Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 11

khristin spune:
LA MULTI ANI 2008 plin de sanatate si multumire sufleteasca va doresc tuturor! Am vazut ceva poze (Cristina, Sanziana ), numai copii frumosi ca sa nu mai zic de mamici sexi
Din Bahamas am ajuns pe 30 decembrie, unde am petrecut un Craciun mai putin conventional , am lenevit intr-una
, pur si simplu a fost o vacanta relaxanta in care nu am facut nimic altceva
decat sa stam la soare
, sa inotam in oceanul turcoaz si sa citim in bataia brizei. Vremea a fost superba, spre deosebire de vara cand in tarile caraibice e caldura destul de sfocanta, iarna in Bahamas are cam 25-28 grade, asa ca ne-am hotarat sa mai mergem si alta data in locuri insorite pe timpul iernii
. Turistii in mare majoritate americani si canadieni, foarte putini europeni de data asta. Yasmine s-a zbenguit intr-una din ocean pe plaja si de pe plaja in piscina, a fost ca pestele in apa, cu colac dupa ea
Daca aveti timp iata ceva poze din vacanta
De Revelion am fost la un local in Toronto, cu alti vreo 300 si ceva de romani si am ajuns pe la 4 si ceva dimineata acasa, am mancat, dansat si intrat cu dreptul in noul an . Slava domnului ca incep scoala abia de luni
Cam astea de la noi, promit sa recuperez cu cititul sa vad ce au mai facut copilasii vostri Aaaa, si daca vreti zapada, va trimit eu de aici, ca avem din plin
Pupici
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

sinzi_ana spune:
Noi in seara asta pleacam in Botosani...trebuia sa plecam de aseara, dar din cauza vremii am amanat...
De abia astept sa imi cunosc finutul!!!!
http://family.webshots.com/photo/2357774170087737923FPXIQz
david la ski la 3 ani, singura data cand l=am suit pe skiuri...
echilibru avea...dar nu si tehnica!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

Dodo-pui spune:
Kristin vreau la soooaaare!
La ct e urat si zapada si vantsi ....daca as avea de ales intre soare si zapada as alege .
Sinzi drum bun si liber pana la Botosani.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali

gabrielaghe spune:
Buna, ma bucur ca aveti zapada, si noi ne-am dori putina, in special Matthew care nu a avut ocazia pina acum, ne tot intreaba cum este , va dati seama, poate vom merge undeva la munte iarna viitoare, s avedem.Khistin, am vazut pozele, frumos, apa albastra, multe valuri, la noi nu prea sint asa multe valuri, superb, iar fetita e frumusica foc, mi-au placut coditele, s evedea sa ii place la apa si soare.In rest noi ne-am revenit a normal, am strins toate decoratiile, am revenit la realitate, de luni copii incep scoala, si l-am mai pus pe matthew putin la scris, citit.Miine merg sa -l inscriu la footbalptr. sezonul urmator, ii place si vom juca iarasi.Eu imi doresc un weed-end linistit, sint cam obosita duap sarbatori.Va doresc si voua un weed-end placut.
gabriela

Dodo-pui spune:
La multi ani!anticipat pentru toti IONII si IOANELE.
O zi cat mai buna tuturor mamicilor si piticilor.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali

ruxij spune:
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!
Si noi am revenit la realitate. In vacanta am avut prieteni in vizita, ne-am distrat, am patinat mult, am inotat, Bogdan a fost si la un camp (nu stiu sa zic ce inseamna-un fel de club pt copii) pt. trei zile si i-a placut grozav de mult (intr-una din zile m-am dus sa il iau mai devreme si nu a vrut sa vina, am stat o ora in masina sa il astept sa joace leapsa cu lanternele si l-am luat dupa ce a terminat jocul), am fost la bowling. Lectii n-am facut, a citit Bogdan doua carti asa de placere. La noi incepe scoala marti, aiurea, maine ma duc sa predau dimineata de la 8.30 la 9.30 si apoi vin acasa sa stau cu Bogdan. Oricum, eu personal am luat-o de coada inca de saptamana trecuta, Bogdan de sapt. ce vine. Speram sa nu avem probleme de disciplina la reacomodarea la scoala, ca ne-am cam rasfatat in vacanta :))

ruxij spune:
Pun si eu un filmulet de la patinoar. Imi cer scuze ca am vorbit in engleza, Bogdan nu vrea sa vb.romaneste in public, nu vrea sa fie diferit de alti copii, copiii comenteaza (de ex. i-am auzit odata pe unii cand ii ziceau lui bogdan ca mama lui vorbeste chinezeste - m-au auzit vb romana; bogdan nu, e Romanian, aia pe a lor nu, it's chinese
)
http://good-times.webshots.com/video/3081775160083643131eptWmj

Nicoleta spune:
La multi ani Ioni si Ioane!! Sanatate si tot ce va doriti!
Nicoleta 25 plus
si Stefan (27.01.2003)