Cafea cu aroma de femei - 58

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ca bine zici
Ce as mai bea un paharel ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angelina s-a latit... ca n-a pus nici un spatiu intre icon-urile folosite. Daca editezi si imparti niste spatii... isi revine pagina.

Vad ca Stefi n-dat nici o veste ... sa ne uitam la odisee sau la mamici de italia... ca acolo mai scria ea.

Eram tare suparata ieri, mi se pare ca eco de la cabinetul nostru e o vechitura. Ca dr nu a vb destul cu mine... ca nu mi-a spus mai multe despre bebe.
In fine... acum m-am calmat.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cand l-am nascut pe primul nici nu existau eco,iti punea o palnie pe burta ca sa asculte bb,si atat.Incercai sa ghicesti sexul dupa burta,daca-i tzuguiata sau nu,daca ti se latea bazinul,etc.Asa ca ai putina rabdare pana data viitoare.

Mergi la inceput

Atunci ghiciti... burta mare - inca din luna a 2-a a crescut, nu m-am latit, ci doar am facut burtica mai mare ... putin pulpele s-au marit si sinii au devenit f apetisanti.

Descriere completa.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

ce spui tu e valabil pt. toate sarcinile.Mai tre' sa astepti putin.Io am avut burta tzuguiata la amandoi=baieti.Cand e burta mai rotunda si te latesti in bazin=fata.dar bineanteles ca nu-i o lege.

Mergi la inceput

Data trecuta dr a spus ... pare a fi fata, dar nu stim sigur. Ieri.... schimbare. Nu stim. Eu zic "nu-ifata?" ... a nuuu sa vedem, era prea devreme... sa vedem de acum incolo.
Sa nu fiu nervoasa...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor.
Ina sa sti ca eu am fost internata de 4 ori si am fost la eco foarte des chiar daca mi-a facut in acea luna eco la spital ma mai chema si la cabinet dar niciodata nu a reusit sa vada ce ii chiar mai mult intr-o zi am fost la un alt dr. sa vade ce zice si ficamea se juca cu noi cucu-bau isi intorcea capul si o manuta si cand ziceam ca mai un pic tzusti inapoi.
Si atunci mi-a zis cred ca-i fetita ca nu vrea sa o vedem.
Asa ca va pup si sanatosi sa fiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

si eu
1 2 3 -hhhhhhhhmmm- respiram

Daca mai trebuie sa-mi spuneti

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

misiune indeplinita, am facut poze la distractia cu cadouri. dupa amiaza le descarc si maine le gasiti pe net

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Am fost la serbarea de la gradi.Luana a fost putin dezamagita de cadou, pentru ca mosu nu i-a adus nicio jucarie.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile

Mergi la inceput