Cafea cu aroma de femei - 58
Raspunsuri - Pagina 14
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Cam asta gatesc si eu,mai sunt afumaturile de care io nu ma pot atinge fara sasufletul din mine.
Adin,nr 7 imi pare cea mai nasoala boala pe care a avut-o Vivi,sau ma-nsel?Sa dea Domnul sa petreceti bine si sa fiti sanatoase,locul pare a fi minunat!
Maru,toti din invatamant sunt in vacanta!
Fana,cand esti director ai si un amarat de Matiz,ca nu le poti avea pe toate-n viata asta.
W
concediu mama, de conced vorbesc, nu de vacanta
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
violeta69 spune:
Adina,am inteles 
deci nu e Mihai
dar e ceva si cu Mihai ...aici n-am priceput...faza cu cadourile si mai ales pe cea cu bulionul
da'las' ca ma prind eu in cele din urma ![]()
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MsLara spune:
Violeta trebuie sa sapi putin prin cele 58 de capitole si te prinzi ce si cum ![]()
M-am intors si eu de la masa de Craciun! A fost bine si frumos ca mi-am facut hatarul:
creveti, creveti, creveti
.
Nu stiu ce face Wendy cu "nora" dar eu ma gandeam sa-i iau iubitului meu o tigaie/cratita de teflon! Cum el e bucatarul sef mereu se opreste cate o jumatate de ora la rafturile cu Tefal...
Dupa ce am citit la "cadouri inspirate"
nu mai sunt sigura ca e o idee asa buna. Voi ce ziceti?
Lali 
wonderful spune:
Mara,mama,noi avem un anumit nr. de zile de concediu si le luam dupa cum vrem,bineanteles cand e si vacanta pt. copii.As putea sa stau in activitate,adica sa fac tandem cu portarul,daca vreau mai multe zile de concediu la vara sau daca-s
.
Aida impinge si acuma,cred.
Violeta,Adina se referea la 'Femina intim.capitolul 'Cel mai nepotrivit cadou' care-i de coma.![]()
Bai,pute a afumatura in casa de-mi vine sa dorm in parcare.
A_Iulia spune:
Haha Lali, poate-ti da cu cratitele-n cap! Auzi ce cadou ia Lali pentru iubitul ei ![]()
Violeta, neaparat sa citesti subiectul cu cadourile, e BESTIAL ![]()
Inutza, sigur ca facem poze, da' problema va fi, normal, cu descarcatul lor in laptop. Asta cam dureaza de regula pana ma mobilizez ![]()
Maru, n-ai plecat dupa skiuri?
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Lali,ia-i si un polonic,un ceaun mamaliga,sa i le dai din usa ca sa ai avans sa nu te nimereasca...![]()
MsLara spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Haha Lali, poate-ti da cu cratitele-n cap! Auzi ce cadou ia Lali pentru iubitul ei
Violeta, neaparat sa citesti subiectul cu cadourile, e BESTIAL
Inutza, sigur ca facem poze, da' problema va fi, normal, cu descarcatul lor in laptop. Asta cam dureaza de regula pana ma mobilizez
Maru, n-ai plecat dupa skiuri?
Adina + Olivia Q1.04
De-aia nu le-am luat...nu ca nu i-ar place, dar nu cred ca le-ar aprecia
ca si cadou de Craciun Dati-mi si mie o idee, pleease!!!
Lali

ina78 spune:
Poftesc si eu la afamutura D-nei W si al excursia Adinei. Se pune...
Acum sint serioasa... am conceput cu greu un subiect de ajutor... vis-a-vis de influenta ecografiilor in sarcina. Asa ca ajutati-ma cu informatii... daca stiti.
Vreau sa fac 4 eco in 5 sapt din care un eco morfolog de 22 sapt. E mult? Sint dusa eu... dar nu vreau sa ... afectez si bebele.
eu - Ina
- puiutul meu
MsLara spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Lali,ia-i si un polonic,un ceaun mamaliga,sa i le dai din usa ca sa ai avans sa nu te nimereasca...
W

daca ma gandesc bine nici tu nu ai apreciat "ustensilele" de la sotzul tau

E clar, Tefalul pica

Hai dati-mi idei, ca i-am luat pana acum si parfumuri si haine si bilete la concursul de moto...de data asta sunt in mare pana de inspiratie!!!

Lali

sufletul din mine.