Cafea cu aroma de femei - 58

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,gagici!Am racit im pd. ma-siiAm inceput sa iau hapuri ca nici n-am inceput treaba.
Bai Marule,care-i parfumatu'?Ca am vazut toate neamurole acolo,parca-i Turnu' Babel.Si mie-mi place sa admir ce-i frumos,inclusiv tipele care arata sau se-mbraca fain,asa ca nu te mai explica si justifica atata ca ma 'nervezi!Ce,ne stii asa de incuiate?
Monica,bine ai venit!Aici poti posta cat vrei ca n-are nimeni grija noastra,suntem ca pe o insula pustie si tare-i bine.Nu-s scorpii pe aici!!!Sunt numa' fete destepte si de gasca!
Vad ca-s prima care s-a sculat asa ca la cacacafelute si croissanturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

Am facut cafeaua...

Iar sint prima? De stefi ce stiti?

Monica cu stelutza bine ai venit cu stea cu tot. Ia de bea o cafea si poftim la o birfa mica.

Astazi sper sa ma o zi scurta. La serviciu. Miine intram in vacanta pina pe 3 ianuarie ... asa ca ... timp de cafele si de plimbareli.
Apartamentul nu-l terminam asa ca ... sintem inc in proces de stringere a lucrurilor din cel vechi.

Va pup si va urez o zi buna.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

D-na W te-ai pierdut in peisaj???

Uite ce spune Maru:

http://xceei.mcmaster.ca/students.html
uite-l aici, in pagina, Khosrow Modarressi

Deci intra iar si cauta-l ... pe Khosrow Modarressi. Mai mama, asta-i numele lui... nu vre-un salut intr-o limba straineasca.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

sunt Lulu(ii fac puncte monei)
D-na W, Ina, voi spuneti ca sunteti harnice in dimineatza asta.Eu nici n-am mers la nani, is trezita de ieri.Inca mai fac:1 2 3 -hhhhhhmmm-imping
De Stefi, incercati la :Odiseea sarcinii...-Mamici de Italia, poate au sunat-o aseara.

Is la mona, drinkai o cafea, dupa care plec la somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gagici cafeaua mea e pe juma' bauta,restul zace racita in asteptare.N-am timp sa stau,ca am de facut plati si sa fug la banca,chestii d-astea plicticoase ,dar voiam sa va zic ca-mi place gasca,asa la prima vedere,ca n-am apucat sa aprofundez
Da' vin ele si zile mai linistite.
P.S. L-am vazut si io ieri pe parfumatu' cela si ce pot sa zic e ca nu cred ca la urma urmei conteaza ambalajul,e altceva pe viu decat intr-o poza,asa ca io pot intelege .
Aaaa ... si nastere usoara lui Stefi a voastra!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Am intrat la mamici de Italia si vad ca nimeni nu stie nimic inca... desi spuneau ca au nr ei de telefon.

Fanna face si ea investigatii.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ramy,esti constipata de tot impingi?Du-te si culca-te ca tre' sa fii obosita de la atata impins.
Oare ce face Stefi?Sa speram ca doarme linistita langa grasunica ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Am intrat la mamici de Italia si vad ca nimeni nu stie nimic inca... desi spuneau ca au nr ei de telefon.

eu - Ina

- puiutul meu

Am stat toata noaptea, ca poate se gandeste vreo itali-romanca, sa scrie ceva si...NIK.Amu imi pica ochin'gura, cred ca de la atita PUSH.

mona&teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Ramy,esti constipata de tot impingi?Du-te si culca-te ca tre' sa fii obosita de la atata impins.
Oare ce face Stefi?Sa speram ca doarme linistita langa grasunica ei.

W

Nu sunt eu, decat ca user.E besmetica de LULU

mona&teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

quote:
Originally posted by ina78

eu - Ina

- puiutul meu

Am stat toata noaptea, ca poate se gandeste vreo itali-romanca, sa scrie ceva si...NIK.Amu imi pica ochin'gura, cred ca de la atita PUSH.

mona&teo

Am uitata sa ma "semnez"
Lulu(ii fac puncte lui ramyteo)

mona&teo

Mergi la inceput