UN SFARSIT DE COSMAR...
Am intrat de multe ori si v-am citit...am avut tentatia sa scriu fie la subiectele voastre,fie sa-mi spun si eu separat durerea...M-am abtinut,am zis ca poate va trece si voi da uitarii durerea...DAR GATA,S-A SFARSIT TOTUL!!!
Cred ca ar trebui sa va spun ceva mai de la inceputuri...Veneam dupa o relatie terminata pe motiv de infidelitate,l-am cunoscut pe sotul meu (inca).A parut un cu totul alt om fata de ce avusesem...a fost bine o perioada de 3 ani aproximativ,timp in care s-a nascut si prima noastra fetita.Nu stiu ce s-a intamplat cam de anul trecut din decembrie.Primul soc a venit in noaptea de Revelion cand a baut mai mult decat e cazul,a inceput sa distorsioneze orice conversatie avea loc,cu siguranta nu intelegea nimic din ceea ce se discuta...A inceput sa vorbeasca urat la adresa mea,insinuand ca incerc sa par altfel decat sunt,ca fac numai ce vreau...Facand Rev-ul acasa,era fata mica si eu gravida in primele luni cu cea de a doua fetita,tatal meu a fost foarte deranjat de afirmatiile lui la adresa mea si i-a zis ca daca mai protesteaza si aiurea sa iasa afara sa se racoreasca."Dragul " meu sot a inteles ca tata are ceva de impartit cu el si a vrut sa-mi loveasca tatal,spunand sa nu-l enerveze ca nu vrea sa intre in puscarie.Cu alte cuvinte se gandea ca dac-l loveste pe tata cine stie ce se poate intampla.Si a si vrut sa dea,noroc cu prietenii ce-i aveam invitati care cu mare greutate au putut sa-l imobilizeze.La un mom dat am fost tentati sa anuntam politia,dar am zis sa evitam scandalul...Rau gandit!!!Au urmat o luna sau doua in care tatal meu nici nu a vrut sa manance cu el la masa,luni in care ne-a cerut de "n" ori inca o sansa.Si inca o greseala,i-am dat acea sansa.Am zis ca poate a inteles,ca vine si al doilea copil,bla,bla,bal....cum gandesc multe femei in aceasta situatie.
Si era bine o perioada dupa care mai urma o betie,mai urmau alte sanse cerute...Am ajuns chiar si la un medic psiholog in cursul lunilor mai,iunie,am gandit ca poate am si eu vreo vina : sunt impulsiva,in momentul in care apare o problema trec imediat la rezolvarea ei.Imi zicea ca nu ma consult cu el..Dar de cate ori o faceam niciodata nu ajungeam la un numitor comun,tot timpul amana sau imi zicea ca nu stie,ca nu are solutii.Si la dr. a sustinut ca el nu are nici o problema cu bautura,ca mi se pare mie...Dar am uitat sa va spun ca si mama lui ne-a zis ca pt el bautura ar trebui sa fie un subiect tabu,ca el traind atatia ani singur nu e pregatit sa aiba responsabilitatile unei familii...Si o combateam mereu.Nu e pregatit,foarte bine,vede ce inseamna o familie,doar nu ii cerem marea cu sarea,doar lucruri normale...
Si uitati asa ne-am tarat pana prin septembrie cand au inceput sa apara si probleme legate de bani.In senul ca nu mai aducea toti banii acasa.E foarte drept ca de frica sa nu bea,sa apara iar sacndal,ii lasam ca la copii mici,o anumita suma in buzunar.Se termina,ii mai dadeam...si incepand cu septembrie a inceput sa dea 1-2 milioane,in noiembrie nimic.Sa va povestesc cum a fost atunci.Mi-a dat cardul in ziua de salariu,vezi Doame sa-i scot eu.Termin munca,merg la banca,banii ioc!A doua zi la fel,a treia la fel si uitandu-ma la el in portofel in acea zi gasesc chitanta de retragere.M-au apucat toti nervii,l-am chemat si l-am intrebat ce-i cu ea.A motivat ca i-a trimis soacra-mea sa plateasca biletul pe care mi l-a luat la mare.Pai bine,bine dar eu ti-am dat bani sa-l platesti...I-am cheltuit,a venit raspunsul.Pe ce,mancare ai avut,unde dormi la fel,de drum ai avut...ma rog...
