Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cred ca ai face f bine.
Sa ne tii la curent..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns animafilm spune:

Buna ziua!
Aveti dreptate in legatura cu aceasta gradinita care are si after school; baiatul meu a fost acolo din 15 septembrie pana in 16 decembrie si l-am retras; multe cauze pe care le-am descris in site-ul reclama ; concluzionand lipsa de interes, lipsa de experienta, minciuni si delasare.
Am incercat sa tot trec cu vederea de mai multe ori anumite semne - baiatul meu este mare, are 7 ani, a mers la ei la after school - nu mai am probleme de genul cazaturi, mucisori la nas nestersi sau educatoare care sa ameninte cu brigheta, dar.... va rog cititi pe "reclama" - lucrurile se aseamana; parerea e ca trebuie sa stati departe de aceasta gradinita - after school Little Einstein

pentru danonica - OPC-ul poate fi atentionat printr-un simplu e-mail; m-am gandit si eu sa le scriu ceva din cate am patimit
numai bine tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns animafilm spune:

Retranscriu ce am scris si pe alt site, pentru ca vad ca nu a aparut numele site-ului la care fac referire:

Intr-adevar trebuie sa va FERITI de aceasta gradinita care are si after school. Baiatul meu a fost la "after school" din septembrie si, din pacate, am fost obligati sa il mutam la un alt after school din cauza comportamentului lamentabil al celor doua managerite, iar vorba aceea ca "pestele de la cap se impute" se aplica si in cazul de fata. Baiatul mau are 7 ani si e destul de mare pentru a nu mai avea problemele pe care le-ati discutat pe forum, totusi eu m-am confruntat cu urmatoarele:
- copilul a fost la after school din 15 septembrie pana pe 16 decembrie, cand a inceput vacanta; In toata aceasta perioada, nu am semnat nici un contract de prestari servicii, nimic - la un moment dat a facut referire la acest contract cand "mi-au spus" in scris ca am intarziat si "conform contractului" o jumatate de ora intarziata inseamna 10 lei; eu zic "pai noi nu am semnat nici un contract" , ea "vai, nu se poate, trebuie sa-l semnam cat mai repede, caci suntem in mare culpa", mi l-au printat si l-am citit - nu era adaptat pentru after school, ci era cel standard pentru gradinita. Le-am zis acest lucru si am subliniat ca ar trebui introdus si un paragraf despre obligatia lor sa-ii ia de la scoala si sa ii aduca la after school. Din acel moment nu am mai auzit nimic despre nici un contract pe care ar trebui sa-l semnam. De ce? Deoarece copiii asteptau la scoala si cate o jumate de ora in octombrie pe "asa zisa invatatoare" care avea obligatia sa ii si ia de la scoala si care venea de departe, iar mijloacele in comun intarziau. Astea in conditiile in care scoala nr. 3 este la 5 minute de mers pe jos de after school. Dar nu exista o persoana disponibila sa ii ia de la scoala. In luna decembrie s-a remediat acest neajuns si ii lua mai repede bucatareasa.
- am vrut de la inceput sa-l inscriu la optionale "engleza" si "aikido"; engleza am platit de la inceput, in schimb cu aikido au fost "ceva" probleme, redau mai bine discutiile avute pe aceasta tema: Ele " foarte bine , va incepe de la 1 octombrie" , dar pe 1 octombrie imi zic " sunteti sigura ce vreti aikido? la teatru nu vreti sa-l dati? avem o profesoara foarte buna? " Eu zic "Nu, la aikido; e vreo problema?" Ele : " Nu, nici o problema; trebuie sa vorbim cu profesorul si vom incepe, cat de curand". Trec cateva zile, Eu intreb ce se intampla? Ele imi raspund ca "nu sunt destui copii si s-ar putea ca sa coste mai mult, adica de la 100 de lei sa fie 150 de lei"; "nici o problema" zic eu, deoarece speram ca baiatului meu sa-i placa la acest after school daca va face aikido, deoarece nu ii placea si ma batea la cap sa nu mai mearga. Si eu ce faceam cu el in aceste conditii? caci acest after school este aproape si de scoala lui si de casa noastra. Mai trece ceva vreme si la intrebarile mele mi se raspunde ca profesorul este plecat in provincie si cand se intoarce il vor intreba daca vrea sa faca cu 3 copii, caci numai atatia erau. In sfarsit au inceput aikido la sfarsitul lunii octombrie - m-am bucurat de parca cucerisem o victorie in lupta.....
- au mai fost si alte mici probleme de organizare pe care eu am tot incercat sa le trec cu vederea, dar care s-au tot acumulat si care au dus la retragerea de la acest after school, de exemplu:
- erau doar 5 copii la after school, dar fetele nu prea erau organizate: intr-o dupa-amiaza am venit sa il iau si am aflat ca ora de engleza nu s-a terminat - dar ca baiatul meu nu facea. Ele "Vreti sa faca engleza?" Eu "Nu numai ca vreau,dar am si platit ora de engleza", Raspunsul lor a fost "Cica au intrebat cine vrea sa faca engleza? iar baiatul meu nu a vrut - "Cum adica?" zic eu; "Da, zic ele; noi vrem sa ii responsabilizam pe copii!"; Eu, atunci, am intrat probabil automat in categoria parintilor "autoritari" deoarece am spus "Va rog am platit pentru engleza, vreau sa faca engleza!!"
- au o fata - educatoare la gradinita pe care o vedeam doar cand il luam pe baiat seara - ma deranja cum arata - de fapt cum se imbraca - avea in mod inevitabil pantaloni negri mulati cu talie joasa, ea fiind mai grasuta si cu tenul mai inchis - mie sincer imi era cam jena de situatia in care ma gaseam deoarece de cele mai multe ori era si cate un tatic care isi lua odorul de vreo 2-3 anisori de la gradi, iar "educatoarea" cu pricina ii imbraca fetita/baiatul moment in care ii vedeam inevitabil chilotii tanga, iar educatoarea ii povestea taticului din aceasta pozitie cu vedere directa la chilotei ce a mai facut copilasul la gradi si cat de tare a mai evoluat. De abia m-am putut abtine sa nu ii zic ceva cu referire directa la acei chilotei. Taticii cu pricina, daca citesc acest mesaj, stiu despre ce vorbesc. Iar pentru mamici, aveti grija - ispita poate veni chiar si de la gradinita
