Aspirante optimiste > 20 Ani ( 238 )
Raspunsuri - Pagina 14
CrisaS spune:
Onutzule mersi de datele despre progesteron.E dificil...pentru ca imagineaza-ti ca acum la mine e o varza cu carne.Nu mai inteleg nimic nu mai stiu cind e faza foliculara cind e luteala cind e ovulatorie...sa dea naiba...Auzi sint ziua 21 chiar daca ma uit bine am avut cm pe 30 noiembrie...nu mai intelegggg si daca e asa ar trebui sa-mi vina cm la 40 de zile sa am si eu acolo ...o umbra de speranta!!
Am citit de branca ursului ce-a scris mari , nici nu stiu ce sa cred.Ma cam indoiesc sa fie de la branca , e primul caz...care-l aud dar recunosc ca m-am si speriat.Mie mi-a adus soacra-mea nepraznic si cretisoara daca stie cineva cum sa le ia sa-mi spuna si mie
Pup fetele mele.
Pup si burticile..Bujoreata , Ana, Oana, Mary,Vio, atit imi vin in minte.
Kitzy ce scumpa ai fost cu ...faza cu carutul..auzi la ea cica sper s anu mai fiu nevoita sa schimb carutul:))))))))))))))))))
Moni suparatu , ce faci?A venit socsu??
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
claudinna spune:
salutare!!
dma, felicitari pt bebe!!
crisa, da-i bataie cu prestatu' ca daca e albus e super tare, au gigeii in ce sa innoate si pot ajunge mai repede. acuma, nici eu nu stiu cum e cu ovulatia si cu albusul, dar cert e ca e pe aci si ca se produce daca ai albus:))
ariana1005, multumesc mult pt explicatii, sunt pretioase. te rog sa-mi zici si mie cat te-a costat si unde ai facut asha ceva. multumesc anticipat!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
claudinna spune:
bujo, sarbatori fericite!!!
acum vreau sa intreb si eu gravidutele cum erau sanii inainte de a afla ca sunt gravi??
ca sa stiu daca sa ma mai pipai pe ei toata ziua (cum fac acum) sau sa-i las in plata domnului, ca nu-mi arata nimic
adica mie pe timpul zilei imi sunt umflati si sensibili, dar nu durerosi si nici f tari, sunt doar asha fermi, iar seara se cam pleoshtesc. ce parere aveti? ma cam intzeapa cand un ovar, cand celalalt....sa fi ract iar?? dupa o logica as fi cam Z10 DPO, dar dupa realitate...nu mai stiu, zau...
totul pentru bebe
claudinna spune:
am uitat sa va zic ca ziua as dormi de-as rupe, ma apuca un somn bolnavicios, casc de zici ca inghit tot orashu', iar noaptea ma trezesc pe la 12 sau pe la 4...si cu greu mai adorm...
si asta poate fi de la oboseala...dar ma alint si eu un pic si zic ca poate o fi de la altceva....
totul pentru bebe
maryb spune:
claudinna, eu nu m-am pipait inainte de a afla ca sunt insarcinata....ba chiar ma pregateam de controlul pe care il aveam saptamana urmatoare....deci nici o banuiala ca as fi gravi. pot doar sa-ti spun ca simteam ca ma dor, dar si cu o luna inainte simtisem acelasi lucru si nu fusese nimic. Pe mine de obicei nici la CM nu ma dureau, deci acum era a doua luna in care ii simteam durerosi, dar nu foarte durerosi. M-au durut o perioada, dupa care nu ma mai dureau si de cateva zile ma dor din nou (mai ales noaptea cand dorm pe o parte). Iar de intarit nu s-au intarit asa cum au spus alte fete ca simteau ca niste pietroaie si nici nu mi se pare ca s-ar fi marit....eu sunt destul de dotata.....adica nu e nici prea prea, nici foarte foarte ![]()
maryb
7+ cu
mic
comoara mea
claudinna spune:
merci maryb, cert e ca mai am ceva timp pana sa afludaca o fi sau nu ceva,d ar zisai sa-mi dau si eu spernate aiurea:))
totul pentru bebe
oanasm spune:
claudinna apropo de tzitzi...pe mine mereu ma dureau inainte de cm cam cu o saptamana...acu' ma dor cam de la ovu in coace...dar nu durere...ci asa o jena daca pun mana mai...ferm pe ei..acu' cine mai stie, fiecre recationeaza altfel...
crisa si io te
si daca e albush..nu te mai stresa si dai la 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
gaby76 spune:
Crisa, sari pe interes!!!!![]()
![]()
Stai calare pe situatie!!!
Baaaaiiii, pe mine ma dor bidoanele de-mi vine sa tiiiipppp!!! Si ma dor din ce in ce mai tare...M-am imbolnavit...Gata...Sunt
la capatana...Ce mama masii parca imi vine cm-ul maine!!!
http://tt.lilypie.com/HVY9p2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
0+