Mie cam de atunci mi se acrise,dar toata lumea,adica cei din jur,mama,tata,sora au zis sa nu ma grabesc,sa astept pana la urmatorul salariu.Si inca o data mi-am calcat pe suflet si am mers mai departe.Sa nu uit sa va precizez ca de ziua mea,de Sf Nicolae,nici macar " la multi ani" nu mi-a zis..Bun,mergem mai departe si vine salariul din decembrie.Imi da 2 mil,ca nu a scos decat 3 si mai scoate luni,adica pe 17.12.Sambata mergand la cumparaturi pt cadourile fetelor,am bunul simt si-l sun sa-l intreb cam cat mai poate sa dea in casa ca sa stiu cat ma pot intinde.Si foarte amabil avanseaza o suma.Il intreb de nu stiu cate ori daca e sigur ca pot conta pe bani,vin si alte cheltuieli...Sigur,sigur...Si luni iar imi da cardul,iar merg la banca...si sa o mai numesc surpriza?NU!!!Nimic pe card...Normal ca il sun,il intreb daca isi bate joc de noi,nu se gandeste la copii,la faptul ca noi de un timp nu prea mai contribuim la cheltuielile casei...Si-i zic,aici nu e spital de binefacere...Doamne ce deranjat a fost...Ca ce mari cheltuieli face el...Nici nu vreau sa ma mai gandesc...Ajung acasa si incerc sa stam de vorba.Nu am avut cu cine,nu vroia sa gandeasca pt nimic in lume.Si mai pleca in dormitor,mai venea cu fel de fel de reprosuri nefondate.La un moment dat am observat ca e baut,nu am zis nimic,poate se va potoli.Si in jur de 1 noaptea da muzica la maxim.Merg si-i zic,mai dar nu ai rusine,copii dorm,ai mei la fel,maine mergem la munca,da mai incet.Nici gand!Avea privirea unui om nebun!Am mai citit aici si incep sa cred ca si el are ceva probleme medicale...nu caut nici o scuza,sa fiu bine inteleasa...Si deranjat de faptul ca i-am zis sa lase muzica mai incet a rupt telecomanda de la DVD si vis-a vis de mine,cuvantl "curva " a fost cel mai frumos.Fetelor,atunci nu am mai rezistat si i-am zis sa plece,sa iasa afara si sa ne lase.A venit si tatal meu care mi-a sustinut ideea vazand toate cele.La un mom dat,nu mai stiu in ce context si dupa vorbe pe care niciodata nu le pot sterge din memorie a bagat mana in parul meu si a vrut sa ma stranga de gat.De frica sa nu cumva tatal meu sa riposteze am sunat la politie si si dupa al doilea apel la 112 a venit un echipaj.L-au luat la sectie si a ramas sa vina dupa lucruri a doua zi in prezenta tatalui meu,proprietarul casei.Si ce credeti,dupa o ora si jumatate ne trezim cu picioare in usa,usa sparta si dl in casa.Sun iar la politie,vin si-l iau mai mult fortat si dus a fost.Asta a fost pana dimineata pe la 7.Eram plecata spre serviciu cand ma suna mama ca iar a venit,a spart si mai rau usa,in asa fel incat nu se mai poate inchide,e rupt tocul de tot.Suna iar la politie,vin mult mai repede,dar nu l-au mai gasit acolo,de frica plecase.Si domnul care venise de la ploitia comunitara ii zice mamei sa ne ferim de el ca sigur are probleme medicale.
In drum spre serviciu o anunt pe colega mea ce am patit si ii zic ca s-ar putea sa treaca pe acolo.La nici 10 minute ma suna saraca colega ca a ajuns nebunul acolo,batea in usi si intreba de mine,ca vezi Doamne sunt plecata de acasa de o gramada timp,numai prostii...Ii spun sa-i zica sa ma astepte jos.Ajung la munca si "domnul" avea pretentia sa-i dau cele 2 milioane ce mi-i daduse.I-am zis ca am luat mancare la fete si dau sa plec.Cand iar incearca sa dea in mine.Noroc ca erau colegi de-ai mei afara si au intervenit.A iesit seful,un om de toata isprava,care l-a mascarit pe masura vorbelor ce-i ieseau lui din gura si care m-a trimis acasa sub supravegherea unui coleg.
Si uite asa am ajuns la finalul unei relatii despre care nici prin vis nu credeam ca se va sfarsi asa.Nu am nici un regret,ma doare doar pt fete,vor intreba candva unde-i tata,pe masura ce voi putea (in functie de cat inteleg ele) le voi explica.Ma doare pt ai mei,care sufera din pricina mea.Nu stiu cum sa-i fac sa inteleaga ca eu nu sufar din cauza dragostei.Ca ceea ce a facut a sters orice urma de iubire din mine...Sper sa-i fac sa inteleaga...
Stiu pentru moment ca am doua fete minunate care merita tot ce e mai bun in lumea asta,pentru care sunt in stare sa fac orice.Sper si ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea puterea sa le cresc asa cum imi doresc,sa fim sanatosi si ce va fi sa fie mai bine!
