Temperatura basala si ovulatia

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Progesteronul ce semnifica daca este mic ?
Ca nu ai ovulatie ?

Am inteles ca LH din faza ovulatorie daca iese mai mare inseamna ca ai ovulatie (la mine a crescut din ziua 3 in ziua 12).

de 8 martie
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Azi dimineata mi-am luat temperatura si a fost 37 grade, dar cred ca asta mu semnifica nimic inca.

Draga alinushca am prestat imediat dupa ce mi-a iesit testul pozitiv si am stat si 30 min cu picioarele spre abdomen ca asa scrie pe testul de ovulatie ce l-am cumparat.

Sunt fete care spun ca ele stiu cand au ramas insarcinate. Au ceva simtome ? Sau dau cu presupusul.

Eu am avut ceva intepaturi in ovarul stang, atat am reusit eu sa disting.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Draga Syris, din mesajul tau am inteles ca esti insarcinata din niembrie 2007.In cazul acesta iti doresc tot binele din lume si multa sanatate.Sper sa ai o nastere cat mai usoara si pentru Micul tau - sa vina pe lume cu nota 10!!!!!!!!!!!!!
Eu stau cam asa: Ieri mi-am facut un test de ovul si mi-a iesit pozitiv iar tb ieri dim a fost 36,9(asa a fost de 4 zile incoace)Aseara am prestat si azi dimineata am avut tb 37,1si pe la ora 10 cand am facut testul de ovulatie nu a mai iesit pozitiv.Eu trag concluzia ca ovulatia s-a produs si sper ca nu am ratat momentul.Oricum pt mai multa siguranta ,prestam si azi.Doamne -ajuta!
Sper sa va dau o veste buna peste 2 saptamani, dar daca nu va fii asa o sa ma rog in continuare si sigur se va intampla minunea.
Azi mi-am facut si fsh si lh (ziua 13)iar fsh din ziua 6 mi-a iesit 7,46miu/ml.O fi bine? Doctorul mi-a spus ca e normal.
de 8MARTIE
si inca o data multa, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Gabi- sa stii ca si eu am simtit ca o intepatura dupa ce am prestat si sper ca a fost de bine.Desi eu ma concentram sa simt ceva si parca am simtit o chestie , acuma sper sa nu fi fost numai imaginatia mea.Si eu am auzit ca atunci cand se intampla minunea , trebuie sa simti.Cine stie cum o fii?!
Mult succes si te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Adelu', da si eu zic ca ai ovulat deja si pentru siguranta, e bine sa va faceti si azi de lucru Valoarea FSHului e normala, cum a zis si dr.
Da, e adevarat, suntem in 18s5z azi cu bb2 si ne rugam sa fie totul bine. Multumim de urari! De aproape 2 sapt ii simt si miscarile dar parca sunt din ce in ce mai rare si asta imi da o stare tensionata. O fi bine? Fetita era tare neastamparata cand era in burtica si intr-o continua agitatie, nu puteam dormi nici noptile si cand s-a nascut tot asa a ramas, n-ar fi dormit deloc, a fost un bebe agitat, plangacios si acum o fetita fara stare
Intreba gabita cand sa presteze si alinush deja i-a raspuns. Eu nu mi-am facut niciodata un test de ovulatie, cand vedeam ca mucusul se subtia, ne puneam pe treaba. Mai bine sa fie acolo in asteptare. Trebuie luat in considerare ca la le trebuie timp sa fie apti pentru fertilizat ovulul! Si asta nu se intampla in minute, cum gura lumii spune. Cand ajung in colul uterin le trebuie o reactie de capacitare, sa fie capabili sa inoate in sus spre trompe si apoi o reactie acrozomala sa fie capabili de fertilizare. Toate la un loc pot dura ore, am citit si 10h! In studentie am invatat ca dureaza chiar mai mult. Apoi, se spune ca traiesc mai mult dar daca mucusul vaginal nu e bun calitativ, nici 48h nu rezista. Ovulul iarasi, e foarte vulnerabil, a zis alinush', maxim 24 de ore, unele studii de FIV spun ca doar 12 Sunt asa de multi factori care influenteza procesul ca nu e de mirare de ce nu se intampla usor pentru unii...
Madalinu, o tranzitie cat mai usoara iti doresc! Dupa mine, greturile sunt un semn bun, ca hCGul creste, chiar daca nu e deloc fun perioada asta. Tinem pumnii sa nu te dai de gol prea devreme la colegi
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anoma1 spune:

buna fetelor. sunt si eu noua pe site si citesc cu interes tot ce apare.sunt o gramada de informatii care te ajuta sa intelegi mai bine ce se intimpla cu tine sau ce nu e bine... deci, incercam de vreo 2 ani sa avem un bebe dar cum se lasa prea mult asteptat am luat-o pe fir si pe care ... medicala. sunt la a doua luna de stimulare cu ovamit si in ziua 15-16 injectie cu pregnyl (am cm la 329-30 zile) asa ca ovulatia e mai tirzie la mine. din pacate luna asta a iesit prost, un singur folicul de 16mm si endometru f mic (doar 6...). doctorita a spus ca daca nu se intimpla nimic nici luna asta trecem la tratamente mai .... puternice pt ca se pare ca ovarele intimpina rezistenta. am facut 40 de ani (deh unii isi gasesc perechea tirziu si vreau sa recuperez timpul cu 2 bebelusi odata daca s-o putea). am incercat sa ma abonez pe site-ul fertility friend fara succes. se pare ca deja este foarte aglomerat. acolo iti recomanda sa folosesti accesul cuiva deja inscris... nu inteleg de ce nu se mai pot face inscrieri dar pare f. bine pus la punct si nu am acces la informatii... ma poate ajuta cineva care e deja inregistrat? please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
in legatura cu tb nu stiu ce sa zic, eu nu am incredere
eu stiu ca am ovulatie dupa ecografie endovaginala
am facut azi un test de sarcina -negativ desi tb era in ultimele zile37,4,deci nu stiu ce sa zic...
oricum succes la toate

Mergi la inceput