Iasule, mandra cetate (64)
Raspunsuri - Pagina 19
l_carmen2003 spune:
La multi ani! Si un An Nou fericit si sanatos! Cu pace si liniste - desi ma indoiesc tinand seama ca e an electoral!- si multa dragoste.
Gabiarama sa iti traiasca Mihnea si celelalte minuni din viata ta! Si sa fiti sanatosi si fericiti!
Bine ai venit Mirela!
Gabriela, welcome... Sa inteleg ca te-ai intors in Iasi?
Sanatate racitelor/-tilor!
! Si numai bine! TUTUROR!
l_carmen2003 spune:
Miki, si eu tot la scarbiciu, dar as bea un vin fiert mai repede decat o cafea! Dai? sau macar un ceai? daca nu, vino la mine ca iti dau eu... ceai... oh, ce bine era la Viena... aveau la vin fiert - de fapt un fel de compot sau ceai, ca nu avea nici un pic de alcool fiertura aia! Dar era asa de cald si aromat!
Darria spune:
La multi anisori! Mihnea 
Bun venit Mirela.
Cat mai multe concedii placute Gabriela si Carmen. Cred ca cei mai fericiti au fost copilasii ![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ralnied,, la servici?
'Neata!
Inca nu, abia de la 1 incep... asta mi-e programul...
Miki, eu as bea, dar incerc sa rezist tentatiei...
Foto Ralu
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Darria
La multi anisori! Mihnea
Bun venit Mirela.
Cat mai multe concedii placute Gabriela si Carmen. Cred ca cei mai fericiti au fost copilasii
Sa te auda Dumnezeu!
Asa e Alex a fost super incantat. La un moment dat a intebat:"mami nu am putea ramane aici de tot? e mai frumos decat la noi!!"
Pupici si multumescde asa urare! Din suflet!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Miki, si eu tot la scarbiciu, dar as bea un vin fiert mai repede decat o cafea! Dai? sau macar un ceai? daca nu, vino la mine ca iti dau eu... ceai... oh, ce bine era la Viena... aveau la vin fiert - de fapt un fel de compot sau ceai, ca nu avea nici un pic de alcool fiertura aia! Dar era asa de cald si aromat!
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Carmen dau si ceai ! De fructe de padure e bun? Cat despre vin fiert, as pofti da' nu "in timpul programului"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ellaalba spune:
LA MULTI ANI! iesence frumoase si istete!
Un an minunat!
Oare ma poate ajuta cineva? ce stiti de nuntile la Traian dupa renovare?
Pupici,
Ella
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MIHNEA! Sa cresti mare si frumos!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
miki68 spune:
In linku' cu motanii am poze de la pre-revelion (pentru cine vrea sa vada)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Oare ma poate ajuta cineva? ce stiti de nuntile la Traian dupa renovare?
A facut o colega in iunie 2007 si, pe ansamblu, a fost multumita. Asa zicea la vremea respectiva. N-am intrat in detalii.
Foto Ralu

, la servici?