Aspirante optimiste > 20 Ani ( 239 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Ce fata vrednica esti mey Arianna,
Eu habar nu am sa fac piftie.

BRAVO TIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by noname

Ce fata vrednica esti mey Arianna,
Eu habar nu am sa fac piftie.

BRAVO TIE

Multumesc ...Noname ....nici eu nu stiam si am invatat...
dak vrei iti dau reteta....

am facut si toba azi

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/d5T5p2.png

Mergi la inceput

ARIANNA vad ca ai plecat si tu.....probabil ti s-a facut piftia.
Sa o mancati sanatosi.

multi si si mai multi

Mergi la inceput

Chiar te rog sa imi dai reteta , sa impresionez tot neamul cu calitatile mele de gospodina:D
Dak nu iese nimik , nu spun nimanui si o arunc , ca luni seara sunt singura acasa, si asa pot sa experimentez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza .....

....aburinda va asteapta !

vreau sa spun si eu tuturor LA MULTI ANI ...CRACIUN FERICIT....si sa de-a Domnul ca visul vostru de a deveni mamici sa vi se indeplineasca cat mai repede. sa petreceti niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi...si sa pasim in noul an mai buni si mai iertatori .LA MULTI ANI

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/d5T5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetelor.
Am facut surecheck de dimineata si tot in ceata sunt:a aparut si a doua liniuta dar e mult mai pala decat prima.Am ceva dureri de burtica si sanii mariti.O sa mai astept vreo 2 zile si mai fac un test atunci.Sau dati-mi voi alte sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

dyanira felicitari, esti graviduta, daca si azi a aparut a 2 a liniuta.

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Merci pusichet dar eu nu pot inca sa ma bucur.Am mai patit asa acum vreo 3 luni am avut 4 teste slab pozitive si nu a fost nimic....
Azi sunt z27 , nu stiu ce sa cred...Eu stiu ca cele 2 linii trebuie sa aiba aceeasi intensitate ca sa fie pozitiv testu.
Tu ce mai faci?Cum stai cu proiectul BB?

http://tt.lilypie.com/urXYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Neata fetelor.
Am facut surecheck de dimineata si tot in ceata sunt:a aparut si a doua liniuta dar e mult mai pala decat prima.Am ceva dureri de burtica si sanii mariti.O sa mai astept vreo 2 zile si mai fac un test atunci.Sau dati-mi voi alte sfaturi.

esti 100% ,felicitari pt bb!!!sa ai o sarcina ca a mea fara greturi,voma sau alte simptome de sarcina

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

cred ca este greu sa crezi, dar daca testul de dimineata a iesit pozitiv chiar daca e pala liniuta, este pozitiv.
eu zic sa incepi sa te comporti ca o graviduta, sa nu muncesti prea mult zilele astea, sa ai grija de tine.

dyanira eu mai am de facut 2 instilatii, si abia din ianuarie incep sa prestez iar pentru bebe.

azi sint la munca, toata ziua, si mai am si o durere de cap groaznica, de fapt o migrena .

in curind

Mergi la inceput