- managerita Ioana este total lipsita de simtul umorului, miss Ana pare mai umana - dar cele doua sunt surori.
- am considerat ca "intensiv engleza" inseamna ceva pentru aceasta gradinita, dar m-am inselat: la after school nu faceau nimic - le-am rugat sa imi spuna ce cuvinte fac pentru a le repeta acasa - dar in doua luni nu am primit nimic (septembrie, octombriee si noiembrie), copilul in tot acest timp nu a invatat nimic, chiar nimic. Cand am platit alocatia pentru luna decembrie - am aflat cu stupoare ca de la 100 lei se facea engleza 150 de lei. "Cum ati scumpit engleza?" - intreb eu socata (deoarece ma asteptam sa-mi spuna ca din cauza faptului ca au fost multe teme la scoala, engleza nu au mai facut si din acest motiv ne dau banii inapoi); "Nu" zice managerita, "de ce ma intrebati?" zice ea senina ca pasarea cerului. "Pai luna trecuta am platit 100 lei"- zic eu cu stupoare. "Vai nu se poate" - zice ea "Toate optionalele noastre sunt 150 lei", "inseamna ca luna trecuta ati platit prost, caci engleza atat costa 150" - "......." am amutit, iar in gand mi-am zis ca tipa asta isi bate joc de mine;
- tot in "fluturasul de plata" a lunii decembrie am regasit si cat costa Petrecerea de Craciun care citez "va fi una de mare tinuta" si care costa 190 lei. In cursul lunii noiembrie cred ca m-au intrebat de vreo 4 ori daca participa, dar nu mi-au zis nici o clipa ca ar fi vorba de vreo "participare" baneasca. Eu nestiind ce inseamna pentru ele "a participa" la serbare am raspuns de fiecare data ca "participam". Vazand cat costa m-am mirat, iar managerita mi-a raspuns contrariata "la scoala nu participa la serbare? nu ati platit nimic?" - pentru ele a participa la o serbare - a spune o poezie, un cantecel - inseamna numai bani. Poate suna dur ce spun, dar efectiv asta am simtit ca inseamna la acest after school.
ACESTE ULTIME DOUA INTAMPLARI M-AU DETERMINAT SA RENUNT LA ACEST AFTER SCHOOL, ramanand cu un gust foarte amar dupa aceasta experienta, iar mi s-a intarit convingerea ca OMUL SFANTESTE LOCUL si nu invers. Baiatul meu, ca si fetita mea, care e mai mica, a mers la o gradinita de stat, iar noi am fost foarte multumiti de ea - poate noi am avut noroc - dar vazand toate lucrurile amintite mai sus efectiv nu am putut sa nu compar ce am vazut la gradinita de stat si erau clar NET SUPERIORI cei de la stat. De ce? Deoarece orice plata era afisata din timp la avizier; meniurile erau afisate zilnic, ce se facea la engleza era afisat in momentul in care se facea, orice poezie cat de mica era afisata pentru a putea fi repetata acasa, etc. etc. Iar toate astea erau de vreo 4 ori mai ieftine decat la particular. Va recomand cu caldura gradinita de stat unde au fost cei doi copii ai mei de pe cheiul Dambovitei Gradinita nr. 73.
- la scoala nr 3, la care merge baiatul meu si care este la 5 minute de after school, se fac cursuri de inot gratuit pentru copiii inscrisi la scoala: reactia manageritelor de la Little Einstein a fost urmatoarea: "Chiar vreti sa-il dati la inot? caci se imbolnavesc si lipsesc de la scoala" - chiar nu isi dau seama cat de sanatos pentru organismul in formare a copiilor este inotul? au terminat amandoua medicina - oare nu au invatat ca inotul la aceasta virsta este foarte bine venit? In orice caz, baiatul a mers la inot iar in zilele in care mergea, noi, parintii, mergeam sa il luam deoarece after schoolul nu dispunea de personal suplimentar
- le-am anuntat inca de la inceputul lui decembrie ca din luna ianuarie baiatul meu nu va mai veni - iar motivul invocat de mine a fost ca se intoarce bona copiilor din Italia si le-am rugat sa nu ii spuna nimic baiatului, pentru a nu-il zapaci. Peste vreo saptamana, baiatul m-a intrebat daca este adevarat ca vine bona sa aiba grija de el, eu l-am intrebat de unde stie; raspuns "de la miss Ioana"; atunci eu m-am cam suparat si i-am spus sa ii spuna lui miss ioana ca nu vine nici o bona la el si ca il vom muta la un alt after school deoarece little einstein nu este bun. De cand au aflat ca urmeaza sa il mutam, seara cand il luam au incetat sa mai apara cele doua managerite si sa mai zambeasca si sa ne ureze "Seara placuta" - practic s-au facut nevazute....
- tot in cursul lunii decembrie dupa ce le anuntasem ca renuntam, intr-o zi am aflat ca baiatul urmeaza sa iasa mai devreme de la scoala; am sunat si mi s-a spus ca nu pot sa il ia numai pe el mai repede ceilalti parinti neanuntand nimic. asa ca nevrand sa astepte copilul in curtea scolii am plecat de la serviciu sa il iau eu si sa il duc la after school; surpriza in curtea scolii venise bucatareasa sa ii ia, caci toti copii ieseau mai devreme; pe mine nu ma anuntasera ca urmeaza sa il ia; asa ca am batut drumul de pomana.
Stiu ca am scris cam mult, dar am considerat ca am aceasta datorie morala pentru toti acei parinti interesati sa gaseasca o gradinita sau un after school de incredere. Eu nu pot decat sa va avertizez cu privire la acest after school - gradinita Litle Einstein. Fetele sunt ahtiate dupa bani, copii sunt trecuti pe planul doi, sunt mult prea tinere, fara experienta si fara buna vointa.
In concluzie, dragi parinti deschideti bine ochii in momentul in care il inscrieti pe micut la gradinita - nu tot ce e scump e si bun - orice semn, cat de mic, ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi sa va dea de gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissAnis spune:

