Sa mai sper?
Buna dragelor. Tocmai mi-am facut un test de sarcina SURE CHECK si mi-a iesit negativ. Sa mai sper oare ?Dupa cate stiu eu acest test este f sigur . Eu sunt in a 38 a zi de la ultimul CM, si nu stiu ce sa cred. Sanii imi sunt tensionati, am dureri de burta si de spate ca la ciclu insa imi intarzie f mult. De regula mie imi vineciclu la 32-33 zile.Care sunt factorii care duc la intarzierea CM in afara de sarcina? Ati intalnit cazuri in care acest test sa nu se pozitiveze si sa fie totusi sarcina? Merci mult pt raspunsuri!
Raspunsuri
simonia spune:
buna iazminn,
mai incearca si alt test,alta firma. sanii tensionati sunt un bun semn de sarcina. daca si maine iti iese tot negativ, fa o ecografie endovaginala, deja se vede daca este sarcina sau nu.
marynik spune:
Fa un test de sange , este cel mai sigur
Intarzierea menstruatiei poate fi cauzata si de o dereglare hormonala
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Idaira spune:
quote:
Originally posted by marynik
Fa un test de sange , este cel mai sigur
Intarzierea menstruatiei poate fi cauzata si de o dereglare hormonala
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Perfect de acord! Fa-ti Hcg si ai sa fii sigura!
simonia spune:
da, e adevarat ca un test de sange confirma sigur sarcina, dar nu si pozitia ei. durerea poate veni de la o extrauterina, care e bine sa fie depistata cat de repede pentru a se salva trompa.raman la parerea mea ca cel mai rapid si eficient test de sarcina in cazul acesta este ecografia endovaginala. daca se confirma ca e sarcina si e la locul ei poti face in aceeasi zi toate analizele necesare pentru o sarcina fara probleme.
marynik spune:
O ecografie chiar si endovaginala nu prea descopera o sarcina incipienta
O extrauterina...si mai greu
Dar nu cred ca e cazul sa speriem fata degeaba...nu cred ca se pune problema unei extrauterine...
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
simonia spune:
se vede daca sacul gestational este in interiorul uterului sau in exterior. chiar si de acum
Avalon spune:
Draga Iazminn, imi aduc foarte bine aminte cazul unei fete care era in saptamana 8 si testul tot negativ ii iesea... acum eu sincer, nu stiu daca ea facea corect testele sau daca folosea teste de sarcina... cert e ca s-a dus la eco si bebe era acolo... Si au mai fost cateva cazuri asemenatoare, cand s-a vazut la eco dar testele se incapatanau sa ramana negative. Acum eu nu vreau sa-ti dau sperante desarte, tu ce simti? Te simti altfel decat de obicei? Cel mai bine mergi si fa un test de sange beta hcg, poate ca esti gravida si ai nevoie de tratament de sustinere. Eu iti doresc sa fie cu ochisori!
Ninia81 spune:
Iazmin, eu desi eram insarcinata, testul sure check mi-a iesit negativ...nu stiu daca a fost doar un caz al meu...dar merita sa mai incerci si cu un alt test! bafta multa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
musettepink spune:
Iazmin eu zic sa te duci sa faci un test de sange.E cel mai sigur si iti da informatii si despre sarcina,in cate saptamani esti daca se dezvolta normal etc.Bafta multa!
Visez la ziua cand voi fii