Credeti ca am gresit?Ca m-am pripit cu hotararea despartirii?Eu simt ca nu mai am nimic pentru omul asta,in ultimul timp creea numai greutati.Decat sa-l "cresc si sa-l edeuc" si pe el,imi canalizez toate eforturile pt fete!
Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi,sper ca am reusit sa ma fac inteleasa si daca aveti timp pt cateva vorbe,recunosc ca mi-ar prinde bine.Va pup si va doresc tot binele din lume!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Raspunsuri
szivarvany spune:
esti o femeie curajoasa si o mama deosebita ! Ai luat cea mai buna decizie pt tine, pt fetele tale !
Iti doresc muuulta sanatate si sa aveti parte de tot binele din lume !
Ma bucur ca ai scapat cu bine si esti optimista ! Asa si trebuie, ai pt ce lupta, pt ce merge inainte !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
dianocica spune:
nicol daca te ajuta cu ceva eu cred ca ai facut f bine. tot. ai acordat destule sanse cat sa nu iti para rau, dar ai reusit sa pleci la timp. iti doresc sa scapi definitiv de relatia asta cat mai repede si sa iti cresti copiii intr o casa cu liniste.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
nicoll_mada spune:
Giulia multumesc!Mereu am luptat pt ceea ce am crezut ca merita.Chiar si pt relatia asta am luptat atata timp cat am crezut in ea.Si eu va doresc voua toate cele bune!
Diana va mai dura putin pana vom scapa definitiv.Adica si legal,momentan trebuie sa am si rabdare sa strang banii pt avocata.Nu-mi permit chiar acum,dar cam in 2 luni sper sa fie ok.
Cat despre casa linistita cred ca de acum vom avea.Am uitat sa va spun ca in noaptea de luni spre marti a spart si un TV trantindu-l pur si simplu.Fetele au dormit,dar undeva in somn,Codruta,cea mare,cred ca a perceput ceva.A intrebat-o pe mama mea "de ce tipa tata si trantea usile"...Multumesc pt vorbele bune!
MMN
toanca spune:
nicol daca te ajuta eu cred ca ai facut f bine; si eu as fi procedat la fel in locul tau.
Mult curaj in continuare
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
dulcetica spune:
Bravo Nicoleta!Sarbatori fericite!
Ai grija sa retii aceste aspecte ,ca sigur va aparea la un moment dat proaspat reciclat, cu pretentii ca vrea sa-si creasca copiii ,cind el nu poate fi responsabil nici pentru el.Textele de genul asta tin de obicei si mai pierzi nu stiu citi ani din viata.Numai bine!
mihaela_ce spune:
Imi pare rau ca se intampla asta acum in ajun de sarbatori,dar cred ca ai facut cea mai buna alegere. Acum ramane sa nu cedezi indiferent ce iti va promite,pentru ca va ajunge si la asta cred,te va santaja cu fetele ,nu sunt eu mama Omida,dar am mai vazut situatii asemanatoare.
Ai parintii langa tine,inteleg ca te sustin,nu ramane decat sa fi puternica.Fetelor le e mai bine asa decat cu scandaluri si vorbe urate adresate mamei lor.
Iti doresc numai bine
corinadana spune:
Nicol sa ti traiasca fetitele! Sa mergeti toate trei mai departe fericite si sanatoase ca nebunul nu era ptr voi.
Sanatate multa!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
nicoll_mada spune:
Toanca multumesc!
Dulcetica nici moarta nu pot uita ce a vorbit!Si poate sa vina cu orice text,nimic nu va tine.Sa vrea copii?Da,ii voi da dreptul sa-i vada,e tatal lor,dar numai sub supraveghere.Voi preciza acest lucru si in instanta cand va fi cazul.Pot aduce oricand martori in ceea ce priveste caracterului lui violent,iresponsabilitatea,minciuna...Sper sa reusesc!
Mihaela si luna de pe cer o poate promite...sti ca e o vorba: "a zburat puiul cu ata!"Nimic nu ma mai poate intoarce.Doar linistea fetelor si este suficient ca sa nici nu clintesc capul in spate!
Corina multumesc!Si voua toate bune!
Va multumesc tuturor,chiar e bine sa-ti fie cineva aproape...
MMN
monalac spune:
NICOLL MADA,imi pare f rau pt ceea ce ti s a intamplat...dar e mai bine ca ai descoperit acum...bucura te ca ai 2 comori,ele iti vor fi alaturi si asta e cel mai important...sarbatori fericite si multa liniste sufleteasca!
14+
Mami de Cris
Poze Cris
Ioana75 spune:
Nicoll, sa fiti sanatoase si sa aveti noroc. Bine ca ati scapat de nebun.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei