Aspirante optimiste >20 (237)
Raspunsuri - Pagina 16
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Oricum ar fi 0.86 mi se pare foarte mic.
Nu stiu din ce zi pana in ce zi sa iau progesteron, cum decid daca il intrerup sau daca continui. Si ce iau? Utrogestan sau Duphaston.
Uitati cum e concret. De 2 ori am incercat sa raman, de doua ori am ramas, de 2 ori am pierdut. Ieri am prestat crezand ca sunt safe. Eu ovulasem in ultimele 3 luni prin zilele 17-19. Ieri eram ziua 13-14... Azi am vazut bilutze in chilotzi si m-au intepat ovarele. Deci ... mai devreme.
Deci progesteronul se face in ziua 21...asa mi s-a explicat mie , ca trebuie facut atunci dupa ovulatie ca sa vada daca ai ovulat.Si ca in general in cazurile in care progesteronul e mic...nu se prinde bb sau nu poti sa-l tii.Astea au fost explicatiile care mi s-au dat.Spuneam acum citeva luni cind mi-am facut prima data progesteronul ca mi-a aruncat unul in fata ...a..e mic..nu o sa faci copii.L-am balacarit de l-a luat naiba, dar se pare ca are dreptate.
Eu acum daca mi-a zis ca ovulez prin ziua 17, 18 ..mi-a zis ca de-aia iese progesteronul mic...si ca ar fi bine sa il fac mai incolo...de z 21.Asa ca astept sa treaca sarbatorile si o iau iar de la capat!!!Oricum nu stiu ce relevanta are progesteronul in ziua 14.
Numai bine.
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
claudinna spune:
alinushca, eu iau utrogestan din Z17 pana in Z21 una dimi si una seara oral. dar chiar asha, e bine sa intrebi un medic inainte.
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
monica_dicut spune:
Salutare natiune!!!!!!!!!!
I-a fost cuiva dor de mine???
![]()
Va
dulce pe toate si poate imi face si mie cineva un rezumat...
-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
http://tt.lilypie.com/coQBp2.png
Bebe la anu si la multi ani
asa optimista sunt.
It's better to be judged by 12 then carried by 6
claudinna spune:
va las acum ca am amortzit pe scaun
noapte buna! si sa visati frumos!! (crisa, FRUMOS!!!)
P.S.:inainte de culcare beti o cana de lapte cald simplu, sau indulcit cu miere, cititi ceva placut sau ascultati o muzica odihnitoare si care va face placere sau pur si simplu lasati-va pe aripile imaginatiei. veti avea un somn placut.
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
oanaiacovita spune:
Si eu ma duc in pat...mai am de prestat luna asta se pare....![]()
Va pup si noapte buna sa aveti...
Moni...ti-am zis azi ca eu ti-am dus lipsa...
Oana
te asteptam
noi2
http://tt.lilypie.com/5f4op2.png
CrisaS spune:
Bai deci cu trogestanul asta...am senzatia ca-i apa chioara.Am citit ce a spus un mare medic ginecolog despre acest utrogestan si nu sint medica dar dar tare tind sa cred ca are dreptate.
Adica spunea ceva de genul ca e o frectie la picior de lemn...si ca sa nu zici ca pleci cu mina goala din cabinetul doctorului , pleci cu utrogestan!!
In plus am auzit atitea chestii rele despre el ca nu-mi mai vine sa-l iau.Prima data am citit ca o gramada de fete au luat degeaba ca valoarea progesteronului nu s-a schimbat.Chiar citisem aici pe forum ca au luat si doi ani si degeaba!!! Apoi faptul ca le da stari de rau daca il iau pe gura...stari de somnolenta si moleseala in ambele cazuri..apoi e adevarata faza cu cresterea pilozitatii..deci creste parul..plus ca am mai auzit ca inhiba ovulatia(nu ca as avea-o dar...nici nu mai stiu cum sa-l iau). Ba unele dau din ziua 15-25, ba din z17-27...eu nu mai pricep.
Voi ce ziceti.Eu zic totusi ca e frectie!!
Crisa
alinushca spune:
Multumesc!
O sa intreb si eu doctoru. Tot el mi-a dat sa fac in zilele 14,21, si 28. Dar asta inainte sa fie probabilitatea asta mica de a fi ramas... si de pierde din nou.
Mai vorbim zilili astea dupa ce aflu mai multe.
CrisaS spune:
Pai chiar te rog , afla..si spune-mi si mie...ca eu tot nu pricep de ce il fac in ziua 14, de ce in 21 sau in ziua 4.Zau...o explicatie tre sa fie.
Crisa
noname spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare: dak nu mi-a venit CM nici acum ,si nici nu o sa imi vina pana in Ianuarie eu care vroiam sa - mi fac toate analizele hormonale in Ianuarie, daca incep sa iau pastile ca sa imi vina , aceste pastile nu o sa afecteze valoarea analizelor?
Adik ca sa imi vina eu o sa iau Duphaston, care o sa schimbe valoarea Progesteronului, nu?

PUPICEI MULTI!!!!

Sanatosi si cuminti!!!!!

....dak da Doamne-Doamne !