Buna seara tuturor!
Sunt Ana Maria, am un pui pe nume Ian.
Nu sunt o mamica fictiva, cum ati putea crede, ci chiar sunt multumita de Little Einstein!
Am ales solutia cresei cand m-au lasat balta bonele, desi copilul meu nu a implinit inca un an. Am ales acest loc fiindca e foarte aproape de casa, iar la prima vizita mi s-a parut ok. Totul e curat, copilul mananca, doarme si are mereu scutecul schimbat. In plus, a invatat destule lucruri noi. Nu am pretentia sa fie tinut in "puf" fiindca nici eu nu l-am invatat asa. Si cu mine mai cade, se mai accidenteaza, se mai imbranceste cu cate un copil in parc. Nici noi nu suntem infailibili, dar o educatoare care trebuie sa aiba grija de mai multi copii odata. Ce sa-i faci? Cat despre boli, e perfect normal ca un copil "suspect" de vreo maladie contagioasa sa fie retinut de la a mai intra in contact cu alti copii, pana se dovedeste ca nu are nimic, sau ca a trecut pericolul. M-as supara mai tare sa aflu ca Ian are colegi bolnavi care umbla liberi prin gradinita, decat sa mi se ceara sa-l tin acasa. (pentru cei care au mai scris pe-aici: roseola e o boala contagioasa)
Despre mancare, nu stiu cat de bine se respecta meniul si cat mananca de fapt copilul meu, cert e ca uneori, dupa ca il iau de la cresa mai vrea sa manance si acasa. Dar si asta consider ca e in limite normale.
D-rele manager sunt dragute, dar e normal sa aiba o anumita curba de invatare. Nu e o meserie usoara (sa gestionezi o cresa-gradinita) si experienta se dobandeste. Noi trebuia sa achitam prima luna in avans pentru a beneficia de un loc in toamna, si, cum nu am avut banii atunci, ne-au pastrat loc chiar daca nu aveau nici o alta garantie. A fost dragut.
Nu spun ca totul e roz, dar nu am motive intemeiate de ingrijorare. Imi pare rau pentru cei care au avut probleme! Poate o comunicare mai buna ar fi fost de ajutor!
lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

