Zodia GEMENILOR (18) Sarbatori Fericite!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu nu sunt in apele mele...Dan are ceva probleme...
Va pup pe toate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi buna tuturor.Mie mi-a aparut un alt cumparator la casa, care da mai mult, sa vedem, poate am noroc si inchei tranzactia
pupam toate gemanutele
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Va simtiti bine sub aripa protectoare a unei persoane în vârsta, care va simpatizeaza si va apreciaza valoarea. Ati putea fi numit – oficial sau nu – urmasul de drept al acelei persoane cu experineta, cel care îi calca pe urme. Aveti multe de învatat de la el, iar într-o zi si dv. veti transmite mai departe tot ce acum dobânditi sub directa sa îndrumare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

salutare
dar urmas material nu se poate, ca cine vrea sa cumpere casa e o cunostinta care are o gramada de bani si nu are copii, asa ca poate-poate
va doresc o zi frumoasa tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu va lasati intimidati de cele pe care le veti vedea ca le fac cei din grupul vostru, la munca ori la scoala. Gemenii ar trebui sa fie ingrijorati despre propriile iesiri sau sarituri de pe fix. Ganditi-va mai bine la propriul camin, la familie si reconstruiti evenimentele care v-au dat peste cap in trecut. Stati calm in orice situatie si lucrati cu cordialitate alaturi de persoanele care va sunt apropiate.

Pana acuma, sunt bine!

Doina Sper ca orice este rau sa treaca cat mai repede, iar Dan sa aiba credinta multa in puterile sale ca pana acum! Si pentru tine

Olim, pai tu, proaspata mamica, mai ai timp si de tranzactii imobiliare?!

Luna, pentru ca postezi in fiecare zi, dar in fiecare zi, horoscopul!

Mergi la inceput

Da - parca s-au mai linistit apele
O seara cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

si la mine e mai liniste acum...
doar ca am mult de lucru si... atat.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Intrati în contact cu multe persoane, dar fiecare are alt mod de a gândi si de a discuta, de aceea nu trebuie sa va impuneti propriul punct de vedere, ci sa va adaptati lor. Aveti capacitatea de a va integra imediat în orice mediu, pentru ca sunteti o fire libera, ce nu se cramponeaza de nimic. Faceti echipa buna cu ei numai daca ascultati si opiniile lor si daca pastrati discutiile pe un teren amical, respectând varietatea de pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La mine abia acum incepe furtuna adevarata

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

va doresc tuturor o zi frumoasa sa aveti
va pupam,
mami si Alex

Mergi la inceput