Aspirante optimiste > 20 Ani ( 238 )
Raspunsuri - Pagina 4
voicu_bebi spune:
hellouuu giulianna...ce fcai?
...bantui si eu pe aici ca si asa nu am mai fost de cva vreme...hai cine imi zice si mie ce cadouri sa le iau la socrii si la ai mei...![]()
Anca
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

Viriniana spune:
Bebi, eu nu am inceput cumparaturile de Craciun, dar ma gandeam ca sunt asha de multe lucruri dragutze in IKEA, sigur s-ar potrivi ceva pentru socri (cel putzin)! Mie imi plac foarte mult ashternuturile de pat...
http://tt.lilypie.com/Tx4Vp2.png
voicu_bebi spune:
la mine faza e ca ikea nu e in oras si la iesire din oras spre bucuresti asa ca mai greu mai ales ca nu am fost niciodata acolo...dar vreo idee ceva...
Anca

oanasm spune:
bebi multumesc frumos!!! Doamne ajuta sa fie totul bine!!! la fel si tie (cand vine momentul)! te 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
voicu_bebi spune:
oana
...da iubita si eu sper sa vina repede dar cum noi am luat o pauza destul de mare pana cand ne vom reapuca de bebe , deci va mai dura pana va aparea si la mine cele II...apropo vreau sa-ti zic ca ai vointa sa nu ii zici sotului ca esti gravi si sa ii faci o asa surpriza in ziua de craciun...un asa cadou mai zic si eu![]()

bey unde sunteti restul?
Anca

maryb spune:
oanasm, vezi sa nu patesti si tu ca mine.....sotul meu stia ca trebuia sa-mi vina si din moment ce nu i-am spus nimic banuia ca-mi intarzie, dar m-a lasat in pace.....a zis ca astepta sa-i spun eu...![]()
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
marynik spune:
Maryb , ce mai faci , cum iti este? 
Poti sa mi spui si mie cat ti a zis la eco de 5 sapt ca avea sacul embrionar?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
maryb spune:
marynik, saculetul avea 7/3mm parca si corespundea la 5 saptamani.
de simtit ma simt binisor....cu stari de rau si usoara ameteala dimineata si seara....si de 2 nopti dureri mai mari de sani....si simt cum mi se intinde ceva in burtica....ligamentele.....si multa somnolenta.....si multa constipatie.....si cam atat. 
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
oanasm spune:
maryb sper sa nu banuiasca nimik
...mai trag eu cumva de zilele astea...
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
ariana1005 spune:
Claudinna eu am pomenit acum cateva zile de testul post coital ... si am vazut ca ai intrebat azi despre el.
Deci se programeaza un contact sexual ... cu 5-6 ore inainte de programarea la doctor 
.
Iar acolo te pune pe masa ... si cu doua pipete extrage doua probe de secretie ... una adanc din col ... si alta din vagin.
Probele se pun pe lamele de microscop ... dupa care te uiti prin microscop la ele ... si vezi daca 

mai sunt in viata sau au dat coltu'
.
Analiza mie mi s-a parut neplacuta ... datorita sexului programat la nivel de ora. Noi nu ne descurcam in situatiile astea
... dar dupa multe rugaminti s-a ridicat
si am facut si analiza la fix 5 ore de la contact.
Analiza iti arata daca secretia ta cervicala nu omoara 

prin aciditate ridicata.
La noi a iesit perfect
(la fel ca toate celelalte) ... am putut vedea si noi cum inotau 

disperati pe lamela ![]()
Rau este ca daca iti iese negativ testul ... adica toti sunt morti (sau aproape) nu exista tratament pentru reglarea aciditatii ... si primesti indicatie de INSEMINARE.
Am o cunostinta care a facut testul inaintea mea si a avut rezultat de 90% morti ... dupa care a urmat o inseminare ... si acum este
... dupa luni si luni de chin si suferinta.
M-am lungit cam mult
scuze.