriti ca sa formati o familie noua care nu mai are legatura prea mare cu parintii. nu am zis sa nu-i respectati in continuare.
eu nu sunt casatorita (si nici n-am avut pana acum, intr-un an jumatate de reltie prbleme cu parintii lui. cateodata il mai ia pe tatal lui gura pe dinainte mai debiteaza cate o nazbatie, dar il potoleste iubitul meu repede), dar parintii iubitului meu vor sa locuim cu ei, sau cat mai aproape de ei: i-au propus sa ii faca casa in aceasi curte cu casa lor. noroc ca iubi meu a zis ca nici sa n-auda asa ceva... e suficient ca o sa locuim in acelasi oras cu ei... uite de-asta il iubesc eu asa mult
Ancuta-Maria spune:
MA suna soacra'mea acu' o ora:
"-Alo, Anca?
-Da, sarut mana, ce mai faceti?
- auzi, nu esti gravida?? ca uite ma cam plictisesc, de ce nu faceti voi un copil sa il aduceti aici la mine??
- cum sa il fac si sa'l duc acolo? Suntem in tari diferite...
- da' si ce draga? tu crezi ca stii sa cresti copii mai bine ca mine? Stiam io ca esti a dracu', si dupa ce ca ai plecat cu baiatu' meu in alta tara, nici nepot nu imi aduci, am ajuns la batranete singura, sa dea Dumnezeu sa patesti acelasi lucru pe care mi'l faci tu mie acum!"
Si a inchis. Si io inca sunt socata
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
ralualexandrei spune:
Asta da faza Ancutza.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3