Cafea cu aroma de femei *59*
Raspunsuri - Pagina 12
A_Iulia spune:
Vaaaai saracuta. Of. chiar stiu ce-nseamna sa nu mai rezisti si sa vrei cezariana din disperare. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Eu am nascut natural dar daca ma chinuiam ca Stefi faceam cezariana din prima zi.Of,biata fata
Poate se chinuie de innebuneste si tot la cez. ajunge.![]()
alic spune:
daa..m-ati tras de limba 
dupa cate vad, mititica Stefi se lasa asteptata, nu gluma....
ALICe

eu
A_Iulia spune:
In orice caz, cand mi-au facut cezariana au vazut ca era cordonul ombilical f. scurt.
Acum nu cred ca din cauza asta n-am reusit sa nasc normal, dar cica foarte bine ca am facut cezariana pana la urma.
Si cum, Alic, crezi ca o tine pana pe 25 asa? Sau ii fac o cezariana maine-poimaine?
Adina + Olivia Q1.04
alic spune:
eiii..nu cred, cum s-o tina pana pe 25? si-asa saraca nu mai poate...
pe 25 ziceam ca naste cumnata ei, ea e programata la cezariana..
ALICe

eu
fannna2003 spune:
of doamne...imi amintesc de prima nastere...a fost f greu...la a doua cu cezariana a fost boierie..
prima data mi s-a rupt apa la ora 12 duminica 15 apr...m-am internat cateva ore mai tarziu...asteptam contractiile dar ele nu apareau.la internare mi s-a spus ca-n 2 ore voi scapa...zadarnic insa...culmea e ca probabil aveam ceva dilatatie dar nu aveam contractii(dureri)...asa ca m-au lasat in sala de travaliu si asistentele au plecat la film...rula pt prima data ISUS DIN NAZARET.
am stat in sala de travaliu pana a doua zi de dimineata, asteptand sa nasc...nimic...asistentele s-au culcat si mi-au spus ca daca ma iau durerile sa strig ca vor auzii...nu ma durea nimik,nu aveam de ce sa strig
a doua zi la vizita cand a auzit dr ca mi se rupsese apa de aproape 24 de ore si asistentele nu au facut nimic a innebunit...m-au bagat in perfuzii imediat...cateva ore a fost bine pe urma au inceput durerile...de-ti venea sa te urci pe pereti...alte mame veneau,se vaitau nitel si nasteau imediat...eu veterana acolo stateam si asteptam....pe la 12 simteamca fac pe mine,le-am rugat sa-mi scoata perfuzia si sa ma lase sa merg la wc...zambeau si m-au insotit ...au spus ca asta inseamn ca voi naste imediat...speram sa fie asa...ma tineam de pereti pana la baie ...durerile erau insuportabile, oricum am intrat am facut ce trebuia siam iesit fluierand...nu ma mai durea nimik si eram f fericita
Cand au vazut asistentele nu le venea sa creada...asa ca am luat-o de la capat...alte perfuziii,alte nasteri,alte mamici,alta tura...toti veneau si plecau numai eu ramaneam...totul a duratpana la 18:30 cand in sfrsit am nascut...sincer...toata suferinta indurata a meritat...sa nu spuneti ca sunt sadica...dar placerea (satisfactia)unei nasteri normale e infinit mai mare decat a unei cezariane
hai ca v-am plictisit...au trecut aproape 18 ani de atunci...
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
aidaciolac spune:
fanna ce satisfactie ... ma lasi ... eu turbez la durere
Aida
POZE
Matza Emma in actiune