Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
LA multi ani si multe impliniri si bucurii in 2008!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
gabrielaghe spune:
Buna ziua pe 2008, sanatate si multe bucurii, sa ne bucuram impreuna d ecopilasi pe care ii avem
Sa aveti un an cu multe impliniri
PS:abia astept sa intru iarasi in leg. cu voi, imi merge calc din nou
Ozi buna
gabriela
Anina_n spune:
La multi ani, dragi mamici ! 
Ce dragut a fost Andrei de Revelion ! 
Noi am petrecut pana la 7 dimineata cu sora mea, sotul ei si fetitele noastre, plus o pereche, prietena de familie mai veche cu ai mei. Daca n-am fi dansat mai toata noaptea n-am fi rezistat atat. Fetitele au dormit toata dupa-masa, inainte de Revelion, obosite fiind, ceea ce le-a ajutat sa rezite toata noaptea.
Pana azi, dupa-masa, ne-am odihnit, si de atunci continuam petrecerea inceputa cu Sorcova. Inca se danseaza si la ora asta. ![]()
Am avut un Revelion de pomina, ce mai ! ![]()
Va doresc petrecere frumoasa in contiunare si voua !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Sarbatori fericite !
Gabi_K spune:
La multi ani tuturor!!!!
La noi nu ninge... doar cateva fulgisori am vazut dimineata si atat:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Aida-si s-a depus?
Noi am urcat la munte, in judetul Alba. Acolo am profitat din plin de zapada, ca la Oadea, cine stie cand vom avea parte de un sanius.
Copii vostri schiaza. Cum i-ati invatat?
Andrei e asa de stangaci pe schiuri!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
dragele mele mamici si iubiti pitici la Ct este ZAPADA.
Ce nu-mi convine e ca viscoleste,am treaba in oras dar cum nu am cu cine sa-l las pe Bogdan ,hibernam "andoi".

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI! Cu intarziere, dar din tot sufletul!
Multumim de urarile de Sf. Stefan, urez si eu multa sanatate celor cu nume de "Craciun". Si in anul acesta sa fiti mai voiosi si mai buni!
Noi am facut turul de Craciun (aproape 600 de km, cu pauze, dar obositor pentru o graviduta... nu mai fac asta curand!), Stefan a primit muuulte jucarii de la mosii "de pe drum", inca este absorbit de ele. Revelionul a fost unul petrecut acasa, ca trebuia sa recuperam fortele pierdute...
Revin si cu poze.
Nicoleta
24 plus
si Stefan (27.01.2003)
aidaciolac spune:
La noi s-a depus zapada inca de alaltaieri , iar ieri era buna de sanius. Asa ca a dus-o husbantu o tura de strazi cu sania
dupa care ne-am batut cu zapada in curte iar inainte sa intre in casa am trantit-o in zapada si am tavalit-o si imbulgarit-o
era asa de fericita
si din spatele curtii a venit pana la usa taras si in rostogoliri
.
Poze de iesi nu am ca am avut treaba cu ea
cu zapada , dar am cateva de acum 2 zile.
Cat desptre schiuri ... Emma nu stie , dar din cate stiu eu trebuie intai sa invete sa faca plugul ...
Hai ca s-a sculat 'miorlau' ...
la toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune

NINGE