Am de facut un eseu la psihologie ,la alegere dintre"Nu exista esec,exista doar feed back " sau Daca la vremea strimtorarii esti slab,mica este puterea ta".Poate ma puteti ajuta .Va multumumesc mult
Eu in locul tau m-as decide pentru primul subiect.
In rest, ce fel de ajutor ai dori? Scrie mai intai ce intelegi tu prin cele doua titluri, cu care te identifici si cum iti propui sa le abordezi.
Cred ca-ti raspund mult prea tarziu.
cauta cartea "Spiritul NLP" si acolo gasesti "Nu exista esec, exista doar feed-back". Aprop, asta o alesesem eu ca expresie care sa insoteasca scririel mele aici, pe forum, dar nu s-a instalata automat si-atunci n-am mai stat s-o scriu eu de fiecare data.
bafta!
Ideea e ca orice abordare pe care o faci in viata trebuie sa aiba o coordonata pozitiva. Atunci cand ai de ales, pur si simplu trebuie sa raspunzi intr-un fel. Raspunsul alegerii nu se numeste esec, se numeste feed-back. E raspunsul la tot ceea ce ai acumulat tu ca persoana din experienta de viata, din lecturi, din sfaturi, din auzite, din cele vazute etc.
E foarte buna aceasta fraza "Nu exista esec, exista feed-back".
M-a captivat din primul moment in care am citit-o.
AGHO,multumesc mult.Nu mi-ai raspuns deloc prea tirziu,eseul trebuie sa-l predau in februarie.Am gasit cartea "Spiritul NLP" si sunt nerabdatoare sa o citesc.
Multumesc mult,mult,mult...