Iasule, mandra cetate (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza. Poftiti la o .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu va servesc cu o Inka daca doriti.

Wau Raluca...ce misto tre sa fie cu casa plina de cadouri...o adevarata atmosfera de sarbatoare. Si la noi e plina dar de trenulete si masini pe care imi vine sa le arunc,sa vad si eu ordine macar intr-o zi in casa. Doar mirosul de fursecuri ne mai aduce aminte ca vine Craciunul.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Multumim de urari!
STEFANIA, SA VA TRAISCA PRINTESUCA, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Eu am gonit azi prin oras dupa un suport pentru brad...si doar am o cascarabeta de artizanat chiar in fata blocului. Am vobit aseara cu vinzatoarea si imi promissese azi dimneata unul...si stupoare l-a vindut in fata mea-adik mai bine zis in spatele meu...si a si mintit ca altceva ca nu l-a gasit cica!!! Si m-am enervat si m-am dus in piata alexandru sa caut, pe drum ma suna cumatra ca nu se mai gasesc pe nicaieri si ca in piata nu se vind decit cu tot cu brad...
Asa ca...iar nervi!
Pina la urma a gasit cumatrul in bazar, si mi-a luat si mie unul, de meteal, dar cu orificul mai mare...eu as fi vrut din lemn, da...asta e.
Cadourile is gata, sarmalutele la fel, diseara fac salata beof si miine friptura de purcel si tortul. Diseara dupa ce se culca Ioana fac si bradutul...si Mosul poate sa vina!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Eu-s cea mai nebuna!
Azi am fost in Kaufland... Ce mi-o fi trebuit? Zau daca stiu! Mai ales ca nu gaseam ceea ce cautam si muream de ciuda. Pana la urma a zarit sotul intr-un colt, in timp ce stateam la coada de la casa.

Si tot azi am fost prin Bazar. Any, voiam sa iti zic si eu ca in acolo am vazut chiar multe suporturi pentru brad. Dar dupa aceea am citit pana la capat si am vazut ca ai gasit.

Miha, e misto atmosfera, dar abia astept sa scap de ele, ca tot ma incurca.

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

nu voi avea timp maine asa ca va urez acum

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Daca nu mai reusesc sa intru maine va doresc CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI IUBIRE SI SA VA ADUCA MOSUL CE VA DORITI MAI MULT!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Craciun fericit tuturor si de la mine! Si cred ca si Happy New Year, pt ca plec si nu stiu daca mai apuc sa scriu pe forum.
Va pup si sa stiti ca va citesc, chiar daca nu reusesc mereu sa scriu!

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Craciun fericit cu sanatate si liniste sufleteasca.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ei, hai, gud morning si-o cafea sa aveti spor la treaba! Eu is la serviciu, da' poate nu m-or tine prea mult ca mai am de facut salata boeuf. O zi excelenta va doresc!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput