Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 18

katty spune:
Buna, o zi mai calda in Bucuresti, zapezile murdare se dezgheata si au aparut mlastinile si noroaiele ...
Cristina_C, iti doresc multa sanatate si sa nu fie gripa! Am auzit la stiri ca bantuie (prin Spania era vorba) un virus de gripa care va ajunge si la noi cam intr-o luna... Solomon Islands parca ii zice, cu febra, dureri de gat, dureri de cap, dureri musculare! Sper sa ne fereasca!
Cristina22, si la noi se pare ca vin temperaturi mai omenoase! Cat despre calculator, gaseste alte jocuri care sa-l atraga! La noi de cand a primit toate jocurile (educative) de la mosu, tot timpul sta cu ele, le face, le desface, le schimba etc. Plus desene, s-a intors la Tom si Jerry si se distreaza la greu (am 4 sau 5 casete inregistrate cand era el mic).
Ruxij, ma bucur ca v-ati simtit bine pana la urma si totul a iesit frumos!
Voiam sa intreb si eu ceva: voua vi s-au plans pana acum micutii cum ca i-ar durea capul? Andrei de 2 seri zice ca il doare capul sus, deasupra fruntii. I-am dat pana acum Nurofen, o fi bine? Sau sa-l duc la doctor? Poate fi de la televizor, desi nu sta mult si nici aproape?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Anina_n spune:
Dodo si katty, eu prefer frigul de la noi decat zapada topindu-se, noroi si umezeala....
katty, poate raceste Andrei si incepe cu durere de cap. Asa a fost nepotica mea mai mare acum 2 seri, iar de ieri s-a manifestat si raceala, in toata splendoarea ei...febra, mucoasa, tuse, durere de cap si picioare.
Nurofenul e bun si pt. durere, din cate scrie pe el.
Ruxij, a fost o zi agitata, dar macar s-a terminat frumos, cu o aniversare in familie. Tu sa fii multumita !
Cate lumanari ai suflat pe tort ?
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

crig72 spune:
La multi ani ruxij !Iti doresc multa sanatate si cat mai multe bucurii din partea celor dragi
Scuze ca abia azi am aparut cu urarile dar si eu trec printr-o perioada destul de agitata.De cand a inceput anul acesta scolar am tinut-o tot asa..deja simt ca nu mai rezist..
Gabi(dodo-pui)n-am facut mare lucru.Mi-as fi dorit sa pot face mai mult pentru voi acum cand stiu ca aveti mare nevoie de ajutor.Am in plan ceva dar astept vacanta ca sa-l pot pune in aplicare.
katty sper ca gripa aia minune de care spui sa-si schimbe traseul
va pup si sanatate pentru toti copilasii!

Nicoleta spune:
Salut.
Ruxij, LA MULTI ANI FERICITI!!
Noi suntem mai bine, fara febra, la mine a ramas doar o stare de moleseala, la Stefan nic´scaiva muci si putina tuse, dar pana luni dimineata vom fi ca noi!
Sanatate tuturor celor bolnaviori.
Nicoleta 26+
si Stefan (27.01.2003)

gabrielaghe spune:
Buna fetelor, asa ma bucur ca a venit weed-end-ul, a fost o saptamina tare stresanta, parca nu s emasi termina.Ruxij, cu intirziere iti spun si eu LA MULTI ANI, SANATATE SI MA BUCUR CA A IESIT BINE pina la urma.Baietii au avut zi libera azi, pe Matthew l-am avut cu mine la serviciu, dar ne-am intors la prinz cel mare a racit si m-a sunat ca nu se simte bine, asa ca hai acasa, i-am culcat si numai bine ca mi-am terminat si eu treaba
Aseara am fost cu ieri la niste cursuri d eceramica, isi aleg eu obiectele , le deseneaza, i-ar sapt. viitoare le avem inapoi, trebuiesc puse la cuptor la o temp mai mare ca sa se imbine culorile si s adevina lucioase, cred ca m-am exprimat bine, ies ca niste bibelouri in final.Le place asa ca timp d e4 sapt. in fiecare joi seara asta facem.iN FIECARE MIERCURI MERGEM LA PATINAJ, SI CHIAR AM VAZUT UN PROGRES, PATINEAZA MAI BINE, si mi-am propus ca data viitoare sa-mi iau si eu patine, mi-e asa frica va fii a doua oara.iN REST CA A TIT, miine merg la pescuit cu tata, si eu ramin , binenteles sa fac mincare si vreau s afac un tort d ecrema d ezahar ars.Cam atit despre noi , o seara buna si pe miine
pa gabriela

cristina22 spune:
Anina-si eu tind sa cred ca a fost de la alune/arahide.
Andrei facea alergie la kiwi, manifestata tot asa cu aparitia de blande.Dar era mic. Am facut o pauza si apoi am reintrodus kiwi. Acum nu mai are nimic daca-l consuma. Vorbeste, totusi, cu un medic.
W-E frumos si multa sanatate!!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

ruxij spune:
Multumesc Criq, Nicoleta, Gabriela!
Sper sa nu mai fie nimeni racit in weekendul asta si sa va simtiti, mamici si pitici, minunat! Eu as cam avea chef sa ma distrez in acest weekend, am avut o saptamana f. nasoala si am nevoie sa ma relaxez. M-as duce la bowling.

sinzi_ana spune:
La multi ani Ruxi!!!!!!!!
Noi am fost tare ocupati sapt asta...uf...cred ca ne mai ia ceva timp pana ne intram in ritm!!!
Ne pregatim si de party, David abia asteapta...
Ce stiti de Gabb?? Sper ca sunt ok, si ea si Julian!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

ruxij spune:
Multumesc Sanziana!
Ce party faceti? Ai vreo idee unde as putea sa ii fac lui Bogdan ziua de nastere? Nu acasa, ca e iarna, undeva in interior. As fi vrut la ChuckECheese's, dar mi-a spus cineva ca nu e misto, ca e aglomerat tare in weekend. Atunci unde?

sinzi_ana spune:
Ruxi, noi facem la Pump it Up http://www.pumpitupparty.com/ ...e un loc ca o sala de gimnastica si in plus au tot felul de castele, tobogane, tunele gomflabile...
As fi avut de ales intre asta, Science Museum (unde tipele de acolo organizeaza jocuri cu copiii, si ii lasa sa se plimbe intr-o parte a muzeului), Jungle Gym (tot o sala de gimnastica) si parc (noua ne permite vremea)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania