Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Doar asa, sa ajung la 400 de mesaje.
Poate ar trebui sa schimbati numele topicului, ca au cam trecut sarbatorile.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cred ca este clar ca nu am gasit cheful de munca pe dealuri; insa am o noua rezerva de noroi pe blugi
Raluca, deci baietel.... chiar nu am inspiratie astazi sa ma gandesc la nume de baietzel.. eu ma tot gandesc ca imi doresc o fetitza pe care sa o cheme Vera
Simona, am uitat sa-ti spun ca asa un chef nebun de Viena mi-ai facut.. superbe pozele
Erika, pupici si voua
Rolo, acum am 85 de kile asa ca tot Pentagon sint si eu ; dar eu nu prea mananc dulciuri, paine deloc..... mananc doar friptura si salata la job si sana/chefir/iaurt seara, dar degeaba... fara sport nu slabesc. Plus lipsa tiroidei.... si acum imi pare rau ca atunci cand am avut hipertiroidie eu m-am ingrasat 20 de kile in loc sa slabesc (va rog sa-mi scuzati tonul plangacios de astazi)
Si avand in vedere ca sint relaxata astazi ma tot intrebam ce plan financiar sa-i fac lui Luca??? Daca imi puteti da sugestii/directii ar fi super. Azi oscilam intre Debut 18 si Academica, dar recunosc ca imi da cu zecimale Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manu eu am optat pentru Academica.

Raluca, Erika felicitari pentru odrasle orice sex ar avea ele.

Raluca si mie imi place Bogdan si imi mai place si celalalt nume al sotului Iorgu.La noi daca va fi baitele va fi Filip.

Erika , ca sa fim in tema cu numele, am auzit un nume maghiar tare frumos (nu stiu cum se scrie corect) Cenghe.

Rolo felicitari pentru cele 2kg.Multe inainte!

Roxana m-ai terminat cu oja pe sculitza.Saracul copil cred ca nu a fost tare incantat de operatiunea dat jos.

Simona pozele sunt mortale, asa cum ziceau fetele dar mie mi-au placut alea cu catelul cel mai mult.

Sunt tare nerabdatoare ca imi vine o comanda cu haine pentru tot familionul de la Quelle.Sper sa fie ok ca abia astept.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ralucuta mie la numel de baieti imi place Mihai, Razvan, Rares si Raul. La Serban am ales intre Serban si Dragos...asa a fost atunci. Urmatorul la noi daca e baiat va fi Mihai, clar.

Rolo

Stanca, sa stii ca nu l-am chinuit pe Serban, pic cu pic, i-am luat bucatele de oja de pe "virgulitza" in timp ce el radea...l-am spalat inainte cu apa si sapun si oja s-a uscat si s-a decojit cumva...of of!

Fete, mai viu, maine seara!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

bunaseara fetelor, am scris un mesaj luuung, dragut, simpatic si cu de toate si mi l-am sters cu un click

intrucat is intre culcat fete si dush, probabil ca in 5 min dorm deci revin maine da va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

numa ceva!mie imi plac Luca, Dragos, MAtei, Mihai.da noi daca am fi avut bebe baiat ar fi fost Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello, dragelor

mersi mai fetelor de idei. gasca toata-toata
mie-mi place ff mult numele de Stefan, daca era baiat primu, clar acest nume il avea... dar tot mai bine imi suna acum la feminin

imi place ff mult combinatzia Dragos Mihai, Dragos vrea fiica-mea, Mihai vreau eu... dar nu e ff uzual Dragos ??? zic si eu... ca am auzit multi in ultima vreme... mai imi place Luca, Mihnea... cine stie... oricum, cum spunea Stanca, sanatos sa fie

Cris, pupici dulci, sa treaca din oboseala

aaa, si va ziceam dimi ca merem la coafor... ei bine, are tata doua fete cucuiete si aranjate... abia a vrut Stef sa se urce in scaun, kit ca o stia pe coafeza, dar pana la urma a cedat si a fost ff cuminte si incantata la final... mie mi l-a tuns mai scurt, filat, abia daca il mai pot prinde in coada prin casa... fain.

va pup pe toate de noapte buna, pe dimineata!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, dragelor, sper ca ati dormit bine si aveti un kef nebun de treaba azi!!

eu acum sunt cuin fata, papam si mergem o tura prin magazine in oras. avem de facut niste vizite la preteni, printre care si copii
nu am dormit prea bine azi noapte, de la 4 am stat treaza-cuc... si ma simt cam ametita... poate dupa cafea+papa imi revin.

va doresc o zi frumoasa, neinnourata si un sf. de sapt. pe masura!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ioooi ce liniste.
Raluca, tine bine stindardu' ala, ca pica imediat.
Va pupacesc si va doresc un we fain. Nu mai intru pe forum pana luni ca azi ma duc la socrii la Comarnic (un satuc mai mare asta asa ca nu poate vedea Bogdan ce scriu io )

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Weekend placut si de la mine! Eu sunt ca o oala sub presiune ca am aflat ca voi merge la o conferinta la Edinburgh ce-mi place asta! Acolo a fost prima mea iesire din tara vreodata si ... de emotie, nu m-am dus la buda tot drumul, nici pe aeroporturi, nici in avion Ce vremuri de dulce naivitate!

Mie mi-ar fi placut ca nume de baieti (ca doara trebuie sa zic si io ceva ) Ioan, Ioachim, Horia, Tudor, Victor. Zanului nu chiar toate .

Mergi la inceput