ce mai stiti de ea ?
http://www.click.ro/actualitate/a-visat-ca-va-fi-ucisa-de-sotul-ei
Acum cateva saptamani postase o fata din America, ca e terorizata de sotul ei...nu am reusit sa citesc tot subiectul ei pt ca si-a sters toate postarile si subiectul a fost inchis .
Citind articolul asta ma intreb daca n-o fi ea,s i sper sa nu fie asa...oricum, mi se strange inima cand ma gandesc la femeia care a murit ce soarta a avut si la copilasii ei, care sunt in momentul asta ai nimanui...
Raspunsuri
danamiha spune:
Din ce imi amintesc nu cred sa fie vorba despre ea pt ca nu avea copii, era insarcinata.
Cutremurator ceea ce s-a intamplat.
tuinea spune:
Sper sa nu fie asa! ceea ce am citit m-a lasat fara cuvinte! Doamne cati oameni nebuni pe lumea asta!
iula78 spune:
quote:Nu-s nebuni, c-ar fi bagati la balamuc. Sunt oameni cu acte in regula, oameni pe care nu i-ai vedea in ipostaza unor bestii (pana la proba contrara).
Originally posted by tuinea
Sper sa nu fie asa! ceea ce am citit m-a lasat fara cuvinte! Doamne cati oameni nebuni pe lumea asta!
rolo spune:
quote:
Initial creeata de laurajr
http://www.click.ro/actualitate/a-visat-ca-va-fi-ucisa-de-sotul-ei
Acum cateva saptamani postase o fata din America, ca e terorizata de sotul ei...nu am reusit sa citesc tot subiectul ei pt ca si-a sters toate postarile si subiectul a fost inchis .
Citind articolul asta ma intreb daca n-o fi ea,s i sper sa nu fie asa...oricum, mi se strange inima cand ma gandesc la femeia care a murit ce soarta a avut si la copilasii ei, care sunt in momentul asta ai nimanui...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
Nu cred ca e aceeasi persoana, pe fata aceea o cheama ilinca deleanu, asta daca si-a scris numele adevarat. Oricum sper ca ea e ok. Am citit si eu topicul pe care il deschisese, dar dupa ce isi stersese postarile si nu am inteles mare lucru.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
lorelei2008 spune:
Buna!
Inca sunt in viata..daca asta se poate numi viata...
Nebunul a incalcat ordinul de restrictie, a stat in arest 2 zile si apoi eliberat pe cautiune...
Saptamana viitoare are proces..Nu stiu daca va face sau nu inchisoare..Din partea mea...la ce mi-a facut...sa stea si 190 ani acolo...
Mai rugati-va si pentru mine!
Dandush spune:
Lorelei, ai grija de tine si mai intra cand mai poti .
Sper sa scapi de el cat mai curand.
Dumnezeu sa o ierte pe Gabriela iar bunicilor le doresc multa sanatate si putere sa-si creasca nepoteii.
Zero toleranta bestiilor care pretind sa fie numiti "barbati" ..la fel si parintilor lor .
*grupul fetelor fantastice *
rolo spune:
Lorelei, bine ca esti sanatoasa, ai dat emotii forumistelor.
Iti doresc sa ai Sarbator Fericite si linistite. Ai grija de tine si mai da semne sa ne spui cum se rezolva situatia.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
laurajr spune:
Lorelai, asa cum zice si nickname-ul tau, sper ca anul 2008 sa-ti aduca linistea si pacea sufleteasca de care ai atat de mult nevoie !
Mai intra din cand in cand sa ne zic cum esti !
Putere si iubire iti doresc !