observ o usoara asemnare intre<< miss<<din cele 2 postari
ma scuzati daca mi se pare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce ciudat ca unele persoane apar si scriu tocmai primul lor mesaj (si singurul) exact la acest subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemernica spune:

Citesc subiectele cu granite..si gardinita aceasta este langa noi..asa arata bine..nu stiu detalii dar vad multi copii..
mamica lui ian-miss nu cred ca este fictiva..daca este mamica lui ian care vine aici in parc la kiseleff..ca nu intalnesti des acest nume..si stiu ca are copilu la aceasta gradi..poate a citit si aintrat sa vada ce si cum.. si a tinut sa isi zica parerea..
al meu merge la alta gradi..ce sa zic..gradinita chiar perfecta nu exista..sunt si bune si rele..important e ste sa predomine bunele 90% iar cele rele sa fie numai mici nemultumiri..caci lucrul perfect nu exista..
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissAnis spune:

Asa e. Vin cu Ian in Kiseleff si in parcul de pe Cuza. Si e adevarat ca am intrat pe forum ca sa vad ce zice lumea despre gradinita noastra, deoarece, cum v-am spus deja, am ales-o fiind aproape de casa. Nu m-am uitat deloc pe review-uri inainte.
Intre timp manageritele de la Little Einstein mi-au citit postul si mi-au comunicat ca au inregistrat sugestiile si chiar au suplimentat, de exemplu, portiile de mancare la grupa mica. Opinia unora ca nu sunt interesate decat de bani e nejustificata.
Acest we baiatul meu a implinit un anisor, ocazie cu care au facut o mica petrecere si la cresa. Se pare ca s-au distrat copios picii, al meu chiar avea un tonus de zile mari cand l-am recuperat la ora 2.
Va urez succes cu cresele si va sugerez sa nu mai puneti raul inainte.
Eu nu o sa mai intru prea curand pe forum, nu prea am timp de asa ceva. Daca doriti sa ma intrebati ceva astept mesaje pe mail.
Pup
Ana Maria Teodorov (real name)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissAnis
Intre timp manageritele de la Little Einstein mi-au citit postul si mi-au comunicat ca au inregistrat sugestiile si chiar au suplimentat, de exemplu, portiile de mancare la grupa mica.

Sa mor de ras nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissAnis

Intre timp manageritele de la Little Einstein mi-au citit postul si mi-au comunicat ca au inregistrat sugestiile si chiar au suplimentat, de exemplu, portiile de mancare la grupa mica. Opinia unora ca nu sunt interesate decat de bani e nejustificata.

Pup
Ana Maria Teodorov (real name)

MissAnis manageritele alea n-au citit decat postul tau?Celelalte posturi??
E bine ca in urma mesajului tau au marit ratia de mancare / copil

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput